It's not all that simple
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Botdichtheidsmeting

IJSSELSTEIN - Op 9 juni kunt u in IJsselstein de botdichtheid laten meten met een hielscan. Botontkalking begint al vanaf 35 jaar en jaarlijks breken meer dan 80.000 mensen boven 50 jaar een bot ten gevolge van Osteoporose (ernstige botontkalking). Tijdig onderzoek en preventie kan veel klachten en botbreuken voorkomen.

News

SP spoort wethouder aan te hoge huren aan te pakken

NIEUWEGEIN - Nieuwegein: In de raadvergadering van maandag 22 mei diende SP een motie in om te hoge huren aan te pakken. De wethouder heeft toegezegd om hierop bij de corporaties aan te dringen. De motie is met 22 stemmen voor aangenomen.

News

Open dag Amateurtuindersvereniging Galecop, zaterdag 20 mei 2017

NIEUWEGEIN - Op zaterdag 20 mei houdt Amateurtuindersvereniging Galecop zijn jaarlijkse Open Dag.

News

ÉÉN OP DE VIER NEDERLANDERS ONDERGAAT BIJNA NOOIT EEN OOGMETING

NIEUWEGEIN - 9 mei 2017 – Naarmate we ouder worden, neemt de flexibiliteit van onze ogen af. We krijgen meer moeite om te focussen op dingen die dichtbij of juist ver weg zijn. Uit onderzoek van Specsavers blijkt dat één op de vier Nederlanders bijna nooit een oogmeting ondergaat.

News

Dag van de arbeid: SP dankt brandweer Nieuwegein voor inzet

NIEUWEGEIN - Traditiegetrouw verstrekt de SP Nieuwegein voor de dag van de arbeid een heerlijke traktatie.

Alert

Samen sportief op Lucas Galecop

NIEUWEGEIN - Voor alweer de vijfde keer vonden de Koningsspelen plaats op Basisschool Lucas Galecop en evenals voorgaande jaren was het weer een fantastische dag vol sport, spel, plezier en lekker samen ontbijten.

News

Zoek jij geld of vrijwilligers voor jouw project?

NIEUWEGEIN - Ben jij bezig met een initiatief waarmee je Nieuwegein nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op woensdag 5 april!

News

Spoelrandloos toilet met extra slank zitcomfortals blijft slimme, stijlvolle blikvanger en biedt meer gemak

NIEUWEGEIN - Het toilet anno 2017 is slimmer en stijlvoller dan ooit. Sphinx Rimfree® is in korte tijd de nieuwe standaard in badkamer en toiletruimte geworden. De voordelen van het slimme product overtuigen iedereen die houdt van schoonmaakgemak en optimale hygiëne. Met de introductie van een extra slanke Slim Seat zitting wordt het toilet ook een stijlvolle blikvanger.

News

“Ik eet het beter” programma van start bij De Krullevaar en De Schakel

NIEUWEGEIN - Albert Heijn City Plaza levert boodschappenpakket voor lessen in gezonde voeding

News
Download