Your feedback is always welcome!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Kinderopvang PetitPetit viert zomerfeest op zaterdag 1 juli

BREUKELEN - Op zaterdag 1 juli van 10.00 tot 12.30 uur viert PetitPetit het zomerfeest met als thema ‘ridders en prinsessen’ aan de Heycoplaan 15 in Breukelen. Iedereen is van harte welkom.

News

Zwemveilig op vakantie in vier lessen

BREUKELEN - In juni geeft zwembad ’t Kikkerfort de opfriscursus ‘Zwemveilig op vakantie’. In vier lessen is er aandacht voor de zwemslagen, survivallen en reddingszwemmen, waardoor kinderen zwemveilig op vakantie kunnen deze zomer. De cursus is bedoeld als opfriscursus voor kinderen die al in het bezit zijn van de diploma’s A en B.

News

Wethouder Tymon de Weger reikt op 1 juni a.s. de sticker “Samen dementievriendelijk” uit!

MAARSSEN - De vestiging van Albert Heijn in Bisonspoor Maarssenbroek wordt dementievriendelijk en krijgt de sticker Samen dementievriendelijk uitgereikt. Het is de eerste organisatie in Stichtse Vecht die deze sticker krijgt.

News

In de zomervakantie is de Musical4-daagse in Breukelen

BREUKELEN - In 4 dagen een musical maken en op de laatste dag de voorstelling. Bij de Musical4-daagse heb je geen ervaring nodig, iedereen kan meedoen!

News

24 en 25 Maart Bazar Open Hof Maarssen

MAARSSEN - Vrijdag 24 maart van 15:00uur tot 21:30uur en zaterdag 25 maart van 10:00uur tot 15:30uur in de Open Hof, kerkweg 60.

News

Informatieavond Alzheimer Café Maarssen

MAARSSEN - Dinsdagavond 21 maart 2017 komt Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie bij het VU medisch centrum vertellen over de geheugenpoli. Wat kun je daar verwachten als je huisarts je doorverwijst? Wanneer moet iemand hier naar toe en hoe verlopen de onderzoeken?

News

Open ochtend woensdag 22 maart basisscholen in Breukelen

BREUKELEN - Woensdag 22 maart hebben alle vier de basisscholen in Breukelen open ochtend van 9.00-12.00 uur. Ben jij nog op zoek naar een basisschool of buitenschoolse opvang (BSO) voor je kind? Je bent van harte welkom om even binnen te kijken bij de BSO locaties van Kinderopvang PetitPetit in de Regenboog- en de Willibrordusschool.

News
Download