Your city or municipality has no access to your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Boerenkaas- en streekmarkt volgende week weer "normaal" op het Kerkplein?

WOERDEN - Afgelopen zaterdag was het druk op het Kerkplein. De Kaas- en Streek moest dan ook verhuizen naar een andere plek. Komende zaterdag weer op de "normale" plek: het Kerkplein.

News

Leerlingen Minkema Stein lopen voor water

WOERDEN - Leerlingen van het Minkema College Stein lopen dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 juni met een vrachtje van 6 liter water sponsorwandelingen. Daarmee zetten ze zich actief in voor een project voor schoon drinkwater in Oeganda. Ze doen dat in samenwerking met de Woerdense Rotaryclubs en de Stichting Tusaidiane die het waterproject in Oeganda uitvoert. Het Oeganda-waterproject kreeg in de Woerdense samenleving al eerder steun, zoals bij de Triathlon op Tweede Pinksterdag.

News

TechniekTalent.nu nieuwe partner Samen voor Woerden

WOERDEN - TechniekTalent.nu is partner geworden van Samen voor Woerden. Partijen kwamen met elkaar in contact vanwege de behoefte van TechniekTalent.nu het jaarlijkse bedrijfsuitje een maatschappelijke invulling te geven.

News

Graag Gedaan zoekt mensen die iets voor een ander kunnen betekenen

WOERDEN - Help jij graag een ander? Kom dan het team van vrijwilligers versterken bij Graag Gedaan.

News

Hilde-Mieke Gielen 40 jaar juf

KAMERIK - Alle (oud) leerlingen van kleuterschool St. Jozef, basisschool Maria Goretti en de Wijde Blik te Kamerik opgelet!Eind van dit schooljaar gaat Hilde-Mieke Gielen met vervroegd pensioen. Op zondag 2 juli staat de gezinsviering in het teken uit dank voor 40 jaar onderwijs door juf Hilde-Mieke.

News

STRAATTHEATERFESTIVAL WOERDEN, een dag vol verbazing en verwondering!

WOERDEN - Op zaterdag 24 juni vindt alweer de 32ste editie van het Straattheaterfestival plaats! Vele liefhebbers van straattheater kunnen weer genieten van een dag vol verbazing en verwondering. Je kunt een diverse mix van optredens verwachten in de hele binnenstad van Woerden!

Traffic

Leefbaarheid in dorpen en wijken

WOERDEN - Gebiedsgericht WerkenEr zijn veel aspecten die bijdragen aan de leefbaarheid van dorpen en wijken. Zoals veiligheid, de zorg voor naasten en onderhoud van de openbare ruimte.

News

Kom ruiken, proeven en beleven op De Beekhoeve

KAMERIK - Op 17 en 18 juni is het Lekker naar de Bio Boer weekend en staan de deuren van De Beekhoeve wagenwijd open. Kom langs tussen 10.00 en 16.00 uur en help met kaas en boter maken, zie hoe de schapen worden geschoren en informeer je over voeding en gezondheid. Dit jaar zijn er bijzondere activiteiten zoals de “plattelands geuren contest”, een blotevoetenpad en de IVN-Slootjesdagen die weer worden gehouden op De Beekhoeve!

News
Download