Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

HEDEN: Expositie Joyce van den Hoek

NIEUWE NIEDORP - ‘Alles wat mij maakt zoals ik bennatuur, rust, kalmte, stil, bos, strand, muziek, zwemmen, drukte, stad, rennen, dansen, creëren, lachen, helder, water, puur, voorzichtig, licht, kleur, rood, aarde, zand, lente, plezier, vrij, geluk, bomen, eerlijk, zacht, gevoel, passie, gevoelig, gedachten, dromen, dromerig, open, eigen, onhandig, gesloten, vreugde, mijzelf, uiting, ikzelf, Joyce’.

Vrije tijd en hobby

All Angels – Summerbreeze

NIEUWE NIEDORP - All Angels – Summerbreeze is de nieuwste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh.De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt).

Nieuws

Gratis Workshops bij Opening RCO de Hoofdzaak!

DEN HELDER - Je bent verantwoordelijk voor de rest van je leven dus maak er een meesterwerk van. Hoe neem jij de teugels van je leven in handen en wordt je weer succesvol? Het antwoord op deze vraag gaan we in de workshop ontdekken. Daarin ga je handvatten krijgen om er na mee aan de slag te gaan.

Nieuws

Hollands Kroon lanceert titel 'Agrarische Hoofdstad van Nederland'

ANNA PAULOWNA - Nog een paar dagen en dan gaat Sail Den Helder van start. Tijdens dit evenement presenteert Hollands Kroon zich op Willemsoord als ‘Agrarische Hoofdstad van Nederland’. In het Hollands Kroon-dorp, dat de vorm van een agrarische belevenisstraat krijgt, wordt het weidse open landschap neergezet waar onze gemeente zo bekend om staat. 

Nieuws

Bewoners boos over herinrichting bloemnbuurt in Winkel

WINKEL - Wat er in Winkel gebeurt staat haaks op wat het beleid in Hollands Kroon zou moeten zijn: inwoners betrekken bij de herinrichting van hun buurt zoals ook in Wieringerwerf gebeurt. In Winkel is daar niets van terug te vinden. De fractie van LADA begrijpt niet dat dit nu nog voorkomt in de gemeente Hollands Kroon die zich op de borst slaat zo goed naar de inwoners te luisteren om ze bij uitvoering en beleid te betrekken. Daarom zijn er vragen aan het college gesteld hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Nieuws

LADA feliciteert Koeteltuin

MIDDENMEER - De LADA-fractie was aanwezig bij de opening van de Koeteltuin. Fractiesecretaris Peter Couwenhoven sprak zijn waardering uit voor dit initiatief en feliciteerde de initiatiefnemers met het behaalde resultaat. Daarbij overhandigde hij een bloemetje en een envelop waarin een bedrag van € 100,- als bijdrage in de fondsenwerving om ook een plek voor de oudere jeugd te realiseren,

Nieuws

Ecolution in Den Helder

DEN HELDER - Het schip Ecolution, ontworpen door de in 2014 overleden astronaut Wubbo Ockels, ligt in de haven van Den Helder. Leerlingen van basisscholen en Scholen aan Zee krijgen de unieke kans om het schip op 13, 14 of 15 juni te bezoeken.

Nieuws
Download