hoplr, always nearby
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

NatuurTalenten gezocht!

DEN HELDER - De Helderse Vallei is weer op zoek naar nieuwe ‘NatuurTalenten’: jongeren die een jaar lang een bijzondere samenwerking aan willen gaan met elkaar en met De Helderse Vallei.

News

Er zal nog een hoop gedaan moeten worden in Nieuw Den Helder Zuid Oost.

DEN HELDER - Twee weken geleden hebben de regie groep leden van het Wijkplatform Nieuw Den Helder 100 enquêtes verspreid onder de bewoners rondom het Buurthuis Zuid Oost van Nieuw Den Helder. Een week later hebben de regiegroep leden deze weer opgehaald. Het resultaat van dit leefbaarheidsonderzoek kunt u tot 28 juni 2017 via onderstaande link downloaden.

News

Modderdag

DEN HELDER - Eind juni is het weer Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk… lekker vies mag worden. Ook bij De Helderse Vallei kun je deelnemen!

News

HEDEN: Expositie Joyce van den Hoek

NIEUWE NIEDORP - ‘Alles wat mij maakt zoals ik bennatuur, rust, kalmte, stil, bos, strand, muziek, zwemmen, drukte, stad, rennen, dansen, creëren, lachen, helder, water, puur, voorzichtig, licht, kleur, rood, aarde, zand, lente, plezier, vrij, geluk, bomen, eerlijk, zacht, gevoel, passie, gevoelig, gedachten, dromen, dromerig, open, eigen, onhandig, gesloten, vreugde, mijzelf, uiting, ikzelf, Joyce’.

Leisure and hobby

All Angels – Summerbreeze

NIEUWE NIEDORP - All Angels – Summerbreeze is de nieuwste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh.De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt).

News

Gratis Workshops bij Opening RCO de Hoofdzaak!

DEN HELDER - Je bent verantwoordelijk voor de rest van je leven dus maak er een meesterwerk van. Hoe neem jij de teugels van je leven in handen en wordt je weer succesvol? Het antwoord op deze vraag gaan we in de workshop ontdekken. Daarin ga je handvatten krijgen om er na mee aan de slag te gaan.

News

Hollands Kroon lanceert titel 'Agrarische Hoofdstad van Nederland'

ANNA PAULOWNA - Nog een paar dagen en dan gaat Sail Den Helder van start. Tijdens dit evenement presenteert Hollands Kroon zich op Willemsoord als ‘Agrarische Hoofdstad van Nederland’. In het Hollands Kroon-dorp, dat de vorm van een agrarische belevenisstraat krijgt, wordt het weidse open landschap neergezet waar onze gemeente zo bekend om staat. 

News

Bewoners boos over herinrichting bloemnbuurt in Winkel

WINKEL - Wat er in Winkel gebeurt staat haaks op wat het beleid in Hollands Kroon zou moeten zijn: inwoners betrekken bij de herinrichting van hun buurt zoals ook in Wieringerwerf gebeurt. In Winkel is daar niets van terug te vinden. De fractie van LADA begrijpt niet dat dit nu nog voorkomt in de gemeente Hollands Kroon die zich op de borst slaat zo goed naar de inwoners te luisteren om ze bij uitvoering en beleid te betrekken. Daarom zijn er vragen aan het college gesteld hoe dit heeft kunnen gebeuren.

News
Download