Ier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Kinderopvang Baarn organiseert zomerfeest op zaterdag 1 juli

BAARN - Op zaterdag 1 juli van 15.00 tot 19.00 uur viert Kinderopvang Baarn het zomerfeest met als thema ‘jungle’ aan de Maatkampweg 20 in Baarn. Iedereen is van harte welkom.

Nieuws

ZZP Zorgcafé thema: Van werknemer naar ondernemer

SOEST - King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het 10e ZZP Zorg Café op Molenstraat 8A, 3764 TG Soest.

Nieuws

Adopteren van bijenvolken

AMERSFOORT - De bedreigde bijenpopulatie in Nederland samen met u vergroten/ herstellen maar bovenal vitaliseren. Dat is de doelstelling van het Imkerij van Selm adoptieprogramma. Daarvoor biedt Imkerij van Selm organisaties, openbare besturen en particulieren de mogelijkheid een bijenvolk te adopteren.

Nieuws

Leerlingen De Spreng knutselen droomhuizen

HOEVELAKEN - Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met deze vraag en andere onderwerpen rondom het thema ‘bouw’ zijn de leerlingen van groep 3-4 van basisschool De Spreng in Hoevelaken de afgelopen weken aan de slag gegaan.

Nieuws

Gemeente Leusden deels zelf verantwoordelijk vertraging Syntus-bussen

LEUSDEN - 1,2 miljoen euro voor een busbaan in Leusden, die alvorens zeer beperkt door bussen gebruikt mag worden. Dat is het resultaat van bewoners-protesten in 2016 met betrekking tot de busbaan "Het Rijk van Loenen".

Nieuws

Toon Hermans Huis ontvangt cheque van Meijerink Uitvaartzorg

AMERSFOORT - Op donderdag 15 juni ontving Sanne Lacor (algemeen coördinator Toon Hermans Huis Amersfoort) een cheque van € 1.050,- uit handen van Hans Meijerink, eigenaar van Meijerink Uitvaartzorg in Amersfoort. Meijerink Uitvaartzorg bracht dit bedrag bij elkaar tijdens het lustrumconcert van zijn vijfjarig bestaan.

Nieuws

Eventing Cross Nieuw Eldorado Soest (video)

SOEST - Hippisch Centrum Nieuw Eldorado in Soest stond zondag 11 juni weer garant voor een geslaagd hippisch evenement.Eventing Cross 2017.Jong en oud konden deelnemen op het prachtige parcours dat uitgezet werd door het team onder leiding van parcours director Mark Kuh.Aan de start verschenen ruiters, verdeeld in de categorie: starters, half gevorderd, gevorderd en masters.

Nieuws
Download