Get to know your neighbours through Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Kruispunt Schiekade - Heer Bokelweg verbeterd voor fietsers

ROTTERDAM - Het kruispunt Schiekade-Heer Bokelweg is af. Fietsers komen nu sneller en veiliger aan de overkant

News

Zangeres Joke Bruijs haalt zondag haar galafeestje in

ROTTERDAM - De bij voorbaat legendarische voetbalwedstrijd Excelsior – Feijenoord heeft ernstige gevolgen gehad voor het grote Galaconcert rond het vijftigjarige artiestenjubileum van zangeres Joke Bruijs in de Rotterdamse Doelen dat eveneens voor zondag 7 mei was gepland. Dat ging namelijk niet door, en werd met het oog op een mogelijk kampioensfeest op de Coolsingel verplaatst naar zondag 25 juni, Inmiddels weten we dat Feijenoord de spanning er nog een week in hield door met 3-0 ten onder te gaan tegen de ‘kleine buur’. Een week later ging er een golf van opluchting door tout Rotterdam en alles wat Feijenoord een goed hart toedraagt toen in de eigen Kuip het Tilburgse Willem II eenvoudig aan de kant werd gezet en het kampioenschap veilig gesteld. Het rood-zwart-witte feest is inmiddels ‘uitgewoekerd’ en daardoor weet Joke Bruijs zondag alle spotlights op zich gericht.

News

Signeersessie Aad van Toor in Boekhandel Snoek

ROTTERDAM - Schrijver,regisseur,acteur en vooral acrobaat Aad van Toor vliegt van Spanje naar Rotterdam voor de signeersessie van zijn boek Moe,ik kan een salto ! in Boekhandel Snoek op zaterdag 1 juli 2017.Fans zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom aan de Meent 126 !

News

PIT 010 zoekt vrijwilligers voor huisbezoeken 75+

ROTTERDAM - Samen met de Parasolgroep gaat PIT 010 voor het gemeentelijke actieprogramma "Voor Mekaar" in IJsselmonde de huisbezoeken 75+ uitvoeren.

News

Fontein-leerlingen schitteren in de Doelen: 'Applaus krijgen is lekker'.

ROTTERDAM - 'Nerveus.. nee hoor dat ben ik niet' zegt Dimeh: als ik een foutje maak is dat niet erg, dat hoor je toch niet'. Een beetje druk maar ontspannen is groep 6 van De Fontein in het Oude Noorden vlak voor de klas de Doelen binnen loopt.

News

VIJFDE WIJKLEERBEDRIJF OPENT HAAR DEUREN IN ROTTERDAM OMMOORD

ROTTERDAM - Op maandag 19 juni hebben Albeda College, Stichting Humanitas en Calibris Advies hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Deze partijen gaan, samen met Pameijer en Buurtwerk/Dock, vanaf september WijkLeerbedrijf Alexander-Ommoord starten.

News

Kunst: een land voor alle kleuren

ROTTERDAM - Een selectie van 25 schilderijen is de basis van de expositie Kunst: een land voor alle kleuren van de vrouwengroep van het Atelier de Kleine Vis. Ze hebben de laatste maanden met grote inzet aan hun doeken gewerkt: stadslandschappen, natuur, vrouwen, bloemen, maar ook oorlogslandschappen. De opening vindt plaats op zaterdag 24 juni om 13.30 uur in Bibliotheek Delfshaven en wordt verricht door Ineke Palm van het Gebiedscommissie Delfshaven.

Leisure and hobby

Hugo Borst en Carin Gaemers op het Albeda College

ROTTERDAM - De branche Gezondheidszorg van het Albeda College in Rotterdam organiseerde van 12 t/m 16 juni de Manifestatieweek ‘Kijk naar mij!’. Elke dag waren er inspirerende sprekers of ervaringsdeskundigen. Het doel was meer bewustwording te creëren bij studenten voor vanzelfsprekende liefdevolle zorg.

News

Rooster's geopend in Alexandrium Shopping Center!

ROTTERDAM - Iedereen is bekend met de eerlijke maaltijden, gegrilde kipproducten en verse broodjes van Maaltijd&Grill. Maaltijd&Grill is afgelopen weken volledig verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. Op donderdag 15 juni heeft de nieuwe én prachtige winkel Rooster’s zijn deuren geopend in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.

News
Download