You can also start a private chat with a neighbour
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

26 juni 2017/in Show- & Marchingband /door Frank Septer Op 29 juli 2017 zal Show- & Marchingband AMIGO Leiden afreizen naar het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade om deel te nemen aan

LEIDEN - Op 29 juli 2017 zal Show- & Marchingband AMIGO Leiden afreizen naar het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade om deel te nemen aan de marswedstrijden in de WORLD DIVISION.

News

OPEN DAG stichting MOL

LEIDERDORP - Voor wie meer wil weten over muzieklessen en de activiteiten van stichting MOL staan op donderdag 29 juni van 16:00 - 20:00 uur de deuren van de leslokalen open.

News

Peurbakkentocht/ herdenking Keti Koti 2017

LEIDEN - Samenwerkingsverband van Migrantenorganisaties Leiden (Swv)* heeft samen met Songs of Freedom en de Seniorensoos Voor Elkaar de peurbakkentocht 2017 georganiseerd.

News

Je historie kun je niet veranderen, je toekomst wel.

LEIDERDORP - Patronen uit onze historie hebben ons gebracht tot waar we nu zijn. De historie vraagt niet om ze eindeloos te blijven herhalen. Toch zijn we geneigd dat te doen, omdat ze ons zo vertrouwd zijn. We weten nu eenmaal niet beter dan dat we 'doen zoals we doen', allemaal onbewust.

News

Via het Repair Café naar zomers plezier

OEGSTGEEST - Vakantiespulletjes die goed werken, ze dragen bij aan zomers plezier. Dus het lek in het opblaasbadje is geplakt. De tuinstoel staat weer stevig op zijn poten. De zomerjurk is gefixt met naald en draad. De parasol klapt moeiteloos uit voor schaduw. De ventilator verkoelt met één druk op de knop.

News

Wethouder Marleen Damen en raadslid Abdelhaq Jermoumi op werkbezoek in de Slaaghwijk

LEIDEN - Sinds april j.l. is de Wethouder (Werk & Inkomen, Wijken en Financiën) met de werkbezoeken aan de slag gegaan bij verschillende organisatiesin de wijken. Op woensdag 8 juni 2017 was het Samenwerkingsverband van Migrantenorganisaties Leiden (SWV) én partners w.o. Stichting Dans voor Mij (St.DvM) en HTIB-Leiden aan de beurt.

News

Theaterstuk Mijn land op de Dag van de Vluchteling in première

VOORSCHOTEN - Op dinsdag 20 juni, de Dag van de Vluchteling, gaat het theaterstuk Mijn land in première in de Bibliotheek van Voorschoten.

News

Wonderland Kinderopvang opent nieuw kinderdagverblijf 'Wonderland Vondellaan' op 19 juni in Leiden.

LEIDEN - Op maandag 19 juni opent Wonderland Kinderopvang haar nieuwe kinderdagverblijf aan de Vondellaan 35b in Leiden. Wonderland Vondellaan biedt zowel opvang in baby-, dreumes, en peutergroepen als gemengde opvang voor kinderen van 0-4 jaar in één groep van 07.00 tot 19.00 uur. Het kinderdagverblijf heeft grote binnenruimtes en veel buitenspeelgelegenheid, zoals een speeltuin, speelplein, een ontdek bos en een beschutte patio. In de eigen gym/beweegstudio krijgen de kinderen bewegingsonderwijs, zoals yoga, judo, dans en gym.

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

LEIDEN - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

Anne Sophie Pijnacker in International Mootcourt team

LEIDEN - De 16-jarige VWO-scholiere Anne Sophie Pijnacker heeft zich zaterdag jl. geplaatst voor het International Mootcourt Team. Mootcourt is een juridische pleitwedstrijd waarbij rechters pleidooien beoordelen, net zoals in de reguliere rechtspraak. De Universiteit Leiden, vestiging Den Haag organiseerde deze wedstrijd.

News
Download