Beleef je buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Via het Repair Café naar zomers plezier

OEGSTGEEST - Vakantiespulletjes die goed werken, ze dragen bij aan zomers plezier. Dus het lek in het opblaasbadje is geplakt. De tuinstoel staat weer stevig op zijn poten. De zomerjurk is gefixt met naald en draad. De parasol klapt moeiteloos uit voor schaduw. De ventilator verkoelt met één druk op de knop.

Nieuws

Wethouder Marleen Damen en raadslid Abdelhaq Jermoumi op werkbezoek in de Slaaghwijk

LEIDEN - Sinds april j.l. is de Wethouder (Werk & Inkomen, Wijken en Financiën) met de werkbezoeken aan de slag gegaan bij verschillende organisatiesin de wijken. Op woensdag 8 juni 2017 was het Samenwerkingsverband van Migrantenorganisaties Leiden (SWV) én partners w.o. Stichting Dans voor Mij (St.DvM) en HTIB-Leiden aan de beurt.

Nieuws

Theaterstuk Mijn land op de Dag van de Vluchteling in première

VOORSCHOTEN - Op dinsdag 20 juni, de Dag van de Vluchteling, gaat het theaterstuk Mijn land in première in de Bibliotheek van Voorschoten.

Nieuws

Wonderland Kinderopvang opent nieuw kinderdagverblijf 'Wonderland Vondellaan' op 19 juni in Leiden.

LEIDEN - Op maandag 19 juni opent Wonderland Kinderopvang haar nieuwe kinderdagverblijf aan de Vondellaan 35b in Leiden. Wonderland Vondellaan biedt zowel opvang in baby-, dreumes, en peutergroepen als gemengde opvang voor kinderen van 0-4 jaar in één groep van 07.00 tot 19.00 uur. Het kinderdagverblijf heeft grote binnenruimtes en veel buitenspeelgelegenheid, zoals een speeltuin, speelplein, een ontdek bos en een beschutte patio. In de eigen gym/beweegstudio krijgen de kinderen bewegingsonderwijs, zoals yoga, judo, dans en gym.

Nieuws

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

LEIDEN - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

Nieuws

Anne Sophie Pijnacker in International Mootcourt team

LEIDEN - De 16-jarige VWO-scholiere Anne Sophie Pijnacker heeft zich zaterdag jl. geplaatst voor het International Mootcourt Team. Mootcourt is een juridische pleitwedstrijd waarbij rechters pleidooien beoordelen, net zoals in de reguliere rechtspraak. De Universiteit Leiden, vestiging Den Haag organiseerde deze wedstrijd.

Nieuws

Sociale wijkteams geborgd in coöperatie

LEIDEN - Leiden telt acht sociale wijkteams. In één wijkteam zijn verschillende organisaties en disciplines vertegenwoordigd. Met elkaar bieden de medewerkers laagdrempelig advies en ondersteuning op maat bij vragen van burgers over welzijn en zorg. Het wijkteam staat open voor ideeën en initiatieven van bewoners die zelf een bijdrage willen leveren aan het welzijn en de zorg voor medeburgers.

Nieuws

Wonderland Kinderopvang viert haar zomerfeest op zaterdag 24 juni in Leiden

LEIDEN - Wonderland Kinderopvang viert haar zomerfeest op zaterdag 24 juni van 11.00 tot 13.00 uur, Vondellaan 35b te Leiden. Het thema is dit jaar ‘Welcom to the jungle. Iedereen is van harte uitgenodigd. Neem je opa, oma, broertje, zusje, neefje, nichtje, buurjongen, buurmeisje, vriendje of vriendinnetje gezellig mee!

Nieuws

Theo van Doesburg had verhouding met Lena en het wordt mooi weer

LEIDEN - Lars de Ridder is de nieuwslezer van De Stijl TV. De acteur van Theatergroep Domino informeert de kijkers van De Stijl TV op onnavolgbare wijze over het nieuws rondom activiteiten van 100 jaar De Stijl in Leiden.

Nieuws
Download