60% of your neighbours view the feed on a weekly base
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Wijkverpleegkundig spreekuur in De Es

SPIJKENISSE - De Wijkverpleegkundigen van Argos Zorggroep zijn er om u te ondersteunen bij allerlei zorgvragen. Tijdens het spreekuur, elke maandag tussen 15.00 en 16.00 uur in De Es, kunt u op een laagdrempelige manier terecht met vragen over (tijdelijke) thuiszorg bij ziekte en revalidatie, of over besteding van de dag. Een afspraak maken is niet nodig.

News

Brielle Achter de voordeur

BRIELLE - Brielle Achter de voordeurDit cultuurevenement vindt plaats op bijzondere en verrassende locaties die normaal niet vrij toegankelijk zijn. U kunt kennismaken met kunst- en cultuuruitingen door diverse (amateur)kunstenaars. Alle creatieve en getalenteerde inwoners van Voorne-Putten. Van 13.00 - 17.00 uur worden, non-stop, een gevarieerd scala aan voorstellingen gepresenteerd: zang, muziek, dans, toneel, straattheater, korte sketches, poëzie. De optredens duren kort, meestal niet langer dan 10-20 minuten, zodat u zich al wandelend door de binnenstad met de speciale routekaart in uw hand, kunt laten verrassen door veel bijzondere momenten http://kablofotograafhellevoetsluis.webklik.nl/

News

Voedselbank zoekt chauffeurs met groot rijbewijs en groot hart

SPIJKENISSE - De Voedselbank Spijkenisse eo zoekt met spoed meerdere vrachtwagenchauffeurs met een groot rijbewijs die op vrijwillige basis een 9-tons vrachtwagen met koel-/vriesinstallatie kunnen besturen.

Traffic

Halfweg-Molenwatering behaalt Keurmerk Veilig Ondernemen

SPIJKENISSE - Op donderdag 15 juni 2017 werd de samenwerking aan veiligheid op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering met het Keurmerk Veilig Ondernemen gecertificeerd. Dit keurmerk geeft aan dat de samenwerking tussen politie, gemeentehandhaving en beveiliger - die de BIZ Halfweg-Molenwatering faciliteert - goed is geborgd en op een effectieve manier wordt ingevuld.

Alert

Sint Leonardusschool en Kinderopvang Humanitas gaan een samenwerking aan voor Tussenschoolse opvang in Brielle.

BRIELLE - Op 13 juni 2017 heeft de ondertekening plaatsgevonden van het convenant omtrent de Tussenschoolse opvang, voor het schooljaar 2017-2018, voor de schoolkinderen van de Sint Leonardusschool door Kinderopvang Humanitas.

News

Verouderingsproces omkeren met Access Facelift

VIERPOLDERS - Wil je jouw verouderingsproces omkeren? Zijn er rimpels in je gezicht gegrift? Doe de Access Facelift!Sessies en workshops

News
Download