Hoplr is constantly building new features for your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

CDA Aalsmeer/Kudelstaart opent meldpunt voor ‘onnodige’ regels

AALSMEER - CDA-Aalsmeer/Kudelstaart roept alle inwoners van de gemeente Aalsmeer op om met de partij te delen welke bureaucratische regels in de weg zitten. Fractievoorzitter Dirk van Willegen: “Samen met de inwoners willen we kijken hoe we de regeldruk kunnen verminderen en politieagenten, onderwijzers, ondernemers, zorgverleners, vrijwilligers en burgers in onze gemeente meer ruimte en vertrouwen kunnen geven”.

Alert

EERSTE AMSTELPROMS ONGEKEND SPEKTAKEL!

UITHOORN - Zaterdag 17 juni was het dan zover; na maanden voorbereiding door een klein maar hecht en effectief team, kon het feest beginnen: de eerste editie van AmstelProms.

News

6e aflevering talkshow BVAmstelveen "Dromen in/en overvloed)

AMSTELVEEN - Actualiteit, zomerboost, dromen, Musicalster, Mystery guest en 10 jarig bestaan 2** restaurant aan de Poel; dit alles in de laatste aflevering voor de zomer van de talkshow BVAmstelveen op maandag 26 juni van 17 tot 19 uur in Grand Café 't Oude Dorp in Amstelveen

News

Zomerworkshopweek SAKB ateliers

AMSTELVEEN - Van zaterdag 24 juni t/m zondag 2 juli vindt bij SAKB ateliers weer de zomerworkshopweek plaats: tekenen, schilderen, aquarelleren, boetseren en schrijven. In totaal maar liefst 23 workshops.

Leisure and hobby

Slaapproblemen

AMSTELVEEN - Steeds vaker komen we slaapproblemen tegen in de media. Dat is niet zo gek. Van de volwassenen heeft 20 tot 30% last van slapeloosheid. Slechts 10 tot 15% van deze volwassenen raadpleegt hiervoor een arts (NHG-Standaard Slaapproblemen en slaapmiddelen). Het is jammer dat mensen vaak lang blijven doorlopen met slaapproblemen, want het kan gevolgen hebben als prikkelbaarheid, concentratiestoornissen, vermoeidheid, neerslachtigheid, darmproblemen, hoofdpijnklachten en pijnlijke spieren. Op de langere termijn zorgt het zelfs voor een hogere kans op diabetes, overgewicht en depressie.

News

Mantelzorg & Meer zoekt Zomer-vrijwilligers

AMSTELVEEN - De zomer komt eraan! Met mooi weer horen wij van Mantelzorg & Meer nog vaker van chronisch zieken of mensen met een beperking: “Ik zou zo graag even lekker naar buiten gaan.”

News

Eerste Benefiet voor de Kieviet in de mooiste polder van Nederland op zaterdag 24 juni

AMSTELVEEN - In de Bovenkerkerpolder (Amstelveen) gaat het, in tegenstelling tot de algemene tendens in Nederland, goed met de weidevogels. De mooie resultaten komen door het unieke beheer dat hier gezamenlijk door de boeren gevoerd wordt. Een extra duwtje in de rug kunnen de weidevogels altijd gebruiken, dus organiseert Hoeve Kazan het eerste Benefiet voor de Kieviet in de Bovenkerkerpolder: een heerlijk viergangendiner op een unieke locatie waarvan de opbrengst ten goed komt van de weidevogels!

Leisure and hobby

BRIVEA ZOMERDRIVES

AMSTELVEEN - Vanaf 17 juli tot en met 21 augustus 2017 houdt Bridgeclub Brivea elke maandag haar traditionele zomerdrives in de grote zaal van ontmoetingscentrum De Meent aan Orion 3 in Middenhoven.

News
Download