At home in your neighbourhood!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Michelin Pilot Sport 4

EINDHOVEN - De Michelin Pilot Sport 4 is de opvolger van de populaire Pilot Sport 3 en de Pilot Sport 2. Het is een zomerband van de allerhoogste kwaliteit, voor veeleisende autobestuurders. Onder andere bezitters van Audi, BMW, Porsche en Mercedes zijn vol lof over deze sportieve zomerband.

News

Michelin CrossClimate

EINDHOVEN - Met de Michelin Cross Climate all weather band kun je in alle seizoenen veilig de weg op. Omdat de band in veel maten leverbaar is, past hij onder de meeste compacte en middelgrote auto’s. Je kunt de band in principe het hele jaar om de velgen laten zitten, dus tweemaal per jaar banden wisselen is niet meer nodig.

News

15 juni 20:00 uur G1000Eindhoven bijeenkomst in de witte dame bibliotheek

EINDHOVEN - Heb je je al aangemeld voor de G1000Eindhoven bijeenkomst van 15 juni in de witte dame bibliotheek? We beginnen om 20:00 uur vanaf 19:30 uur kun je binnen lopen.

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

VELDHOVEN - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

ABN AMRO sluit per 26 juni geldautomaat aan de Nieuwstraat in Eersel

EERSEL - ABN AMRO sluit per 26 juni 2017 de geld- en de sealbagautomaat in Eersel aan de Nieuwstraat 13. De bank heeft met de verhuurder van het pand geen overeenstemming kunnen bereiken over voortzetting van de aflopende huurovereenkomst. ABN AMRO is op zoek gegaan naar een alternatieve locatie voor een geldautomaat in de nabije omgeving. Deze zoektocht heeft vooralsnog geen resultaat opgeleverd.

News

Weg met de Wesp uit de tuin!

EINDHOVEN - Er zijn 6 tips om de wespen uit de tuin te verjagen.

News

COVA Art Gallery voor hedendaagse kunst opent in Eindhoven

EINDHOVEN - Op vrijdag 16 juni luidt Roy Covalenco de opening in van zijn COVA Art Gallery aan de Sint Antoniusstraat 22 in Eindhoven met een expositie van hedendaagse beeldende kunst. Gedurende het gehele openingsweekeinde van vrijdag tot en met zondag toont Covalenco de werken van negen getalenteerde kunstenaars uit alle windstreken van Europa.

News

Grote prijsverschillen in taxiritten naar Eindhoven Airport

EINDHOVEN - EINDHOVEN - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit de binnenstad naar Eindhoven Airport. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je bijna 50 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

News

Onderzoek naar botontkalking (botscan)

SON - Op 2 juni kunt u in Son de botdichtheid laten meten met een hielscan. Botontkalking begint al vanaf 35 jaar en jaarlijks breken meer dan 80.000 mensen boven 50 jaar een bot ten gevolge van osteoporose (ernstige botontkalking). 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 7 mannen krijgt osteoporose.

News

Personeel werven vraagt meer dan standaard vacaturetekst

EINDHOVEN - Eindhovense bedrijven steeds creatiever bij personeelswerving

News
Download