Hoplr supports the local community
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

5 juli zomerfeest voor jong en oud in Soenda

VLAARDINGEN - Op woensdag 5 juli organiseert Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen een zomerfeest. U bent samen met uw (klein) kind(eren) van harte welkom van 14:00 tot 16:00. Er kunnen maximaal 35 kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar deelnemen, dus schrijf snel in!

News

Verbouwing Tweemaster bereikt hoogste punt

MAASSLUIS - De verbouwing van De Tweemaster vordert gestaag. Na de oplevering van de eerste nieuwe afdeling in mei, konden de dakbedekkers deze week ondanks de hitte aan de slag, wat betekent dat het hoogste punt van de bouw bereikt is.

News

Kinderen van dagopvang Bengel bezoeken De Tweemaster

MAASSLUIS - Deze week brachten de kinderen van dagopvang ‘Bengel’ in Maassluis weer een bezoek aan de bewoners van De Tweemaster. Toen de kinderen weer terug gingen, kregen alle aanwezigen een handje. "Dag opa's en oma's", riepen ze "Tot de volgende keer!"

News

MiniConcert popkoor Diamond!

VLAARDINGEN - Op woensdag 28 juni geeft popkoor Diamond uit Vlaardingen een MiniConcert. Op het repertoire staan deze avond popsongs van o.a. Bette Middler, Status Quo, Billy Joel en Hair.

News

Nieuwe Cursusprogramma Volksuniversiteit Vlaardingen is uit!

VLAARDINGEN - Het nieuwe cursusprogramma is uit. Ons cursusprogramma bevat de talen Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans en Spaans. U kunt beginnen in het 1e jaar van een taalcursus, maar heeft u al enige kennis van een taal dan kunt u in overleg met de docent instappen op een hoger niveau.

News

Optreden Hongaarse dansgroep in DrieMaasHave

MAASSLUIS - Op donderdag 8 juni jl. heeft er een folkloristische Hongaarse dansgroep opgetreden in DrieMaasHave in het kader van het 25-jarig bestaan van de stedenband tussen Maassluis en Hatvan in Hongarije.

News

Alzheimer Café Maasluis sluit seizoen met optreden van Simply Six

MAASSLUIS - Op dinsdag 20 juni vindt de laatste bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis van dit seizoen plaats. De afsluiting van het seizoen krijgt een extra feestelijk tintje door een optreden van zanggroep “Simply Six”. U bent van 19.30 tot 21.30 van harte welkom in DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis.

News

Medemenselijkheid, een zoektocht: Internationale Dag van de Vluchteling

SCHIEDAM - “De huidige vluchtelingencrisis laat weinig ruimte voor humaniteit en wordt vooral uitgevochten op economische argumenten en angst voor vreemdelingen. Miljoenen mensen worden heen en weer geslingerd in een eindeloos debat over quota en budgetten”. Op dinsdag 20 juni, de Internationale dag van de vluchteling, staan we in Schiedam stil bij de opvang van vluchtelingen en de noodzaak van medemenselijkheid.

News

Keuken en brasserie DrieMaasHave scoren hoog bij inspectie

MAASSLUIS - Op 29 mei jl. werden de keuken en de brasserie van DrieMaasHave geïnspecteerd door de inspecteur van Veiligvoedsel.nl. Het einderesultaat van de controle werd beoordeeld met het cijfer 9,24. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn.

News
Download