Een leukere buurt start bij jezelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Doe de Mijdrecht Taptoe

MIJDRECHT - Op zaterdagmiddag 24 juni vindt voor de 32ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht begint. De toegang is gratis.

Nieuws

Magic Circus met nieuwe tent in Abcoude

ABCOUDE - Alles is te koop! Of toch niet? Jong en oud ontdekt het antwoord in de nieuwe show “Te Koop” van Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Dit moderne theatercircus raast door het land en zal traditiegetrouw ook Abcoude betoveren. Dinsdag 13 en woensdag 14 juni is de show om 16 uur te beleven aan de Hollandse Kade op het parkeerterrein bij de sportvelden. Dit jaar wel in een andere tent. Nederlands enige 6-masten circustent: de Magic Dome. Een intiem circuspaleis met nog beter zicht voor het hooggeëerd publiek. Komt dat zien!

Nieuws

Dik verdiende medaille op regiofinale voor Veenland turnsters Izzy en Emma!

MIJDRECHT - Zaterdag werd in Amersfoort de regiofinale divisie 6 en D3 gehouden. Ook op deze wedstrijd mochten de instap D2 en pupillen D2 hun B finale turnen.Voor Veenland hadden zich vier turnsters geplaatst.

Nieuws

Alzheimer Café Abcoude over Voeding en Beweging

ABCOUDE - Diëtiste Jet Oude Reimer en fysiotherapeut Sebastiaan Wubbe waren op 24 mei j.l. de gastsprekers van het Alzheimer Café Abcoude, voor dementiepatiënten , hun mantelzorgers en geïnteresseerden.

Nieuws

Drie 1e plaatsen op NK voor Dansstudio Elena

MIJDRECHT - Docente Elena Shavkuta heeft samen met haar leerlingen (dansstudio Elena) de eerste plaats in drie categorieën bij Nederlandse Dans Kampioenschap gewonnen!

Nieuws

De hele maand juni gratis gymmen bij GV Veenland

MIJDRECHT - In juni kan je de heel maand gratis meedoen met de lessen van de gymnastiek vereniging Veenland. Dus ben je op zoek naar een andere sport kom dan naar de Willisstee

Nieuws

Veenland turners Cas en Senna winnen medaille tijden recreanten wedstrijd

MIJDRECHT - Zaterdag 20 mei werd in Sporthal Galgenwaard in Utrecht de recreanten wedstrijd gehouden. Ruim 400 kinderen uit het rayon turnden hun wedstrijd. Voor Veenland deden er 16 turners en turnsters mee.

Nieuws

Sportgebouw met zwembad in Abcoude moet er komen

ABCOUDE - De fractie van PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal is zeer enthousiast over het plan van de Stichting Zwembad Abcoude (SZA) en de Stichting Abcoude Sport (SAS) voor een nieuw zwembad met gymzalen in Abcoude. Het sportgebouw moet het voormalige Meerbad en de huidige Kees Bon zaal vervangen. Het plan zal dit jaar nog als burgerinitiatief worden ingediend waarna de gemeenteraad hierover een uitspraak zal doen. Als de raad het plan goedkeurt staat in principe niets de realisatie van het sportgebouw meer in de weg.

Vrije tijd en hobby
Download