Hmz. What's this sorcery?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Haags invitatiemanagementbureau wint grote aanbesteding ministerie van Economische Zaken

DEN HAAG - Invitatiemanagementbureau Evite uit Den Haag heeft een omvangrijke aanbesteding gewonnen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Kerndepartement (KD), beide onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De snel groeiende onderneming, die uitnodigingstrajecten verzorgt voor overheden en het bedrijfsleven, scoorde in de beoordeling van het ministerie 96 van de mogelijke honderd punten.

News

jeroens erfenis

DEN HAAG - Sinds vandaag heeft u van de Dijsselcatus gehoord, een variatie van een bloem en een cactus. Bloem zolang hij het voor het zeggen heeft en Cactus als hij er niet meer over gaat. En hij gaat er niet meer over.

News

Zuid-Holland lanceert groot innovatiefonds voor energietransitie

DEN HAAG - De provincie Zuid-Holland stelt de komende jaren €35 miljoen beschikbaar voor bedrijven die actief zijn op het gebied van energie-innovaties. Zo maakte gedeputeerde Han Weber vandaag bekend bij de lancering van ENERGIIQ, Energie-innovatiefonds Zuid-Holland, tijdens het jaarevent van InnovationQuarter.

News

luchtfietsen

DEN HAAG - Wat is er nou niet mooier dan aankomen op het CS van Amsterdam, per trein uit of op weg naar Utrecht, dan die prachtige joekels van een cruise schepen te zien. Die liggen dan bij het Amsterdam Cruise Terminal.(PTA)

News

WannaCry Ransomware aanval: Hoe bescherm ik mijn bedrijf?

DEN HAAG - Sinds vrijdag 12 mei heeft de ransomeware WannaCry al meer dan 150 landen getroffen. 45,000 bedrijven afkomstig uit de landen UK, India, Rusland en China maakte een melding van een aanval. Het nieuws rapporteerde dat de ransomware dreiging afkomstig lijkt te zijn van cyberwapens die gekoppeld staan met de Amerikaanse regering.De aanval gebruikte een fout in Microsoft Windows. Deze fout is geïdentificeerd door en gestolen van de Amerikaanse intelligentiebureaus. Microsoft waarschuwde dat de ransomware aanval slecht een wake-up call is en beschuldigt overheden ervan gegevens op te slaan met kwetsbare software.

News

De Volksuniversiteit Den Haag presenteert nieuwe website met vernieuwd cursusprogramma voor 2017-2018

DEN HAAG - Met trots lanceert de Volksuniversiteit Den Haag de nieuwe website waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt. Met een frisse uitstraling en vernieuwd cursusaanbod is de website weer helemaal up-to-date. Daarnaast werkt de nieuwe website op alle apparaten en dus ook op je mobiel en is het al mogelijk om je online in te schrijven voor een cursus in het nieuwe cursusseizoen dat half september van start gaat.

News

Archicapella presenteert ‘Summertime’ in de Maranathakerk op 1 juli 2017

DEN HAAG - Op zaterdag 1 juli 2017 viert zangkoor Archicapella haar 25-jarig bestaan met een zomerconcert getiteld ‘Summertime’. Programma vóór de pauze: ‘Het Beste van’, een selectie uit het koorrepertoire van de afgelopen vijf jaar, met een medley van de West Side Story. Na de pauze: jazzy Amerikaanse liederen uit de vorige eeuw, met werken van o.a. George Gerswin, Henri Mancini, Hoagy Carmichael en Duke Ellington. Het concert wordt licht geënsceneerd.

News

Brood 2.0 tijdens de eerste editie van het InnovatieLab van de Haagse Horeca Academie

DEN HAAG - In het kader van ‘de Horeca Academie Den Haag als centrum van Innovatie en Creatie’, organiseert de Horeca Academie op vrijdag 16 juni 2017 een InnovatieLab kookwedstrijd. Tijdens dit InnovatieLab gaan 6 getalenteerde koks aan de slag met een alternatief recept voor brood. Het brood moet onder andere no/low carbs hebben, glutenvrij, suikervrij en voedzaam zijn. Naast deze voorwaarden moet het brood makkelijk in productie zijn en niet te veel kosten, zodat het een waardige vervanger is van het, door ons velen geliefde dagelijkse brood.

News

Opening sportcampus Zuiderpark

DEN HAAG - Gister werd de sportcampus Zuiderpark geopend. Het sportcomplex in het Haagse Zuiderpark werd gebouwd naar voorstel van de lokale CDA-fractie, die hiertoe in 2006 een initiatiefvoorstel indiende. CDA-woordvoerder Sport Cees Pluimgraaff is samen met initiatiefnemer Michel Santbergen dan ook trots bij de opening aanwezig.

Leisure and hobby

Nog steeds parkeerchaos sportclubs Madestein

DEN HAAG - Michel Rogier trekt opnieuw aan de bel over de parkeerchaos bij de sportvelden in Madestein. ‘Waar blijft de beloofde duidelijkheid en de beloofde extra parkeerplekken?’, wil het CDA-raadslid weten.

Leisure and hobby
Download