Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

ZZP Zorg Café - met Leni Minderhoud

SOEST - King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het Zorg café voor startende en zelfstandige zorgverleners. Deze keer in Soest met als gastspreker Leni Minderhoud, Loopbaancoach en counselor.De startup is met Jarcine Spaander, mede eigenaar van de King Arthur Groep, die het boeiende verhaal vertelt over de organisatie. Daarna zal Leni Minderhoud als spreker optreden met het onderwerp van werknemer naar ondernemer.

Nieuws

Bewust Amersfoort wordt Bewust Eemland

AMERSFOORT - Het netwerk Bewust Amersfoort viert dat zij haar honderdste lid heeft gekregen. Dit snel groeiende netwerk bestaat uit ondernemers die bewust ondernemen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke groei. Ook de Facebookpagina heeft flink wat animo: meer dan 1000 likes laten zien dat bewust ondernemen belangrijk wordt gevonden in Amersfoort en omstreken.

Nieuws

Kinderopvang Baarn organiseert zomerfeest op zaterdag 1 juli

BAARN - Op zaterdag 1 juli van 15.00 tot 19.00 uur viert Kinderopvang Baarn het zomerfeest met als thema ‘jungle’ aan de Maatkampweg 20 in Baarn. Iedereen is van harte welkom.

Nieuws

Kinderopvang Baarn organiseert gratis peuterbootcamp voor alle peuters uit Baarn op woensdag 5 juli

BAARN - Kinderopvang Baarn organiseert een peuterbootcamp op woensdag 5 juli van 15.00 tot 16.00 uur.

Nieuws

ZZP Zorgcafé thema: Van werknemer naar ondernemer

SOEST - King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het 10e ZZP Zorg Café op Molenstraat 8A, 3764 TG Soest.

Nieuws

Adopteren van bijenvolken

AMERSFOORT - De bedreigde bijenpopulatie in Nederland samen met u vergroten/ herstellen maar bovenal vitaliseren. Dat is de doelstelling van het Imkerij van Selm adoptieprogramma. Daarvoor biedt Imkerij van Selm organisaties, openbare besturen en particulieren de mogelijkheid een bijenvolk te adopteren.

Nieuws

Leerlingen De Spreng knutselen droomhuizen

HOEVELAKEN - Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met deze vraag en andere onderwerpen rondom het thema ‘bouw’ zijn de leerlingen van groep 3-4 van basisschool De Spreng in Hoevelaken de afgelopen weken aan de slag gegaan.

Nieuws

Gemeente Leusden deels zelf verantwoordelijk vertraging Syntus-bussen

LEUSDEN - 1,2 miljoen euro voor een busbaan in Leusden, die alvorens zeer beperkt door bussen gebruikt mag worden. Dat is het resultaat van bewoners-protesten in 2016 met betrekking tot de busbaan "Het Rijk van Loenen".

Nieuws
Download