Geen paniek, ‘t is maar chaos!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Voedselbank zoekt chauffeurs met groot rijbewijs en groot hart

SPIJKENISSE - De Voedselbank Spijkenisse eo zoekt met spoed meerdere vrachtwagenchauffeurs met een groot rijbewijs die op vrijwillige basis een 9-tons vrachtwagen met koel-/vriesinstallatie kunnen besturen.

Wegen en verkeer

Halfweg-Molenwatering behaalt Keurmerk Veilig Ondernemen

SPIJKENISSE - Op donderdag 15 juni 2017 werd de samenwerking aan veiligheid op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering met het Keurmerk Veilig Ondernemen gecertificeerd. Dit keurmerk geeft aan dat de samenwerking tussen politie, gemeentehandhaving en beveiliger - die de BIZ Halfweg-Molenwatering faciliteert - goed is geborgd en op een effectieve manier wordt ingevuld.

Politie en veiligheid

Sint Leonardusschool en Kinderopvang Humanitas gaan een samenwerking aan voor Tussenschoolse opvang in Brielle.

BRIELLE - Op 13 juni 2017 heeft de ondertekening plaatsgevonden van het convenant omtrent de Tussenschoolse opvang, voor het schooljaar 2017-2018, voor de schoolkinderen van de Sint Leonardusschool door Kinderopvang Humanitas.

Nieuws

Geweldige musical uitvoering Jungle book door de kinderen van Buitenschoolse opvang Tien, Geuzenwout en Roezemoez.

BRIELLE - De kinderen van Buitenschoolse opvang Tien, Geuzenwout en Roezemoez, onderdeel van Kinderopvang Humanitas. Hebben een uitvoering van Jungle Book gegeven voor ouders, opa’s en oma’s en vriendje en vriendinnetjes.

Nieuws
Download