Hoplr is not a place for political preferences
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

INFORMATIEBIJEENKOMST SENSOOR

ZAANDAM - Sensoor zoekt luistertalent voor haar telefonische en online hulpdienst. De vrijwilligers van Sensoor staan dag en nacht klaar voor mensen die in hun eigen omgeving niemand hebben om even mee te praten. Ze luisteren via de telefoon of chat naar verdriet en problemen, geven steun en denken mee.

News

Veiling bij WSV'30 groot succes !

WORMER - Op zaterdag, 24 juni j.l. om 20.00 uur ging onder belangstelling van ruim honderd genodigden, de veiling van 150 kavels van start. Een veiling die gehouden werd om de kosten van een kleine kantine te realiseren waar jong en oud zich thuis zullen gaan voelen.

News

Grote urnenexpositie bij verbouwd Uitvaartcentrum Bennis .

WORMER - Ruim 5 jaar geleden deed Bennis Uitvaart zijn intrede in de dorpskern van Wormer. Het uitvaartcentrum is gehuisvest in het voormalige politie bureau in de Dorpsstraat. Afgelopen maanden heeft er een kleine verbouwing plaatsgevonden om de mensen nog beter van dienst te kunnen zijn. Het interieur heeft ook een metamorfose ondergaan.

Alert

Iets nieuws doen deze zomervakantie?

ZAANDAM - Het kan best wel even wennen zijn wanneer je eindelijk zomervakantie hebt: wat moet je ineens met al die vrije tijd..? Tijdens de ZomerDigiweek bij FluXus kun je lekker creatief bezig zijn en samen met andere kinderen ook nog eens wat leren. De week is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar; onder leiding van twee docenten gaan ze aan de slag met het maken van een eigen animatiefilm. De ZomerDigiweek wordt twee keer georganiseerd: van 24 juli tot en met 28 juli en van 28 augustus tot en met 1 september. Dit alles bij FluXus, Klaas Katerstraat 7b in Zaandam.

News

Kom naar onze informatieavond over de totale heup- en/of knieprothese en het revalidatietraject op woensdag 21 juni

ZAANDAM - Knie of heupklachten? Wilt u meer weten over de totale heup- en/of knieprothese en het revalidatietraject? Kom dan naar onze informatieavond op 21 juni.

News

Open dag bij Het Erf van Reijne

KROMMENIE - Op 17 juni 2017 is er een open dag bij Het Erf van Reijne. Het Erf van Reijne in de functie van zorgboerderij, zorgatelier en zorgwerkplaats.

News

Zaankanters gaan in November en December naar Kenia

WESTZAAN - Niek 6 en Jesse 9 uit Westzaan gaan in November en December met hun ouders Rieneke en Henk twee maanden naar Kenia . Ook Loes uit Koog aan de Zaan gaat er in November een maand heen, om vrijwilligerswerk te doen.

News

SeniorenPlatform Zaanstad van start

ZAANDAM - Woensdag 7 juni is in Zaanstad het SeniorenPlatform van start gegaan. Het SeniorenPlatform Zaanstad richt zich op cliënten- en burgerparticipatie. Ook de ontwikkelingen en vorderingen rondom het strategisch plan 'Ouder worden in Zaanstad' zal het SeniorenPlatform volgen en in participeren. De ouderenbonden KBO en PCOB, de seniorenverenigingen uit Krommenie en Zaandam, de Stichting Moe, Rolstoelrijders Zaandam en FNV Senioren Zaanstad steunen dit initiatief.

News

Inloopspreekuur wijkagent Het Kalf

ZAANDAM - Donderdagmiddag 15 juni kunt u kennismaken met wijkagent Yvonne van der Laan. Samen met Klaas Staal is zij wijkagent van Het Kalf in Zaandam.

Alert
Download