Hoplr, the private social network for your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Wijkverpleegkundig spreekuur in Klepperwei

RHOON - De Wijkverpleegkundigen van Argos Zorggroep zijn er om u te ondersteunen bij allerlei zorgvragen. Tijdens het spreekuur, elke woensdag tussen 12.30 en 13.30 uur kunt u op een laagdrempelige manier terecht met vragen over (tijdelijke) thuiszorg bij ziekte en revalidatie, of over besteding van de dag. Een afspraak maken is niet nodig.

News

Retrofilm: Wim Groenenboom kijkt terug naar 1956

BARENDRECHT - Wim Groenenboom woont al zijn hele leven op de plek waar hij is geboren en altijd heeft gewerkt. Toch is er voor hem veel veranderd. Zijn boerderij aan de Voordijk in Barendrecht was ooit omgeven door akkers en weilanden van de Binnenlandsche- en Buitenlandsche polders.

Leisure and hobby

Warm welkom voor mevrouw Eichorn

RHOON - Sinds een aantal weken biedt Argos Zorggroep op een aantal plekken in de regio’s Hoogvliet en Rhoon het ‘Volledig Pakket Thuis’ (VPT). Dit is een vorm van ondersteuning voor ouderen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, maar wel, soms intensieve, zorg nodig hebben.

News

Feestelijke onthulling rolstoelbussen

RIDDERKERK - Op 14 juni presenteert Aafje haar nieuwe rolstoelbussen. De twee bussen worden gedoopt door Tineke Keuzenkamp, wethouder van Ridderkerk. Deze feestelijke gebeurtenis wordt gevierd bij de standplaats van de bussen, Aafje De Vijf Havens in Rotterdam.

News

Balletstudio Violetta verhuist naar danszaal Topgym

RIDDERKERK - Balletstudio Violetta heeft een nieuwe locatie voor haar kinderdanslessen gevonden. Vanaf het schooljaar 2017-2018 vinden de kinderdanslessen plaats in de zaal van het Ridderkerkse Fitnesscentrum Topgym. Na een periode van onzekerheid over het tijdig vinden van een nieuwe danslocatie kunnen de leerlingen van de balletstudio opgelucht ademhalen. Balletstudio Violetta kan door deze samenwerking met Topgym de kinderdanslessen voor Ridderkerk behouden.

News

Sport en Spel voor peuters met Syndroom van Down

BARENDRECHT - Samen spelen en contact maken met andere kinderen staat centraal tijdens het wekelijkse beweeguurtje. In een ontspannen sfeer is er ruimte om lekker met ballen te gooien, pionnen om te werpen, door een tunnel te kruipen, kortom: alles kan uitgeprobeerd worden. En als de kinderen moe zijn, dan kan er altijd nog even rustig getekend of voorgelezen worden.

News

Zingen in het Park

RHOON - Zondag 21 mei zorgen de drie jeugdkoren van Bombary tijdens de ‘Dag van het Park’ in Rhoon voor een vrolijke noot. De optredens zijn tussen 13.00 en 15.45 uur. Een leuke manier om kennis te maken met Bombary. En wie weet wil jij ook wel bij ons komen zingen!

News

Alzheimer Café: Hoe benader je iemand met dementie

HOOGVLIET - Op maandag 15 mei is er weer een Alzheimer Café in Breede Vliet, Schakelweg 162 in Hoogvliet. Deze keer staat de avond in het teken van communicatie en benadering. Contact tussen mensen bestaat voor een belangrijk deel uit met elkaar praten. Maar mensen met dementie kunnen dit steeds minder goed. Hoe blijf je dan toch in contact met je naaste? Mevrouw S. van Reek, welzijnswerker, laat u kennismaken met verschillende benaderingswijzen.

News

Vrouwelijke hormonen en klachten lezing door Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen kom jij ook?

BARENDRECHT - Humeurig, prikkelbaar, gestrest, ongezellig en zo kunnen we de waslijst nog wel verder uitbreiden. Dit zijn gevolgen van de hormonen hoe die reageren op prikkels vanuit je omgeving maar ook vanuit jezelf.

News
Download