Only your neighbours can join based on address verification
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

MiniConcert van popkoor 2B2Gether!

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Popkoor 2B2Gether bestaat in november 5 jaar! Dit lustrum wordt gevierd met een MiniConcert op dinsdag 4 juli. Op het repertoire staan deze avond popsongs van Bon Jovi, Sinéad O'Connor, Bette Middler en Chicago.

News

Gezamenlijke verklaring BLICK op onderwijs - Gemeente Capelle

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - VERKLARING Op woensdag 14 juni 2017 hebben Marjolein Willemsen, voorzitter college van bestuur van Stichting BLICK op onderwijs, en wethouder Josien van Cappelle met elkaar gesproken om te komen tot een herstel van de relatie.

News

Mulab treedt op grote zaal Isala Capelle

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op 2 juli treedt de musicalklas van het CVZI op in de grote zaal van het Isala theater Capelle aan den IJssel

News

Afsluiting Alzheimercafé met zeemansliedjes

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het Alzheimercafé Capelle en Krimpen sloot het seizoen af met een feestelijke bijeenkomst op maandag 12 juni. Het shantykoor ‘Vlister zangers’ bracht de stemming er goed in met zeemansliedjes.

News

Ellen van Driel is al tien jaar actief voor statushouders. Ze is in dienst van Welzijn Capelle en nauw betrokken bij de vrijwilligers: “Het juridische werk wordt nu nog door het landelijke Vluchteling

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een enthousiaste groep vrijwilligers zet zich wekelijks in voor statushouders in Capelle aan den IJssel. Welzijn Capelle is op zoek naar versterking in de vorm van een juridisch geschoolde vrijwilliger. Belangstelling? Neem dan contact op met Ada Veth van Vluchtelingenwelzijn, 010 - 313 89 69.

News

De OpStapBus doet een “Dagjuh Kèkduin”

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - “Nee, zulk plat Haags praten ze niet in Kijkduin, en zeker niet al die keurige vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds.”, aldus een vrijwilliger van de Capelse OpStapBus. De bus reed op 13 juni jl. onder een blauwe lucht richting een heerlijk dagje strand. Een van de vrijwilligers deed verslag.

News

Taptoe Crescendo bij v.v. Dilettant!

KRIMPEN AAN DE LEK - Zaterdag 17 juni a.s. organiseert Muziekvereniging Crescendo voor het eerst in samenwerking met v.v. Dilettant de Taptoe Krimpen. Met maar liefst 6 (!!) drumfanfare showkorpsen belooft dit een waar muzikaal feest te worden!

News

Leer hardlopen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - In 13 weken van 0 naar 5 km hardlopen? Dat kan. In september start er weer een nieuwe beginnersclinic. Tijdens de beginnersclinic maak je kennis met de vele facetten van het hardlopen. De training gaat uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring.

News

KindeRdam organiseert voorrondes van het NK Stoepranden

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - KindeRdam organiseert op de Krimpense Buitenspeeldag van 14 juni voorrondes voor het NK Stoepranden. Deze zijn op 17 september a.s. in Rotterdam. De voorrondes zijn voor kinderen tot 15 jaar.

News

Op de bres voor Groen Oeverrijk

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Achter de ’s-Gravenweg ligt, tussen de Kanaalweg en Bermweg, Oeverrijk: een groene long in Capelle aan den IJssel. De belangengroep Groen Oeverrijk hoopt de plannen om er woningen te bouwen van tafel te krijgen. En niet alleen uit eigenbelang: “Oeverrijk is een historisch slagenlandschap waarvan we ook andere Capellenaars willen laten meegenieten.”

Leisure and hobby
Download