Invite your partner, roommates or neighbours to Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Grandioze start 30e Koeten Toernooi LTV Noorden

NOORDEN - Op zaterdag 24 juni is om 09.00 uur het 30e Koeten Toernooi van LTV Noorden van start gegaan met een ongekend groot deelnemers veld van maar liefst 387 deelnemers.

News

Marathon Amersfoort 2017 Vaderdagsgroet (video)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Met het warmterecord van meer dan 29 graden en een inschrijvingsdeelname van ca. zesduizend "loopfanaten" viel dit evement op zondag 18 juni 2017 samen op "vaderdag".Een reden voor de Alphen aan den Rijnse Kristel Lammers om haar vader via video te feliciteren met deze dag.Met haar vriendin Judy Berkhout uit Amsterdam kwamen zij met een traditonele "Elfstedentochtfinish" van weleer in de gelijke tij van 28.49 min. op de 5 km.

News

Popkoor Mikado zondag 25 juni 2017 op tournee bij Rabo Sponsorfietstocht

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het gezelligste sportieve evenement van het jaar komt er weer aan. De jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht is dit jaar op zondag 25 juni 2017. Ook dit jaar doet Popkoor Mikado een minitournee tijdens de Rabo Sponsorfietstocht. Mikado zal de deelnemers en vrijwilligers in de stemming brengen door het geven van een drietal spetterende optredens bij de stempelposten.

Leisure and hobby

Casper de Leuw operationeel directeur Aster

ALPHEN AAN DEN RIJN - Casper de Leuw, sinds 2015 software developer bij Aster, wordt per 1 juli 2017 operationeel directeur van het Alphense bedrijf. In die rol wordt het zijn taak de bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ‘In deze functie kan ik voor klanten het verschil maken.’

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

ALPHEN AAN DEN RIJN - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

ABN AMRO sluit per 20 juni geldautomaat aan de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN - ABN AMRO sluit per 20 juni 2017 de geldautomaat in Alphen aan den Rijn aan de Van Nesstraat 39. De reden voor de sluiting is het aflopen van de huurovereenkomst voor het pand waarin de geldautomaat is geplaatst. Bewoners uit de omgeving kunnen voortaan gebruikmaken van de geldautomaat aan het Stadhuisplein 12 in Alphen aan den Rijn.

News

Plasproblemen (Neurologische achtergronden) bij ziekte van Parkinson

ALPHEN AAN DEN RIJN - Plasproblemen (Neurologische achtergronden) bij ziekte van Parkinson

News

Koudekerker Charly Crama winnaar van NK Goochelen voor Kinderen 2017

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tijdens het Nederlands Kampioenschap Goochelen dat afgelopen weekend in theater De Meerse in Hoofddorp werd gehouden is goochelaar Charly Crama met zijn kindershow de "Sjarlie Sjow" uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen 2017.

News
Download