For me the daily special!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Taptoe van hoog niveau

MIJDRECHT - Mijdrecht - Op zaterdagmiddag 24 juni vond de 32ste Taptoe Mijdrecht plaats. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, de samenwerking met Stich-ting Combinatie Van Korpsen en de financiële steuntjes in de rug van het bedrijfsleven, Stichting Ronde Venen Fonds en de gemeente was de taptoe ook dit jaar weer gratis toegankelijk en kon VIOS een gevarieerd programma van uitzonderlijk hoog niveau voorschotelen.

News

Prijzen festijn voor GVM’79

MIJDRECHT - Zaterdag 24 juni was de laatste wedstrijd voor selectie turnen en acrogym . Maar liefst 24 turnsters van GVM hadden finale op verschillende toestellen en 4 acro-team gingen naar Beverwijk voor het OKWN. De turnwedstrijd werd georganiseerd door GVM, maar ook bij de acrogym werden er ouders als vrijwilligers ingezet. Als met al was de hele vereniging er druk mee om iedereen een leuke wedstrijd te bezorgen

News

Super dag voor Veenland turnsters met 19 medailles op toestelfinale.

MIJDRECHT - Zaterdag 24-6 werd in Amersfoort de laatste wedstrijd van het seizoen gehouden , de toestelfinale. Door middel van de voorronde hadden de Veenland turnsters 50 plaatsen weten te bemachtigen.

News

Doe de Mijdrecht Taptoe

MIJDRECHT - Op zaterdagmiddag 24 juni vindt voor de 32ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht begint. De toegang is gratis.

News

Magic Circus met nieuwe tent in Abcoude

ABCOUDE - Alles is te koop! Of toch niet? Jong en oud ontdekt het antwoord in de nieuwe show “Te Koop” van Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Dit moderne theatercircus raast door het land en zal traditiegetrouw ook Abcoude betoveren. Dinsdag 13 en woensdag 14 juni is de show om 16 uur te beleven aan de Hollandse Kade op het parkeerterrein bij de sportvelden. Dit jaar wel in een andere tent. Nederlands enige 6-masten circustent: de Magic Dome. Een intiem circuspaleis met nog beter zicht voor het hooggeëerd publiek. Komt dat zien!

News

Dik verdiende medaille op regiofinale voor Veenland turnsters Izzy en Emma!

MIJDRECHT - Zaterdag werd in Amersfoort de regiofinale divisie 6 en D3 gehouden. Ook op deze wedstrijd mochten de instap D2 en pupillen D2 hun B finale turnen.Voor Veenland hadden zich vier turnsters geplaatst.

News

Alzheimer Café Abcoude over Voeding en Beweging

ABCOUDE - Diëtiste Jet Oude Reimer en fysiotherapeut Sebastiaan Wubbe waren op 24 mei j.l. de gastsprekers van het Alzheimer Café Abcoude, voor dementiepatiënten , hun mantelzorgers en geïnteresseerden.

News

Drie 1e plaatsen op NK voor Dansstudio Elena

MIJDRECHT - Docente Elena Shavkuta heeft samen met haar leerlingen (dansstudio Elena) de eerste plaats in drie categorieën bij Nederlandse Dans Kampioenschap gewonnen!

News
Download