Welcome in the neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Sambonsports houdt huis tijdens Open Friese Kampioenschappen

PURMEREND - Na de grote successen vorige week tijdens de Karate Cup Buitenveldert waren de karateka’s van Sambonsports zondag 25 juni afgereisd naar Drachten voor de Open Friese Kampioenschappen

News

Aardbeienslof Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

MONNICKENDAM - De aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud! Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. De banketbakkers van Kees zijn natuurlijk bijzonder trots op dit resultaat. De aardbeien-sloffen zijn verkrijgbaar in alle winkels en herkenbaar aan het gouden zegel.

News

Medaille regen Sambonsports tijdens hete editie Karate Cup Buitenveldert

PURMEREND - Het team van Rijper Erik Kwakkel was naar de hoofdstad gekomen met 21 jonge karateka’s.Karate Do Buitenveldert had In de sporthallen Zuid een mooi toernooi neergezet waar vanuit het hele land clubs op af waren gekomen

News

Heren St. Mauritius Volendam groots in de prijzen bij NK turnen in Waalwijk

VOLENDAM - Afgelopen weekend werd de NK finale geturnd door jongens uit de talentendivisie, 1e, 2e en 3e divisie in Waalwijk. Tijdens de meerkamp, maar vooral met de toestelfinales regende het medailles voor de jongens van St. Mauritius.

News

Verena Sens Nederlands Kampioen

VOLENDAM - Mooie prestaties van St. Mauritius dames op NK finales te Duiven Dit weekend was de finale NK turnen dames in het Gelderse Duiven. Na een lang seizoen kwam het dit weekend tot een spannende ontknoping voor de dames van de eerste divisie.

News

Kinderen doorbreken taboe rondom hoortoestel

PURMEREND - Slechthorendheid is wereldwijd de meest voorkomende beperking onder 50-plussers . Toch heerst er nog steeds een groot taboe: gemiddeld wachten mensen 7 jaar met de aanschaf van een hoortoestel . Zonde, want een verminderd gehoor kan grote maatschappelijke gevolgen met zich mee brengen zoals eenzaamheid, depressie en frustratie. Met de video ‘Blijf erbij horen’ wil Specsavers Purmerend een lans breken voor het taboe rondom gehoorverlies en hoortoestellen. In de video houden kinderen Nederlanders een spiegel voor: ‘als je slechte oren hebt, hoef je toch niet thuis te blijven?”

News

Zoek voordelig uw zomerschoenen uit tijdens de Leemans Voordeeldagen!

PURMEREND - De Voordeeldagen bij Leemans Schoenen komen er weer aan! Van 8 tot en met 11 juni profiteert u van minimaal 20% korting op de gehele collectie bij Leemans Schoenen. De actie is ook geldig op de allernieuwste voorjaars- en zomercollectie! Dit is het moment om bijvoorbeeld voordelig uw nieuwe sandalen, slippers en instappers voor het zomerseizoen uit te zoeken. Members worden extra beloond tijdens de Voordeeldagen en profiteren van nog eens 5% extra kassakorting.

News

Alex Helpt… de burgers van de gemeente Edam-Volendam

VOLENDAM - Op 31 mei zet Mevr. Sombroek, de wethouder van de Gemeente Edam-Volendam haar handtekening onder een belangrijk document. In dat document wordt namelijk bevestigd dat AlexHelpt, samen met Spirit en Parnassia, de gemeente de komende jaren zal gaan helpen met ondersteuning in de Ambulante Jeugd- en Opvoedhulp.

News
Download