Welkom thuis!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Het is oogsttijd op de schooltuin van het Clusius College

CASTRICUM - Klas 1K1 van het Clusius College Castricum heeft onder het toeziende oog van docent Yrina Res, in de schooltuin het avondeten bij elkaar geplukt: tuinbonen met ijsbergsla.Trots gaan ze ermee naar huis....Dat wordt smullen, verser dan vers en natuurlijk geteeld. Dat zijn de leuke groene kanten van de lessen op het Clusius College!

Nieuws

Motie SP over aanpak topsalarissen bij o.a. Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de Veilgheidsregio sneuvelt bij de gemeenteraad van Castricum.

CASTRICUM - Op donderdagavond 8 juni werd in de gemeenteraad van Castricum gestemd over een motie van de SP, met Groen Links en PvdA als mede-indiener, deze twee fracties hadden de motie wel goed gelezen, evenals CKenG, die voor de motie stemde.Door een aantal andere fracties werd de motie geridiculiseerd en vervolgens in meerderheid weggestemd.

Nieuws

Kantado Festivalo 4 - zomerklanken

BEVERWIJK - Op zondag 11 juni was het buiten al vroeg bijna tropisch warm. We konden nu volop genieten van alle voordelen die de oude kerk te bieden heeft. De akoestiek is fantastisch. De mooie klanken van 21 zangers/ zangeressen/begeleiders vulden de hele kerk en galmden zelfs uitnodigend door tot op het kerkplein.

Nieuws

Verkoop 10 woningen De Heeren in Santpoort van start

SANTPOORT-NOORD - Zaterdag 17 juni start de verkoop van het project De Heeren in Santpoort. Wibaut transformeert het vervallen terrein van garagebedrijf het Motorhuis tot tien twee-onder-één-kap-woningen in de stijl van omliggende woningen.

Nieuws

Basisschool De Klimop organiseert tweede voorlichtingsavond

CASTRICUM - Veel belangstelling voor nieuw onderwijsconcept in CastricumOp dinsdag 20 juni organiseert openbare basisschool De Klimop een tweede voorlichtingsavond. Geïnteresseerde ouders die meer willen weten over de nieuwe vorm van onderwijs op deze school, zijn van harte uitgenodigd.

Nieuws

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

BEVERWIJK - Maar 4% van de internetbezoekers klikt op pagina 2 tijdens het zoeken. Maar wat als je pagina niet meer vindbaar is? Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO is de oplossing om een hogere ranking te krijgen binnen zoekmachines. Je kunt zoekmachine optimalisatie zowel zelf toepassen als uitbesteden. Maar wat zijn de voor- en nadelen van zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Nieuws

Marten Fisher lanceert nieuwe single Give it a Try

HEEMSKERK - De zomer staat weer voor de deur en het lijkt bijna traditie dat de Heemskerker dan met een nieuwe single komt. Na zijn vorige singles Solstice, Crazy en Kingstreet, die alle drie op landelijke radio te horen waren, komt Marten nu met Give It A Try.

Nieuws

Marcel Steeman Lijsttrekker D66 bij GR2018

CASTRICUM - In de afdelingsvergadering van D66 Castricum is Marcel Steeman door de aanwezige leden unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Nieuws
Download