Het leven is niet te kort. We beginnen te laat!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Afsluiting Alzheimercafé met zeemansliedjes

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het Alzheimercafé Capelle en Krimpen sloot het seizoen af met een feestelijke bijeenkomst op maandag 12 juni. Het shantykoor ‘Vlister zangers’ bracht de stemming er goed in met zeemansliedjes.

Nieuws

Ellen van Driel is al tien jaar actief voor statushouders. Ze is in dienst van Welzijn Capelle en nauw betrokken bij de vrijwilligers: “Het juridische werk wordt nu nog door het landelijke Vluchteling

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een enthousiaste groep vrijwilligers zet zich wekelijks in voor statushouders in Capelle aan den IJssel. Welzijn Capelle is op zoek naar versterking in de vorm van een juridisch geschoolde vrijwilliger. Belangstelling? Neem dan contact op met Ada Veth van Vluchtelingenwelzijn, 010 - 313 89 69.

Nieuws

De OpStapBus doet een “Dagjuh Kèkduin”

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - “Nee, zulk plat Haags praten ze niet in Kijkduin, en zeker niet al die keurige vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds.”, aldus een vrijwilliger van de Capelse OpStapBus. De bus reed op 13 juni jl. onder een blauwe lucht richting een heerlijk dagje strand. Een van de vrijwilligers deed verslag.

Nieuws

Taptoe Crescendo bij v.v. Dilettant!

KRIMPEN AAN DE LEK - Zaterdag 17 juni a.s. organiseert Muziekvereniging Crescendo voor het eerst in samenwerking met v.v. Dilettant de Taptoe Krimpen. Met maar liefst 6 (!!) drumfanfare showkorpsen belooft dit een waar muzikaal feest te worden!

Nieuws

Leer hardlopen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - In 13 weken van 0 naar 5 km hardlopen? Dat kan. In september start er weer een nieuwe beginnersclinic. Tijdens de beginnersclinic maak je kennis met de vele facetten van het hardlopen. De training gaat uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring.

Nieuws

KindeRdam organiseert voorrondes van het NK Stoepranden

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - KindeRdam organiseert op de Krimpense Buitenspeeldag van 14 juni voorrondes voor het NK Stoepranden. Deze zijn op 17 september a.s. in Rotterdam. De voorrondes zijn voor kinderen tot 15 jaar.

Nieuws

Op de bres voor Groen Oeverrijk

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Achter de ’s-Gravenweg ligt, tussen de Kanaalweg en Bermweg, Oeverrijk: een groene long in Capelle aan den IJssel. De belangengroep Groen Oeverrijk hoopt de plannen om er woningen te bouwen van tafel te krijgen. En niet alleen uit eigenbelang: “Oeverrijk is een historisch slagenlandschap waarvan we ook andere Capellenaars willen laten meegenieten.”

Vrije tijd en hobby

LIONS PRESENTEREN ZICH IN OUDERKERK AAN DEN IJSSEL

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Krimpenerwaard – Op zaterdag 10 juni presenteerden de drie Krimpenerwaardse lionsclubs zich in Ouderkerk aan den IJssel. Tijdens de gezellige Zomerfair gaven leden van deze serviceclubs uitleg over hun speciale wensboomactie, die is opgezet ter viering van het honderdjarig bestaan van de internationale lionsorganisatie.

Nieuws

CVZI Talentenjacht - Publiek mag stemmen

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Zaterdag 17 juni is het dan zo ver. De eerste editie van de CVZI Talentenjacht in Capelle a/d IJssel. Het publiek speelt een belangrijke rol in de publieksprijs. Zij zullen deze avond hun stem mogen uitbrengen. De kaartverkoop is aan de deur.

Nieuws
Download