Keep the conversation constructive
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Samen uit, samen thuis ook als vrijwilliger

KATWIJK - Nadat in de Sint Jansviering eerst hun kleinzoon werd gedoopt door kapelaan Boris Plavcic waren het daarna de grootouders Kees en Margriet Heijkoop die in het parochiële zonnetje werden gezet door dezelfde kapelaan. Voor al hun verdiensten als vrijwilliger in de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk werden zij zondag 25 juni beiden benoemd tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Onder een dankbaar en klaterend applaus kwamen ze dan ook uit de kerkbank naar voren voor de huldiging.

News

De Vrolijke Noot duimt nog wat af in groep 8

KATWIJK - Het is niet wat je als lezer denkt met deze titel. Want aan het einde van de viering van Sint Jansdag zondag 25 juni in de parochiekern van de H. Joannes de Doper werden tien koorleden van kinderkoor ‘De Vrolijke Noot’ verblijd met de enige echte ‘Gouden Duim’. Die kan je zingende verdienen als je tot en met groep acht van de basisschool blijft meezingen en… dat hebben deze tien kanjers dan ook gedaan.

News

Qics introduceert Power BI management dashboard voor QicsMilestones

KATWIJK - Qics biedt QicsMilestones klanten vanaf nu een Power BI management dashboard. Hiermee krijgen QicsMilestones klanten inzicht in alle gegevens die met planning, budgetbewaking, urenregistratie, facturatie en onderhanden werk te maken hebben en kunnen zij deze informatie delen via een moderne app.

News

Raca Batteries Nederland B.V. is verhuisd naar andere locatie in Hillegom

HILLEGOM - Na ruim 5 jaar is Raca Batteries haar bedrijfspand aan de Satellietbaan te Hillegom ontgroeid. Door de groei van de afgelopen jaren hebben zij nu de stap naar een nieuwe werkomgeving gemaakt, vanaf heden zijn zij gevestigd aan de Arnoudstraat 22 te Hillegom.

News

Training omgaan met dementie voor mantelzorgers

NOORDWIJK ZH - Steunpunt Mantelzorg Noordwijk en Samen dementievriendelijk geven op dinsdagavond 20 juni 2017 van 19:30-22:00 uur een training voor mantelzorgers uit Noordwijk over omgaan met mensen met dementie.

News

Reflectoren voor fietspad door Weerlanerpolder

HILLEGOM - Langs het toekomstig fietspad Hillegom - Bennebroek (door de Vosse- en Weerlanerpolder) komen reflectoren te liggen, in plaats van dat er lantaarnpalen worden geplaatst. Dit voorstel van raadslid De Goeij (VVD) werd donderdag 12 juni aangenomen door de gemeenteraad.

Traffic

Valkenburgse tuigpaardendag zaterdag 17 juni ook voor u!

VALKENBURG - Castellumruiters Valkenburg organiseert zaterdag 17 juni de zevende Valkenburgse tuigpaardendag. Liefhebbers van deze edele viervoeters in alle soorten en maten komen die dag van 11.00 – 17.00 uur volledig aan hun trekken met een zeer gevarieerd programma. Zo is er een concours d’élégance met een vijftal authentieke rijtuigen, een politiehondenshow en een ponyshow. De Valkenburgse gezelligheid komt helemaal los als de bekende zanger Arie Nijgh (50% van ‘Los Zand’) alles feestelijk en meezingend muzikaal afsluit rond 17.30 uur. Jong en oud(er) is van harte welkom aan de Torenvlietslaan 6 in Valkenburg (de ventweg naast de N206).

Alert

Deelnemers gezocht voor de old (young)timer rit van de Hartekamp Groep

HILLEGOM - Deze rit wordt verreden op zondagmiddag 24 September 2017 met start en finish op de Hartekamp te Heemstede en is inmiddels één van de hoogtepunten in het evenementprogramma voor de cliënten van de Hartekamp Groep.

News

“Verkeersveiligheid is een beslist een issue”

VOORHOUT - John van der Tol, Citymanager in Teylingen, was op zaterdag 10 juni gastspreker in het maandelijkse politieke café van D66 Teylingen dat dit keer plaatsvond bij “Ons Genoegen” in Voorhout. Hij zei daar onder andere dat de verkeersveiligheid zowel in de Herenstraat als de Hoofdstraat, veel te wensen overlaat: “Er moet echt iets gebeuren”, aldus meldde Van der Tol de aanwezige D66-ers.

Alert

Zoek voordelig uw zomerschoenen uit tijdens de Leemans Voordeeldagen!

NOORDWIJK ZH - De Voordeeldagen bij Leemans Schoenen komen er weer aan! Van 8 tot en met 11 juni profiteert u van minimaal 20% korting op de gehele collectie bij Leemans Schoenen. De actie is ook geldig op de allernieuwste voorjaars- en zomercollectie! Dit is het moment om bijvoorbeeld voordelig uw nieuwe sandalen, slippers en instappers voor het zomerseizoen uit te zoeken. Members worden extra beloond tijdens de Voordeeldagen en profiteren van nog eens 5% extra kassakorting.

News
Download