Hoplr is 100% Belgian!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Fietstocht naar onbekende bewoners

BAKEL - Op zondag 18 juni a.s. organiseert Heemkundekring Bakel en Milheeze een fietstocht voor eigen leden en belangstellenden uit onze omgeving.

Leisure and hobby

Golfevenement voor singles op De Swinkelsche

SOMEREN - Zaterdag 8 juli een golfevenement voor singles op De Swinkelsche in Someren

News

Weg met de Wesp uit de tuin!

HELMOND - Er zijn 6 tips om de wespen uit de tuin te verjagen.

News

Wethouder Van der Zanden opent jeu-de-boulesbaan woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels

HELMOND - Een mooi initiatief dat mensen bij elkaar brengt en aanzet tot bewegen in de buitenluchtAfgelopen zaterdag 3 juni heeft de Helmondse wethouder Nathalie van der Zanden de nieuwe jeu-de-boulesbaan achter woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels in Helmond officieel geopend. De baan is door gemeente Helmond bij het woonzorgcentrum aangelegd op het terrein van Savant Zorg. Leden van jeu-de-boulesvereniging JBV Helmond 2010 spelen sinds kort hun balspel op de nieuwe baan. Tevens maken zij gebruik van de koffiecorner en het restaurant van het woonzorgcentrum. Hierdoor kunnen mensen uit de wijk kennismaken met Savant de Eeuwsels, kunnen cliënten zelf actief meedoen aan het spel én zich aansluiten bij de vereniging.

News

Buitenruimte woonzorgcentrum Savant de Ameide geopend

HELMOND - Nieuw omheind terras voor extra woongenot en veiligheid bewonersOnder tropische temperaturen hebben de Helmondse wethouders Frans Stienen en Erik de Vries afgelopen maandagmiddag de nieuwe buitenruimte van woonzorgcentrum Savant de Ameide in het centrum van Helmond feestelijk geopend. Het mooi aangelegd omheind terras aan de rechterzijde van het restaurant, biedt bewoners gelegenheid om afgeschermd buiten te zitten. Overdag staan twee poorten open voor de snelle doorgang naar het achter gelegen complex Koninginnehof en het stadscentrum. In de avonduren gaan ze op slot, zodat bewoners van Savant de Ameide én de bewoners van het naastgelegen appartementencomplexen Nazareth en De Kluis ook ’s avonds heerlijk veilig kunnen ontspannen in de buitenlucht.

News

Savant Zorg houdt medewerkers graag vitaal

HELMOND - Leuke workshops voor bewustwording duurzame inzetbaarheid van medewerkers.De medewerkers van Savant Zorg zetten zich elke dag in om de best mogelijke zorg te geven aan cliënten. Savant stimuleert medewerkers om óók goed voor zichzelf zorgen. In de week van 15-21 mei vindt een speciale actieweek plaats met heel veel gezonde en ontspannende workshops voor medewerkers.

News

De Zin en Onzing van Willibrord.

BAKEL - Op dinsdag 16 mei a.s. verzorgt Ton Spamer de lezing “Zin en Onzin van St. Willibrord”.

News

Torendag 2017

BAKEL - Op 21 mei 2017 is het weer zo ver! Dan vindt voor de zesde keer de middeleeuwse Torendag plaats, een dag met speciale aandacht voor de middeleeuwse torens en kerken in onze omgeving.

Then and now

ABN AMRO sluit per 23 mei geldautomaat aan het Heuvelplein in Beek en Donk

BEEK EN DONK - ABN AMRO sluit per 23 mei 2017 de geldautomaat in Beek en Donk aan het Heuvelplein 73, omdat de huurovereenkomst van het pand afloopt. Bewoners uit de omgeving kunnen voortaan gebruikmaken van de geldautomaat aan de Markt 10 in Deurne.

News

Liefste mantelzorger van Nederland

HELMOND - Wie is de liefste mantelzorger van Nederland? Met die vraag startte Zorghotel Vitassist een Facebook-winactie. Ze werden werkelijk overstelpt met reacties. Opvallend waren de vele berichten over Conny Jansen (55) uit Volkel. Haar verhaal greep hen zo aan dat ze als winnares uit de bus kwam. De prijs was een mini-vakantie in het zorghotel. Hier doet ze haar verhaal.

News
Download