Gezinsleden kunnen zich aanmelden op hetzelfde adres
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kinderopvang Award ook in Alkmaar

ALKMAAR - Op donderdag 15 juni vond in de Reehorst in Ede de jaarlijkse uitreiking plaats van de Kinderopvang Award.

Nieuws

Audities musical RENT

ALKMAAR - Dans en zing je graag? Dinsdag 20 augustus zijn er audities bij Oberon Theaterproducties.

Nieuws

Emmeke Henschen (14) uit Heiloo naar finale FIFA Confederations Cup in Sint-Petersburg

HEILOO - Heiloo/Alkmaar, 13 juni 2017 – De 14-jarige scholiere Emmeke Henschen van OSG Willem Blaeu en speelster van Foresters is op de valreep benaderd voor Football for Friendship. Emmeke is gevraagd als Young Coach te fungeren van het groene Team of Friendship, bestaande uit 12-jarige spelers en speelsters uit de Verenigde Staten, Finland, Japan, Vietnam, Roemenië, Noorwegen, Servië en Oezbekistan. Als klap op de vuurpijl bezoekt zij samen met haar team de finale van de Confederations Cup in het nieuwe Zenitstadion van Sint-Petersburg.

Nieuws

Stichting COOLsupport ontvangt donatie van NSGK

ALKMAAR - De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind heeft opnieuw bijgedragen bij het mogelijk maken van Camp COOL. De NSGK heeft 2.787 euro gedoneerd voor de organisatie van Camp COOL 2017.

Nieuws

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

HEERHUGOWAARD - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

Nieuws

Strandyoga

EGMOND AAN ZEE - Zondag 11 juni om 10.00 uur geeft Sophie Mannes weer "yoga en bewustzijn" op het strand van Egmond aan Zee.

Nieuws

Nieuwe Regionale zender voor Noord Holland

ALKMAAR - Noord Holland is binnenkort een Radiozender rijker. Het station in oprichting kent grote plannen.

Nieuws

lezing/boekpresentatie AISHA

ALKMAAR - Naar aanleiding van het succes van de lezing/boekpresentatie in bibliotheek De Mare in Alkmaar besluit Ingrid van Rhoon haar lezing kosteloos aan te bieden in de regio voor groepen van minimaal 8 personen.

Nieuws
Download