Introduce yourself to your neighbours
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Samenwerken voor Transmuraal Centrum voor Herstel en Revalidatie

BREDA - Op 13 juni 2017 hebben Amphia, het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia, Revant medisch specialistische revalidatie, Avoord Zorg en Wonen, Elisabeth, Surplus en Thebe in de regio Breda, een intentieovereenkomst getekend, om te komen tot een Transmuraal Centrum voor Herstel en Revalidatie.

News

Groot onderhoud flat Moerwijkzicht officieel van start gegaan

BREDA - De werkzaamheden aan de flat Moerwijkzicht in Breda zijn inmiddels van start gegaan. Op maandagmiddag 12 juni jl. vierden bewoners van de flat samen met opdrachtgever AlleeWonen uit Breda en uitvoerde partij Dura Vermeer de start van het groot onderhoud aan de flat aan de Jan Darkennisstraat. Met het afrollen van een metershoog spandoek met de tekst ‘Wij zijn gestart’ werd de start van het groot onderhoud officieel ingeluid. Aan de flat zijn de steigers geplaatst en er wordt al volop gewerkt aan de galarijen en balkons. Aanstaande vrijdag 16 juni start Dura Vermeer met de onderhoudswerkzaamheden in de woningen.

Traffic

ABN AMRO sluit per 27 juni geldautomaat aan de Dorpsstraat in Ulvenhout

ULVENHOUT (BREDA) - ABN AMRO sluit per 27 juni 2017 de geldautomaat in Ulvenhout aan de Dorpsstraat 23. Bewoners uit de omgeving kunnen voortaan gebruikmaken van de geldautomaat aan het Valkeniersplein 23 in Breda. ABN AMRO ziet de laatste jaren het gebruik van geldautomaten teruglopen, omdat steeds minder contant geld wordt gebruikt.

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

OOSTERHOUT (NB) - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

Wat te doen met een miljoen?

BREDA - GroenLinks Breda gaat komende weken de straat op met de vraag: “Wat te doen met een miljoen?”. GroenLinks wil van de inwoners van de gemeente Breda horen waaraan de gemeente nu prioriteit moet geven.

News

Informatieavonden ver-/nieuwbouw Amphia

BREDA - Op donderdag 6 en dinsdag 11 juli 2017 organiseert Amphia samen met de Cliëntenraad twee informatieavonden voor geïnteresseerden in de ver- en nieuwbouwplannen en de toekomst van het ziekenhuis.

News

Langstlopende sociale fotodocumentaire (40 jaar) van Nederland krijgt een vervolg!

BREDA - Bredase fotografe, Linsey Kuijpers zet langste fotodocumentaire van Nederland voort! In samenwerking met 'Uitgeverij Komma' en het jonge Bredase ontwerpduo: 'Je Favoriete Ontwerpers' gaat Kuijpers een fotoboek maken die een intieme kijk geeft in het leven van Charlotte. voor de financiëring van het boek is Kuijpers een crowdfund-campagne op voordekunst.nl gestart!

News

Summer School Breda: kom ook en doe mee van 26 t/m 30 juni!

BREDA - Breda is in beweging. Als stad verandert Breda mee met de wereld om zich heen. We durven zelfs te zeggen, dat Breda met bepaalde ontwikkelingen toonaangevend is. Zowel het bestuur van de stad, als de inwoners ervan laten zien dat ze met hun stad en de toekomst bezig zijn. Met de handen ineengeslagen ontstaan veel mooie initiatieven die Breda klaar maken voor de toekomst. Maar wat zijn de vraagstukken die nu spelen in de stad? En welke rol kun jij daarin spelen?

News

Kunstavond in Amphia op 27 juni

BREDA - Op dinsdagavond 27 juni organiseert de Kunstcommissie van het Amphia Ziekenhuis een avond in het teken van moderne beeldende kunst. De avond is vrij toegankelijk, vindt plaats op locatie Molengracht en duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

News
Download