Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

ABN AMRO sluit per 27 juni geldautomaat aan de Trambaan in Strijen

STRIJEN - ABN AMRO sluit per 27 juni 2017 de geldautomaat in Strijen aan de Trambaan 4. De reden voor de sluiting is het aflopen van de huurovereenkomst voor het pand waarin de geldautomaat is geplaatst. Bewoners uit de omgeving kunnen voortaan gebruikmaken van de geldautomaat aan de Groeneweg 15 in Numansdorp.

Nieuws

Feestelijke afsluiting herstructurering Bevershoek in Partycentrum Concordia

'S-GRAVENDEEL - Na een goede acht jaar is dit voorjaar een einde gekomen aan de herstructurering van de 's-Gravendeelse wijk Bevershoek, die in de volksmond trouwens nog altijd 'de Nest' wordt genoemd. HW Wonen wilde de afronding van dit enorme project uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en besloot om dit samen met de bewoners van de wijk te vieren in Partycentrum Concordia. Meer dan 250 genodigden hadden afgelopen vrijdag 2 juni van de uitnodiging gebruik gemaakt en gaven 'acte de présence ' in het partycentrum.

Nieuws

JCI Hoeksche Waard organiseert PubQuiz voor het goede doel!

OUD BEIJERLAND - Op 25 juni 2017 organiseert JCI Hoeksche Waard een gezellige pubquiz in Van Speyck in Oud-Beijerland. Doel van de pubquiz is om geld op te halen voor Stichting Europa Kinderhulp. U kunt deelnemen aan de pubquiz met een team van 4 personen of een team van 2 personen. De vragen van de pubquiz hebben een zomers en regionaal tintje en zetten uw hersenen aan het werk. U wordt verwelkomd met een welkomstdrankje- en hapje en hebt gegarandeerd een leuke middag, terwijl u ook nog bijdraagt aan het goede doel. Voor het winnende team is er een mooi pakket te winnen met bijdragen van regionale ondernemers.

Nieuws

Concert Jeugd MaasMuziek met basisscholen

PUTTERSHOEK - Dit jaar organiseerde MaasMuziek uit Puttershoek het 9de MaasMuziekproject. Sinds 2009 gaat MaasMuziek langs bij de basisscholen en brengt zo muziek in de klas. De afsluitavond van dit scholenproject vond plaats op 30 mei jl. in De Drie Lelies in Puttershoek.

Nieuws

Rommelmarkt MaasMuziek

PUTTERSHOEK - Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert MaasMuziek haar jaarlijkse rommelmarkt. De rommelmarkt is te vinden in het winkelcentrum van Puttershoek, tegenover supermarkt Lidl.

Rommelmarkt

'Hoeksche Supportbeurs': Beurs voor mensen met een hulpvraag

OUD BEIJERLAND - Zaterdag 20 mei 2017 organiseerde Welzijn Hoeksche Waard de 'Hoeksche Supportbeurs'. Een gezellige woonbeurs die specifiek was gericht op mensen met een (toekomstige) hulpvraag. HW Wonen was 'gastheer' van deze omvangrijke beurs met maar liefst 40 stands, ondergebracht in het kantoor van de woningstichting aan de Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland. Uiteraard was HW Wonen zelf ook aanwezig met een informatiestand. Mevrouw Ina van der Werf-Weeda, wethouder van de gemeente Oud-Beijerland, opende de eerste 'Hoeksche Supportbeurs'.

Nieuws

MINIMABANK Inloopkast - Kleding voor Minima & Maxima

OUD BEIJERLAND - MINIMABANK Inloopkast - Kleding voor Minima & MaximaHoeksche Waarders helpen elkaar met kleding donaties omdat het zonde is om uw mooie nauwelijks gedragen kleding in 1 van de 27 kledingcontainers van de RAD Hoeksche Waard te gooien

Nieuws

Onprove genomineerd voor Duurzaamste Bedrijf Van Nederland

ZUID-BEIJERLAND - Vorige week startte de stichting Nederland CO2 Neutraal de zoektocht naar het Duurzaamste Bedrijf Van Nederland. Het doel daarvan is mensen in bedrijven te inspireren en plezier te laten beleven aan het maken van duurzame keuzes. Een van de eerste nominaties was voor Onprove. Het Waddinxveense bedrijf dat zich richt op het verbeteren van productieprocessen in de foodindustrie maakt zich hard voor het besparen van tijd en papier. De nominatie werd gedaan vanwege de samenwerking die Onprove startte met twee Duitse bedrijven. De door Onprove ontwikkelde software maakt het mogelijk om werkorder- en productieplanningen te maken zonder het gebruik van papier. Hierdoor wordt niet alleen papier bespaard, maar ook tijd.

Nieuws
Download