No whining, no complaining...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Angeliek Ververs met -Are you relevant?- in Arti et Amicitiae!

WAALWIJK - De uit Kaatsheuvel afkomstige Angeliek Ververs heeft schitterend werk-Are you relevant?- in... Amsterdam op de nieuwe ledententoonstelling van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae oogst 2016; "Update" neergezet.

News

Kaatsheuvelse Angeliek Ververs nu kunstenaarslid bij Arti et Amicitiae

WAALWIJK - Bij Update de nieuwe ledententoonstelling van Arti et Amicitiae in Amsterdam is mooi werk te zien van Angeliek Ververs afkomstig uit Kaatsheuvel; werk met verhaal, filosofie en uitstraling.

News

Weg met de Wesp uit de tuin!

TILBURG - Er zijn 6 tips om de wespen uit de tuin te verjagen.

News

Start-up uit Rijen maakt vliegende start met innovatieve koffie

RIJEN - Start-up Another Cookie, de full-service koffie- en theeconsultant uit Rijen, groeit hard. Na vroege successen, onder meer bij de Verkadefabriek in Den Bosch, heeft het jonge bedrijf besloten uit te breiden met diverse sales consultants.

News

Imme van Beurden van Theresialyceum geselecteerd voor United World Colleges

TILBURG - Imme van Beurden, 5vwo-leerling van het Theresialyceum, is geselecteerd om de komende twee jaar haar vwo te vervolgen op het United World College in Triëst, Italië, een van de zeventien UWC-scholen wereldwijd. Imme zal vanaf het nieuwe schooljaar samenwonen, samenwerken en samen leren met leerlingen en docenten met circa 100 verschillende nationaliteiten. Ze volgt daar het door universiteiten wereldwijd geaccepteerde Internationaal Baccalaureaat en gaat hierbij veel tijd besteden aan maatschappelijke dienstverlening.

News

Succesvol zzp'en

TILBURG - Succesvol ZZP-en, het zzp-event van de KvK en Gemeente TilburgBent u al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat u zeker niet mag missen.

News

Eetprimeur voor Tilburg!

TILBURG - Gister is het nieuwe verrassingsconcept SurprEAT gelanceerd. Volgens dit concept reserveer je bij een restaurant, maar je hebt geen idee welk restaurant dit gaat worden, tot één uur voor je reservering. Weet je dus niet waar je wilt gaan eten en wil je niet weer naar dezelfde sushitent? Dan is SurprEAT zeker de moeite waard om een keer te proberen. Je wordt zo uitgedaagd om naar nieuwe plekken te gaan waar je anders nooit zou komen.

News

Beroving pizzabezorger door dief met apenmasker opgelost

TILBURG - Een 18-jarige Rotterdammer heeft bekend dat hij op maandagavond 22 november 2016 op de Philips Vingboonsstraat een 23-jarige pizzabezorger beroofd heeft. Hij had een apenmasker op en dreigde met een nepvuurwapen. Het slachtoffer moest zijn geld, de bestelling en zijn mobiele telefoon afgeven. De recherche kwam de straatrover op het spoor door het combineren van verschillende onderzoeksgegevens.

News

Tilburgse Roel van Buggenum (Source Personal Training) behoort tot de 5 beste personal trainers van Nederland

TILBURG - De Tilburgse personal trainer Roel van Buggenum behoort tot de vijf beste personal trainers van Nederland. Daarnaast maakt hij kans op de titel ‘Beste Personal Trainer van Nederland’ tijdens de Dutch Fitness Award 2017 op 21 mei. Dit heeft de organisatie afgelopen weekend bekend gemaakt.

News

Burgemeester Gilze-Rijen sluit loods bedreiger

TILBURG - Burgemeester Jan Boelhouwer van Gilze-Rijen treft maatregelen tegen Jan B., de beruchte crimineel met wie hij geregeld overhoop ligt. 

News
Download