The more the merrier
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Geslaagde open dag bij Berend Botje De Goorn!

DE GOORN - Op zaterdag 24 juni organiseerde Kindercentrum De Goorn een open dag. Deze dag had als thema ‘Cowboys & Indianen’ en was toegankelijk voor iedereen. Het was een groot succes!Het kindercentrum was volledig ingericht rond het thema ‘cowboys & indianen’. De kinderen konden onder andere een indianentooi maken, lasso werpen en een heerlijk totempaal-hapje maken. Als ze alle activiteiten hadden gedaan konden zij met de volle stempelkaart ze een leuk cadeautje grabbelen uit de grabbelton. Zo ging iedereen voldaan naar huis!

News

Thrillertrilogie Hans Peeters verschijnt in vernieuwde uitgave!

OBDAM - Uitgeverij In-OutBooks brengt de geheel vernieuwde thrillertrilogie van auteur Hans Peeters opnieuw op de markt.

News

Kinderopvang Berend Botje is de ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’

HOORN - Landelijke verkiezingDit jaar was de 3e editie van de Opiness Kinderopvang Awards. Aan deze landelijke verkiezing deden meer dan 800 kinderopvanglocaties mee, verdeeld over ruim 300 organisaties. Kinderopvang Berend Botje werd uitgeroepen als winnaar in de categorie ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’.

News

Helene Zack wil Chillplek realiseren voor kinderen met autisme en HSP tijdens WK Schapendrijven in Opmeer! Helpt u mee?

OPMEER - Van 12 t/m 16 juli a.s. vindt in Opmeer het WK Schapendrijven plaats. Rondom dit WK is er een groots evenement georganiseerd waar van alles te doen is voor jong en oud.

News

Geslaagd Circusfeest bij Berend Botje Hoorn-Huesmolen!

HOORN - Op zaterdag 17 juni organiseerde Kindercentrum Hoorn-Huesmolen een open dag. Deze zonnige dag had als thema Circus en was toegankelijk voor iedereen. Voor de kinderen waren er diverse leuke activiteiten en geïnteresseerden konden een kijkje nemen in de groepsruimten van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Het was een groot succes!

News

500 jaar geleden plunderde Grote Pier Opperdoes

OPPERDOES - Een tentoonstelling over Grote Pier, een replica van zijn, ruim twee meter lange, zwaard, een "Middeleeuwse" voedselmarkt allemaal te zien en te beleven op 24 juni in en om de dorpskerk in Opperdoes.

News

Professor dokter Johan Wempe (54) geeft lezing voor Sociaal Progressieve Samenwerking Westfriesland

OBDAM - Op woensdag 14 juni jl. kwam Professor dokter Wempe naar Scharwoude om in het Atrium van Meerzicht een lezing te verzorgen over duurzaamheid.

News

Ontmoet en Ontdek: lokale debuutschrijvers Bibi Verboom en Titia Muizelaar

BOVENKARSPEL - Deze maand draait de boekenwereld om spannende boeken en thrillers, Nederland's favoriete genre voor de zomervakantie. Ontmoet lokale debuutschrijvers Bibi Verboom en Titia Muizelaar.

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

HOORN - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News
Download