It'll be all right
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Feestelijke oplevering hoeve Dorpzigt in Zuid-Beijerland

ZUID-BEIJERLAND - Woensdag 21 juni 2017 was een feestelijke dag voor met name de bewoners van de nieuwe appartementen in de hoeve Dorpzigt in Zuid-Beijerland. De oplevering vond eerder dit voorjaar al plaats en werd op deze zeer zonnige middag gevierd. De negen huurappartementen in de imposante, voormalige schuur zijn op een na inmiddels allemaal bewoond. En ook dat laatste appartement krijgt binnenkort een bewoner.

News

Muzieklessen bij MaasMuziek

PUTTERSHOEK - Na de zomervakantie van de scholen start MaasMuziek weer met nieuwe muzieklessen. Maak nu alvast kennis middels een gratis proefles!

News

ABN AMRO sluit per 27 juni geldautomaat aan de Trambaan in Strijen

STRIJEN - ABN AMRO sluit per 27 juni 2017 de geldautomaat in Strijen aan de Trambaan 4. De reden voor de sluiting is het aflopen van de huurovereenkomst voor het pand waarin de geldautomaat is geplaatst. Bewoners uit de omgeving kunnen voortaan gebruikmaken van de geldautomaat aan de Groeneweg 15 in Numansdorp.

News

Cavent op weg naar 100 x 50-jaar op de foto.

MIJNSHEERENLAND - Nog een paar aanmeldingen er bij en dan gaan er bij Cavent 100 Hoeksche Waardse 50-ers op de foto.

News

Feestelijke afsluiting herstructurering Bevershoek in Partycentrum Concordia

'S-GRAVENDEEL - Na een goede acht jaar is dit voorjaar een einde gekomen aan de herstructurering van de 's-Gravendeelse wijk Bevershoek, die in de volksmond trouwens nog altijd 'de Nest' wordt genoemd. HW Wonen wilde de afronding van dit enorme project uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en besloot om dit samen met de bewoners van de wijk te vieren in Partycentrum Concordia. Meer dan 250 genodigden hadden afgelopen vrijdag 2 juni van de uitnodiging gebruik gemaakt en gaven 'acte de présence ' in het partycentrum.

News

JCI Hoeksche Waard organiseert PubQuiz voor het goede doel!

OUD BEIJERLAND - Op 25 juni 2017 organiseert JCI Hoeksche Waard een gezellige pubquiz in Van Speyck in Oud-Beijerland. Doel van de pubquiz is om geld op te halen voor Stichting Europa Kinderhulp. U kunt deelnemen aan de pubquiz met een team van 4 personen of een team van 2 personen. De vragen van de pubquiz hebben een zomers en regionaal tintje en zetten uw hersenen aan het werk. U wordt verwelkomd met een welkomstdrankje- en hapje en hebt gegarandeerd een leuke middag, terwijl u ook nog bijdraagt aan het goede doel. Voor het winnende team is er een mooi pakket te winnen met bijdragen van regionale ondernemers.

News

Concert Jeugd MaasMuziek met basisscholen

PUTTERSHOEK - Dit jaar organiseerde MaasMuziek uit Puttershoek het 9de MaasMuziekproject. Sinds 2009 gaat MaasMuziek langs bij de basisscholen en brengt zo muziek in de klas. De afsluitavond van dit scholenproject vond plaats op 30 mei jl. in De Drie Lelies in Puttershoek.

News

Rommelmarkt MaasMuziek

PUTTERSHOEK - Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert MaasMuziek haar jaarlijkse rommelmarkt. De rommelmarkt is te vinden in het winkelcentrum van Puttershoek, tegenover supermarkt Lidl.

Jumble sale

'Hoeksche Supportbeurs': Beurs voor mensen met een hulpvraag

OUD BEIJERLAND - Zaterdag 20 mei 2017 organiseerde Welzijn Hoeksche Waard de 'Hoeksche Supportbeurs'. Een gezellige woonbeurs die specifiek was gericht op mensen met een (toekomstige) hulpvraag. HW Wonen was 'gastheer' van deze omvangrijke beurs met maar liefst 40 stands, ondergebracht in het kantoor van de woningstichting aan de Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland. Uiteraard was HW Wonen zelf ook aanwezig met een informatiestand. Mevrouw Ina van der Werf-Weeda, wethouder van de gemeente Oud-Beijerland, opende de eerste 'Hoeksche Supportbeurs'.

News

MINIMABANK Inloopkast - Kleding voor Minima & Maxima

OUD BEIJERLAND - MINIMABANK Inloopkast - Kleding voor Minima & MaximaHoeksche Waarders helpen elkaar met kleding donaties omdat het zonde is om uw mooie nauwelijks gedragen kleding in 1 van de 27 kledingcontainers van de RAD Hoeksche Waard te gooien

News
Download