Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

EERSTE AMSTELPROMS ONGEKEND SPEKTAKEL!

UITHOORN - Zaterdag 17 juni was het dan zover; na maanden voorbereiding door een klein maar hecht en effectief team, kon het feest beginnen: de eerste editie van AmstelProms.

Nieuws

6e aflevering talkshow BVAmstelveen "Dromen in/en overvloed)

AMSTELVEEN - Actualiteit, zomerboost, dromen, Musicalster, Mystery guest en 10 jarig bestaan 2** restaurant aan de Poel; dit alles in de laatste aflevering voor de zomer van de talkshow BVAmstelveen op maandag 26 juni van 17 tot 19 uur in Grand Café 't Oude Dorp in Amstelveen

Nieuws

Zomerworkshopweek SAKB ateliers

AMSTELVEEN - Van zaterdag 24 juni t/m zondag 2 juli vindt bij SAKB ateliers weer de zomerworkshopweek plaats: tekenen, schilderen, aquarelleren, boetseren en schrijven. In totaal maar liefst 23 workshops.

Vrije tijd en hobby

Slaapproblemen

AMSTELVEEN - Steeds vaker komen we slaapproblemen tegen in de media. Dat is niet zo gek. Van de volwassenen heeft 20 tot 30% last van slapeloosheid. Slechts 10 tot 15% van deze volwassenen raadpleegt hiervoor een arts (NHG-Standaard Slaapproblemen en slaapmiddelen). Het is jammer dat mensen vaak lang blijven doorlopen met slaapproblemen, want het kan gevolgen hebben als prikkelbaarheid, concentratiestoornissen, vermoeidheid, neerslachtigheid, darmproblemen, hoofdpijnklachten en pijnlijke spieren. Op de langere termijn zorgt het zelfs voor een hogere kans op diabetes, overgewicht en depressie.

Nieuws

Mantelzorg & Meer zoekt Zomer-vrijwilligers

AMSTELVEEN - De zomer komt eraan! Met mooi weer horen wij van Mantelzorg & Meer nog vaker van chronisch zieken of mensen met een beperking: “Ik zou zo graag even lekker naar buiten gaan.”

Nieuws

Eerste Benefiet voor de Kieviet in de mooiste polder van Nederland op zaterdag 24 juni

AMSTELVEEN - In de Bovenkerkerpolder (Amstelveen) gaat het, in tegenstelling tot de algemene tendens in Nederland, goed met de weidevogels. De mooie resultaten komen door het unieke beheer dat hier gezamenlijk door de boeren gevoerd wordt. Een extra duwtje in de rug kunnen de weidevogels altijd gebruiken, dus organiseert Hoeve Kazan het eerste Benefiet voor de Kieviet in de Bovenkerkerpolder: een heerlijk viergangendiner op een unieke locatie waarvan de opbrengst ten goed komt van de weidevogels!

Vrije tijd en hobby

BRIVEA ZOMERDRIVES

AMSTELVEEN - Vanaf 17 juli tot en met 21 augustus 2017 houdt Bridgeclub Brivea elke maandag haar traditionele zomerdrives in de grote zaal van ontmoetingscentrum De Meent aan Orion 3 in Middenhoven.

Nieuws

Jonge mensen met dementie, ook in Amstelveen

AMSTELVEEN - Al enige jaren vraagt D66 in Amstelveen aandacht voor dementie. Zo zijn er door onze inzet (gratis) trainingen door de gemeente georganiseerd. Deze trainingen zijn bijzonder goed gevolgd. Hiermee is een eerste stap gezet om dementie en de verschijnselen ervan bekender en minder 'vreemd' te maken.

Nieuws
Download