Wat een weertje zeg!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Qics introduceert Power BI management dashboard voor QicsMilestones

KATWIJK - Qics biedt QicsMilestones klanten vanaf nu een Power BI management dashboard. Hiermee krijgen QicsMilestones klanten inzicht in alle gegevens die met planning, budgetbewaking, urenregistratie, facturatie en onderhanden werk te maken hebben en kunnen zij deze informatie delen via een moderne app.

Nieuws

Raca Batteries Nederland B.V. is verhuisd naar andere locatie in Hillegom

HILLEGOM - Na ruim 5 jaar is Raca Batteries haar bedrijfspand aan de Satellietbaan te Hillegom ontgroeid. Door de groei van de afgelopen jaren hebben zij nu de stap naar een nieuwe werkomgeving gemaakt, vanaf heden zijn zij gevestigd aan de Arnoudstraat 22 te Hillegom.

Nieuws

Training omgaan met dementie voor mantelzorgers

NOORDWIJK ZH - Steunpunt Mantelzorg Noordwijk en Samen dementievriendelijk geven op dinsdagavond 20 juni 2017 van 19:30-22:00 uur een training voor mantelzorgers uit Noordwijk over omgaan met mensen met dementie.

Nieuws

Reflectoren voor fietspad door Weerlanerpolder

HILLEGOM - Langs het toekomstig fietspad Hillegom - Bennebroek (door de Vosse- en Weerlanerpolder) komen reflectoren te liggen, in plaats van dat er lantaarnpalen worden geplaatst. Dit voorstel van raadslid De Goeij (VVD) werd donderdag 12 juni aangenomen door de gemeenteraad.

Wegen en verkeer

Valkenburgse tuigpaardendag zaterdag 17 juni ook voor u!

VALKENBURG - Castellumruiters Valkenburg organiseert zaterdag 17 juni de zevende Valkenburgse tuigpaardendag. Liefhebbers van deze edele viervoeters in alle soorten en maten komen die dag van 11.00 – 17.00 uur volledig aan hun trekken met een zeer gevarieerd programma. Zo is er een concours d’élégance met een vijftal authentieke rijtuigen, een politiehondenshow en een ponyshow. De Valkenburgse gezelligheid komt helemaal los als de bekende zanger Arie Nijgh (50% van ‘Los Zand’) alles feestelijk en meezingend muzikaal afsluit rond 17.30 uur. Jong en oud(er) is van harte welkom aan de Torenvlietslaan 6 in Valkenburg (de ventweg naast de N206).

Politie en veiligheid

Deelnemers gezocht voor de old (young)timer rit van de Hartekamp Groep

HILLEGOM - Deze rit wordt verreden op zondagmiddag 24 September 2017 met start en finish op de Hartekamp te Heemstede en is inmiddels één van de hoogtepunten in het evenementprogramma voor de cliënten van de Hartekamp Groep.

Nieuws

“Verkeersveiligheid is een beslist een issue”

VOORHOUT - John van der Tol, Citymanager in Teylingen, was op zaterdag 10 juni gastspreker in het maandelijkse politieke café van D66 Teylingen dat dit keer plaatsvond bij “Ons Genoegen” in Voorhout. Hij zei daar onder andere dat de verkeersveiligheid zowel in de Herenstraat als de Hoofdstraat, veel te wensen overlaat: “Er moet echt iets gebeuren”, aldus meldde Van der Tol de aanwezige D66-ers.

Politie en veiligheid

Zoek voordelig uw zomerschoenen uit tijdens de Leemans Voordeeldagen!

NOORDWIJK ZH - De Voordeeldagen bij Leemans Schoenen komen er weer aan! Van 8 tot en met 11 juni profiteert u van minimaal 20% korting op de gehele collectie bij Leemans Schoenen. De actie is ook geldig op de allernieuwste voorjaars- en zomercollectie! Dit is het moment om bijvoorbeeld voordelig uw nieuwe sandalen, slippers en instappers voor het zomerseizoen uit te zoeken. Members worden extra beloond tijdens de Voordeeldagen en profiteren van nog eens 5% extra kassakorting.

Nieuws

Coalitie durft debat nieuwe bieb en muziekschool niet aan

KATWIJK - Ken jij het sprookje van het oordeelvormende debat van Katwijkse fracties over het programma van eisen nieuwe bibliotheek en muziekschool? Het werd 1 juni in de raadzaal geen debat. De coalitiepartijen hadden bij de vaststelling van de raadsagenda door hun meerderheid afgedwongen dat er geen debat zou volgen deze avond. Hun voorstel was het debat in te ruilen voor een informatieve sessie zodat ze nog vele vragen konden stellen deze avond. Voor de woordvoerders van de oppositiepartijen D66, De Lokalen, GemeenteBelangen, Hart Voor Katwijk Kies Katwijk, PvdA en de VVD reden om hier niet bij aan te schuiven. Zij waren immers met hun standpunten wel klaar voor het debat. Hoe kon het zo lopen?

Nieuws
Download