Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Boerenkaas- en streekmarkt volgende week weer "normaal" op het Kerkplein?

WOERDEN - Afgelopen zaterdag was het druk op het Kerkplein. De Kaas- en Streek moest dan ook verhuizen naar een andere plek. Komende zaterdag weer op de "normale" plek: het Kerkplein.

Nieuws

Leerlingen Minkema Stein lopen voor water

WOERDEN - Leerlingen van het Minkema College Stein lopen dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 juni met een vrachtje van 6 liter water sponsorwandelingen. Daarmee zetten ze zich actief in voor een project voor schoon drinkwater in Oeganda. Ze doen dat in samenwerking met de Woerdense Rotaryclubs en de Stichting Tusaidiane die het waterproject in Oeganda uitvoert. Het Oeganda-waterproject kreeg in de Woerdense samenleving al eerder steun, zoals bij de Triathlon op Tweede Pinksterdag.

Nieuws

TechniekTalent.nu nieuwe partner Samen voor Woerden

WOERDEN - TechniekTalent.nu is partner geworden van Samen voor Woerden. Partijen kwamen met elkaar in contact vanwege de behoefte van TechniekTalent.nu het jaarlijkse bedrijfsuitje een maatschappelijke invulling te geven.

Nieuws

Graag Gedaan zoekt mensen die iets voor een ander kunnen betekenen

WOERDEN - Help jij graag een ander? Kom dan het team van vrijwilligers versterken bij Graag Gedaan.

Nieuws

Hilde-Mieke Gielen 40 jaar juf

KAMERIK - Alle (oud) leerlingen van kleuterschool St. Jozef, basisschool Maria Goretti en de Wijde Blik te Kamerik opgelet!Eind van dit schooljaar gaat Hilde-Mieke Gielen met vervroegd pensioen. Op zondag 2 juli staat de gezinsviering in het teken uit dank voor 40 jaar onderwijs door juf Hilde-Mieke.

Nieuws

STRAATTHEATERFESTIVAL WOERDEN, een dag vol verbazing en verwondering!

WOERDEN - Op zaterdag 24 juni vindt alweer de 32ste editie van het Straattheaterfestival plaats! Vele liefhebbers van straattheater kunnen weer genieten van een dag vol verbazing en verwondering. Je kunt een diverse mix van optredens verwachten in de hele binnenstad van Woerden!

Wegen en verkeer
Nieuws

Beleef Woerden - evenementen en activiteiten juni

WOERDEN - De leukste evenementen en activiteiten in Woerden voor de komende weken op een rijtje.

Nieuws

Leefbaarheid in dorpen en wijken

WOERDEN - Gebiedsgericht WerkenEr zijn veel aspecten die bijdragen aan de leefbaarheid van dorpen en wijken. Zoals veiligheid, de zorg voor naasten en onderhoud van de openbare ruimte.

Nieuws

CU-SGP Woerden in de bres voor spookjongeren

WOERDEN - In de gemeente Woerden is nog niet precies duidelijk om hoeveel jongeren het gaat.

Nieuws

Kom ruiken, proeven en beleven op De Beekhoeve

KAMERIK - Op 17 en 18 juni is het Lekker naar de Bio Boer weekend en staan de deuren van De Beekhoeve wagenwijd open. Kom langs tussen 10.00 en 16.00 uur en help met kaas en boter maken, zie hoe de schapen worden geschoren en informeer je over voeding en gezondheid. Dit jaar zijn er bijzondere activiteiten zoals de “plattelands geuren contest”, een blotevoetenpad en de IVN-Slootjesdagen die weer worden gehouden op De Beekhoeve!

Nieuws
Download