Carpe diem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bekende Arti et Amicitiae-leden in Pictura!

DORDRECHT - Bij de Nederlandse Kring van Tekenaars tonen 2 leden van Arti et Amicitiae hun werk; Wilma Laarakker, de voorzitter van de NKvT en Willem Vaarzon Morel, oud-directeur Rijksacademie te Amsterdam!

News

Orgel Spektakel door Arjan Breukhoven op 24 juni in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 24 juni 2017 geeft Arjan Breukhoven een orgelconcert op het prachtige orgel in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 van Zwijndrecht. Het concert heeft als thema: “Orgel Spektakel”. Vanaf acht uur speelt Arjan Breukhoven een verrassend programma waarbij de organist een spectaculaire programma zal spelen. Het publiek kijkt tijdens het concert in de keuken van de organist via een groot beeldscherm.

News

Gelukkig stopte ‘opa’ Lee Towers niet op zijn hoogtepunt

DORDRECHT - Zonder dat hij zich daar zelf voor noemenswaardig hoefde in te spannen, staat Lee Towers weer volop in de spotlights. In het ‘promotiefilmpje’ van Arjan Lubach om ‘Holland (als) Second’ onder de aandacht te brengen van de Amerikaanse president werd ‘Lee Towers in Rotterdam’ vergeleken met ‘Trump Towers in New York’ en het zal niemand verbazen dat deze vergelijking wel heel erg in het voordeel van Rotterdamse Leen uitviel. Het regende reeds een dag na uitzending mondiale reacties bij de Nederlandse media.

News

Unieke coachpraktijk "Wenden” geopend in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Alblasserdam – Sinds begin 2017 kunnen mensen in de regio Alblasserwaard in hun eigen buurt terecht om een wending aan hun leven te geven bij Praktijk Wenden aan de Van Lennepstraat 24.

News

Zwijndrechtse kinderrechtenfilm in première bij Unicef Kinderrechten Filmfestival

ZWIJNDRECHT - Pathé Buitenhof is ook dit jaar het decor van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. Kinderen uit Zuid-Hollandse bovenbouwgroepen maakten met hun klas een korte speelfilm over kinderrechten. Woensdag 10 mei gaan hun films in première in de Haagse bioscoop. De film "Feit, Fake of Filter" van Kindcentrum De Notenbalk uit Zwijndrecht is een van de kanshebbers. Directeur Unicef Nederland Suzanne Laszlo, Klokhuis-presentator Bart Meijer en Aline Brendel (namens de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Den Haag) kiezen uit tien inzendingen de beste kinderrechtenfilm. De winnende klas gaat door naar de landelijke finale op 23 juni in bioscoop Tuschinski.

News

Vrouwelijke hormonen en klachten lezing door Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen kom jij ook?

HENDRIK IDO AMBACHT - Humeurig, prikkelbaar, gestrest, ongezellig en zo kunnen we de waslijst nog wel verder uitbreiden. Dit zijn gevolgen van de hormonen hoe die reageren op prikkels vanuit je omgeving maar ook vanuit jezelf.

News

ROMMELMARKT BIJ O&O

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 13 mei a.s. organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O van 10.00 tot 13.00 uur in en rondom haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de jaarlijkse rommel- kleding- en boekenmarkt.

Jumble sale

Wil jij ook de sleutel naar een perfecte hormoonbalans vinden? Dan mag je deze lezing niet missen !

DORDRECHT - Humeurig, prikkelbaar, gestrest, ongezellig en zo kunnen we de waslijst nog wel verder uitbreiden. Dit zijn gevolgen van de hormonen hoe die reageren op prikkels vanuit je omgeving maar ook vanuit jezelf.PMS klachten, migraine en pijnlijke opgezette borsten het heeft met de hormonen te maken maar ook met veel meer andere aspecten.

News

Inschrijving gratis verwendag voor vrouwen met kanker gestart!

ALBLASSERDAM - Kanker; ieder jaar krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland deze diagnose. Denk je eens in… Van het ene op het andere moment staat je leven volkomen op z’n kop. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, zware behandelingen, operaties, chemo, bestraling, jarenlange medicatie…

News

Ouderen leggen nieuwe contacten tijdens weekend naar Duitsland

ZWIJNDRECHT - Aafje wilt de strijd tegen eenzaamheid aangaan. Veel ouderen voelen zich ongewenst eenzaam, hier wilt Aafje met ‘Aafje Gezellig op stap’ verandering in brengen. Tijdens de compleet verzorgde uitstapjes van Aafje Gezellig op stap leggen ouderen nieuwe contacten en maken vrienden voor het leven.

News
Download