Welkom in de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kinderopvang PetitPetit viert zomerfeest op zaterdag 1 juli

BREUKELEN - Op zaterdag 1 juli van 10.00 tot 12.30 uur viert PetitPetit het zomerfeest met als thema ‘ridders en prinsessen’ aan de Heycoplaan 15 in Breukelen. Iedereen is van harte welkom.

Nieuws

Zwemveilig op vakantie in vier lessen

BREUKELEN - In juni geeft zwembad ’t Kikkerfort de opfriscursus ‘Zwemveilig op vakantie’. In vier lessen is er aandacht voor de zwemslagen, survivallen en reddingszwemmen, waardoor kinderen zwemveilig op vakantie kunnen deze zomer. De cursus is bedoeld als opfriscursus voor kinderen die al in het bezit zijn van de diploma’s A en B.

Nieuws

Wethouder Tymon de Weger reikt op 1 juni a.s. de sticker “Samen dementievriendelijk” uit!

MAARSSEN - De vestiging van Albert Heijn in Bisonspoor Maarssenbroek wordt dementievriendelijk en krijgt de sticker Samen dementievriendelijk uitgereikt. Het is de eerste organisatie in Stichtse Vecht die deze sticker krijgt.

Nieuws

Alzheimer café Maarssen op 16 mei

MAARSSEN - Informatieavond Alzheimer Café Maarssen, thema Agressie/bang, boos en in de war

Nieuws

In de zomervakantie is de Musical4-daagse in Breukelen

BREUKELEN - In 4 dagen een musical maken en op de laatste dag de voorstelling. Bij de Musical4-daagse heb je geen ervaring nodig, iedereen kan meedoen!

Nieuws

Gevarieerde groepstentoonstelling bij Streekmuseum Vredegoed.

TIENHOVEN (UT) - Een nieuwe lente, een nieuwe expositie bij Streekmuseum Vredegoed!

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Opening seizoen 2017 bij Streekmuseum Vredegoed

TIENHOVEN (UT) - 25 maart 2017: een zonovergoten Lammetjesdag bij Streekmuseum Vredegoed!

Nieuws

24 en 25 Maart Bazar Open Hof Maarssen

MAARSSEN - Vrijdag 24 maart van 15:00uur tot 21:30uur en zaterdag 25 maart van 10:00uur tot 15:30uur in de Open Hof, kerkweg 60.

Nieuws

Informatieavond Alzheimer Café Maarssen

MAARSSEN - Dinsdagavond 21 maart 2017 komt Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie bij het VU medisch centrum vertellen over de geheugenpoli. Wat kun je daar verwachten als je huisarts je doorverwijst? Wanneer moet iemand hier naar toe en hoe verlopen de onderzoeken?

Nieuws

Open ochtend woensdag 22 maart basisscholen in Breukelen

BREUKELEN - Woensdag 22 maart hebben alle vier de basisscholen in Breukelen open ochtend van 9.00-12.00 uur. Ben jij nog op zoek naar een basisschool of buitenschoolse opvang (BSO) voor je kind? Je bent van harte welkom om even binnen te kijken bij de BSO locaties van Kinderopvang PetitPetit in de Regenboog- en de Willibrordusschool.

Nieuws
Download