Checking the neighbourhood?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Wetenschap: Jezus heeft niet bestaan

DEN BOSCH - MAASTRICHT - Het feit dat Jezus heeft bestaan als heilig en historisch figuur, is nog maar zelden betwist. Of het nu gaat over Christelijke, Joodse of Romeinse teksten, Jezus komt er overal wel in vol. Maar de wetenschap weerlegt nu dit feit door te zeggen dat Jezus eigenlijk niet eens heeft bestaan.

News

‘Volendam van het Zuiden’ 2017 een schot in de roos.

BOEKEL - Gemert – Gisteren vond voor de 8e keer het muziekfestijn ‘Volendam van het Zuiden’ plaats . Ook deze editie van het evenement werd gehouden op plein van het zonovergoten Boerenbondsmuseum in Gemert. Van 12.00 uur tot 20.00 uur werd het een zeer druk bezocht muziekspektakel. De organisatie had een afwisselende line up samengesteld met als headliners Laura van den Elzen en Dennie Christian.

News

Kampioenschappen buikdansen dit jaar in Rosmalen

ROSMALEN - Op 9 juli vinden in Perron-3, Rosmalen de Dutch Open Oriental Championships plaats. Deelnemers uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Canada gaan dingen naar de titel Bellydancer of the year 2017. Het belooft een gevarieerd programma te worden - met solo- en groepsoptredens en dansstijlen variërend van traditionele folklore via klassieke buikdans tot eigentijdse fusion. Daarnaast is er een orientaals e bazar met buikdanskleding, -snuisterijen en -sieraden.

News

Wederom sfeervol Ricoh Open 2017

DEN BOSCH - Ricoh Open is een groots tennistoernooi wat jaarlijks wordt gehouden op de grasbanen van het Autotron in Rosmalen. Zoals altijd is het evenement strak georganiseerd en spelers kunnen zich in alle rust voorbereiden. Tevens is er promodorp aanwezig bestaande uit stands met kleding, catering en activiteiten en heerst er een mooie sfeer rondom het toernooi. Last but not least de grasbanen liggen er echt geweldig bij, prachtig strak als een biljartlaken.Door Jan-Willem van den Akker

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

OSS - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

ABN AMRO sluit per 26 juni geldautomaat aan de Dorpsstraat in Rosmalen

ROSMALEN - ABN AMRO sluit per 26 juni 2017 de geldautomaat in Rosmalen aan de Dorpsstraat 40A-42A. De bank heeft met de verhuurder van het pand geen overeenstemming kunnen bereiken over voortzetting van de aflopende huurovereenkomst. ABN AMRO is op zoek gegaan naar een alternatieve locatie voor een geldautomaat in de nabije omgeving. Deze zoektocht heeft vooralsnog geen resultaat opgeleverd. Bewoners uit de omgeving kunnen voortaan gebruikmaken van de geldautomaat aan de Sint Teunislaan 78 in 's-Hertogenbosch. De dichtstbijzijnde geldautomaat die ook voor stortingen geschikt is, staat aan de Nieuwstraat 79 in 's-Hertogenbosch.

Traffic

Te dure taxiritten naar Eindhoven Airport

DEN BOSCH - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Den Bosch naar Eindhoven Airport. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je ruim 60 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

News

Dennie Christian bij Volendam van het Zuiden

BOEKEL - Zondag 18 Juni 2017 in Gemert in het Boerenbondsmuseum.Met toppers uit de regio en landelijke bekende artiesten in het geweldige ambiance van het Boerenbondsmuseum.

News

MOTHER OF BEAUTY een documentaire van FRANK VAN OSCH

DEN BOSCH - Een recent opgedoken archief vertelt hoe Marilyn Monroe en talloze andere modellen werden 'gecreëerd'. Wat betekende schoonheid toen en nu?

News
Download