Bacon and eggs for breakfast
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Mindfulness informatieavond

HAARLEM - Op 16 augustus vindt een mindfulness informatieavond plaats bij het Mindfulness Centrum Haarlem.

News

IVN Aan de slag in Groenendaal

HEEMSTEDE - Onze 1e werkdag van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Een nieuw seizoen met vele werkdagen in mooie natuurgebieden als Leyduin, Middenduin, Klooster Alverna, Groenendaal, Eindenhout, Zuiderveen en een gezellig zaagweekend in Zuid-Limburg.

Leisure and hobby

Onze zwemkampioenen!

HEEMSTEDE - Afgelopen Weekend was het weer een drukte van belang: Doordat de kinderen hun best hebben gedaan tijdens de zwemles was er weer diploma zwemmen bij zwemschool de Drijver.

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

HAARLEM - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

Deelnemers gezocht voor de old (young)timer rit van de Hartekamp Groep

HEEMSTEDE - Deze rit wordt verreden op zondagmiddag 24 September 2017 met start en finish op de Hartekamp te Heemstede en is inmiddels één van de hoogtepunten in het evenementprogramma voor de cliënten van de Hartekamp Groep.

News

Kinderen & leraren leren programmeren – Coding for Haarlem

HAARLEM - HAARLEM – Het toekomstige University College en Present Your Startup gaan samenwerken met Bomberbot om kinderen in Haarlem te leren programmeren. Deze zomer nog komt er een codekamp in de koepel. De kinderen leren de basisprincipes van programmeren en gaan aan de slag met het bouwen van hun eigen website. Een initiatief om “nieuw leren” in de stad te stimuleren. Ook Haarlemse leerkrachten kunnen een graantje meepikken, er wordt aan alle geïnteresseerde docenten een gratis training gegeven zodat zij hier ook in hun eigen klaslokaal mee aan de slag kunnen!

News

Mooie Boules keert terug op Haarlemse bodem !

HAARLEM - Na één jaar afwezigheid keert het Mooie Boules toernooi terug op Haarlemse bodem. Het hippe jeu de boules toernooi, voor een gemengd publiek van jonge debutanten en oudere ervaren boules-spelers, werd voor het laatst gehouden in de zomer van 2015 in het Kenaupark.

News

Regiobijeenkomst HCC-Kennemerland

HAARLEM - Leer werken met Google Foto’s en wordt een expert.

News

Zoek voordelig uw zomerschoenen uit tijdens de Leemans Voordeeldagen!

HAARLEM - De Voordeeldagen bij Leemans Schoenen komen er weer aan! Van 8 tot en met 11 juni profiteert u van minimaal 20% korting op de gehele collectie bij Leemans Schoenen. De actie is ook geldig op de allernieuwste voorjaars- en zomercollectie! Dit is het moment om bijvoorbeeld voordelig uw nieuwe sandalen, slippers en instappers voor het zomerseizoen uit te zoeken. Members worden extra beloond tijdens de Voordeeldagen en profiteren van nog eens 5% extra kassakorting.

News

E-bikes uitproberen op Circuitpark Zandvoort

ZANDVOORT - Probeer zelf E-bikes uit op het circuit van Zandvoort. Na het grote succes van de afgelopen edities organiseert Stichting ElektrischeFietsen.com dit jaar weer het grootste elektrische fiets evenement van de Benelux.

News
Download