Over ons
Buurtnetwerk hoplr
Terwijl we verbonden zijn met vrienden en familie over de hele wereld, kennen we amper de mensen met wie we onze eigen buurt dagelijks delen en vormgeven. Lokale informatie en communicatie is tegenwoordig erg versnipperd en verspreid. Hoplr - het lokale sociale netwerk op maat van steden en gemeenten - helpt je te communiceren met je buurt. Hoog tijd om jezelf onder te dompelen in lokale informatie, initiatieven, evenementen en discussies.
"hoplr, het sociale netwerk voor steden en gemeenten"
Voor wie is hoplr?
Je bent een burger van het nieuwe digitale tijdperk, maar hoe communiceer je vandaag met je omgeving? Gebeurt dat slim en efficiënt? Denk er eens over na. Ondervind je ook problemen bij het opzetten van een lokaal initiatief, het organiseren van een ​​evenement of het communiceren met de lokale overheid? Wacht niet langer. Verrijk jezelf en eis je stem terug, want een betere buurt begint bij jezelf.

Je beheert een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, maar weet niet hoe je mensen uit je omgeving erbij kunt betrekken? En hoe zit het met je online aanwezigheid? Vind je ook niet dat het oneerlijk is dat grote ondernemingen met diepe zakken alle advertentieruimte opkopen? En zelfs als je er voor zou betalen, ben je dan zeker dat je je lokaal publiek hebt bereikt? Stop deze waanzin. Spreek het juiste publiek aan en start met het uitbreiden van jouw lokale voetafdruk.

Je maakt deel uit van de lokale overheid, maar het is moeilijk om mensen te engageren of te betrekken bij het dagdagelijks bestuur. Hoe doe je dat? Door middel van een brief of e-mail, verschillende Facebook groepen of gewoon vluchtige Tweets? En heb je echt het gevoel dat je alle bottom-up feedback ontvangt die er te krijgen is? Het is tijd om stappen te ondernemen. Wij bieden lokale overheden de beste manier om te communiceren met burgers. Door te focussen op maatschappelijke betrokkenheid en participatie zal uw stad of gemeente eindelijk veranderen in een echte smart city.
Mensen gebruiken hoplr om:
  • snel op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes
  • nooit meer een interessant evenement te missen in de buurt
  • op de hoogte te zijn van wegenwerken in de straat
  • activiteiten zoals fietstochten te organiseren met de buurt
  • meldingen van de gemeente, politie of brandweer te ontvangen
  • te praten met andere inwoners over wat er leeft
Press
Bloovi - Leer je buren beter kennen via Hoplr, het sociale netwerk voor steden
Ondernemen in Antwerpen - “Hoplr sloopt muren tussen buren”
sambal.be - Wordt Hoplr the next big thing?
Made in Antwerpen - Hoplr zet lokale platformen rond steden op
Urban Pepper - Nextdoor, Hoplr,... Kennen wij onze buren?
Socius.be - Een sociaal platform voor je buurt of stad
Telenet Idealabs - The startup story of Hoplr
Activiteit
picture hoplr spread
Team
Neem gerust contact met ons op via info@hoplr.com
picture team