Alles wat je zegt, ben je zelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Nieuwe Cursusprogramma Volksuniversiteit Vlaardingen is uit!

VLAARDINGEN - Het nieuwe cursusprogramma is uit. Ons cursusprogramma bevat de talen Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans en Spaans. U kunt beginnen in het 1e jaar van een taalcursus, maar heeft u al enige kennis van een taal dan kunt u in overleg met de docent instappen op een hoger niveau.

Nieuws

Optreden Hongaarse dansgroep in DrieMaasHave

MAASSLUIS - Op donderdag 8 juni jl. heeft er een folkloristische Hongaarse dansgroep opgetreden in DrieMaasHave in het kader van het 25-jarig bestaan van de stedenband tussen Maassluis en Hatvan in Hongarije.

Nieuws

Alzheimer Café Maasluis sluit seizoen met optreden van Simply Six

MAASSLUIS - Op dinsdag 20 juni vindt de laatste bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis van dit seizoen plaats. De afsluiting van het seizoen krijgt een extra feestelijk tintje door een optreden van zanggroep “Simply Six”. U bent van 19.30 tot 21.30 van harte welkom in DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis.

Nieuws

Medemenselijkheid, een zoektocht: Internationale Dag van de Vluchteling

SCHIEDAM - “De huidige vluchtelingencrisis laat weinig ruimte voor humaniteit en wordt vooral uitgevochten op economische argumenten en angst voor vreemdelingen. Miljoenen mensen worden heen en weer geslingerd in een eindeloos debat over quota en budgetten”. Op dinsdag 20 juni, de Internationale dag van de vluchteling, staan we in Schiedam stil bij de opvang van vluchtelingen en de noodzaak van medemenselijkheid.

Nieuws

Keuken en brasserie DrieMaasHave scoren hoog bij inspectie

MAASSLUIS - Op 29 mei jl. werden de keuken en de brasserie van DrieMaasHave geïnspecteerd door de inspecteur van Veiligvoedsel.nl. Het einderesultaat van de controle werd beoordeeld met het cijfer 9,24. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn.

Nieuws

Bewoners van De Tweemaster genieten van de lente

MAASSLUIS - Regelmatig worden er voor de bewoners van De Tweemaster in Maassluis leuke uitstapjes georganiseerd. In de maand mei genoten de bewoners extra van de lente tijdens uitjes naar diverse leuke bestemmingen.

Nieuws

Eerste nieuwe afdeling De Tweemaster is opgeleverd

MAASSLUIS - De zorgvraag van bewoners van verpleeghuizen wordt steeds complexer. Om ook in de toekomst op de juiste wijze en op een liefdevolle manier intensieve zorg aan onze bewoners te kunnen blijven bieden, wordt De Tweemaster in Maassluis op deze zorgvraag aangepast. Het verbouwingstraject dat daarvoor nodig is, is in het najaar van 2016 van start gegaan. De afgelopen weken werden de eerste resultaten van deze vernieuwingsslag goed zichtbaar. De eerste nieuwe afdeling werd opgeleverd en de bewoners hebben inmiddels hun nieuwe kamers naar eigen smaak ingericht. Ook werd de eerste nieuwe huiskamer “De Furie” in gebruik genomen.

Nieuws
Download