Do not panic, your neighbourhood messages are loading!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

“Versmarkt”in Bergen op Zoom werd vriendelijk door “De Zeeland” opgenomen (video)

BERGEN OP ZOOM - We gingen op 20 juni een kijkje nemen in “De Zeeland” om met eigen ogen te zien hoe fraai de “Versmarkt” zich heeft ingevoegd in dit fraaie indrukwekkende historische erfgoed gebouw dat ooit een suikerbieten verwerkend bedrijf was.

News

Hier en daar een bui maar helaas toch niet hier (video)

HALSTEREN - Merijntje uit Halsteren houdt wel van warm weer maar het moet niet te gek worden want in Nederland horen geen temperaturen thuis van boven de 30 C. Daar is ons lijf niet op gebouwd en is het land niet op ingericht.

News

Themawandeling van Brabants Landschap en IVN Groene Zoom naar "Het Beatrixbos"

BERGEN OP ZOOM - Op 12 juli organiseert Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom weer een themawandeling voor jong en oud.

Leisure and hobby

Open Dag van Bezoekerscentrum De Kraaijenberg, De Kraaijenbergdag

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 1 juli organiseert Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom, Vogelwerkgroep en natuurvereniging Namiro de opening van de laatste twee BeleveNissen Aarde en Water tijdens de eerste editie van De Kraaijenbergdag. De ‘nis’ waar het element ‘aarde’ centraal staat wordt om 11.00 uur op feestelijke wijze geopend door boswachter Erik de Jonge.

Leisure and hobby

Brabant draait veehouders ijskoud financieel de nek om (video)

HALSTEREN - Merijntje uit Halsteren kan begrijpen dat veel veehouderijbedrijven in Noord Brabant met angst en beven de beslissingen van Gedeputeerde Staten van de provincie afwachten omtrent de aanpak van milieumaatregelen die betrekking hebben op de aanpassing van de rundvee- en varkensstallen.

News

Mijnkwaliteitvanleven.nl laat zien waar goede zorg om draait

BERGEN OP ZOOM - Samen laten zien waar goede zorg om draait en zelf een persoonlijk overzicht ontvangen om goed voorbereid in gesprek te gaan over passende hulp en ondersteuning. Dat kan met Mijnkwaliteitvanleven.nl. Meedoen aan dit grootschalige, landelijke onderzoek biedt ook nieuwe kansen voor het contact tussen inwoners en gemeenten.

News

Hola in Kenya eenzame plek om van te houden (video/audio) Van Halsteren naar Kenya aflevering nr 128

HALSTEREN - Toen we in 1967 naar Kenya vertrokken hadden we aanvankelijk het idee dat dit slechts voor 1 of 2 jaren zou zijn. Het verliep anders want toen we er 3 jaar waren kregen we een bericht dat we nog konden blijven want het werk was nog niet af en uiteindelijk verbleven we er 8.5 jaar.Kenyaanse overheids ambtenaren die naar het Tana River District werden overgeplaatst ervoeren dit als een “straf” want er waren maar weinig andere plaatsen in het land die zo slecht bekend stonden.

News

Over geur of stank valt weinig te twisten (video)

HALSTEREN - Merijntje uit Halsteren las met interesse een verhaal over de keuze van het “lekkerste plattelands luchtje” dat door Bionext wordt georganiseerd.Hij leerde ook dat er een odeuroloog is waarvan hij nog nooit had gehoord. Maar die man is goed in het namaken van geurtjes en luchtjes. Zo is deze man in staat om geurtjes zoals parfum te verkopen die ruiken naar verse koeienstront of naar lekker gekruid hooi.

News

Benefietavond voor Stichting Fort Smakelijk

BERGEN OP ZOOM - Op Vrijdag 16 Juni organiseert het Rode Kruis Bergen op zoom en Fort Smakelijk een benefietavond. Ter gelegenheid van 150 Jaar Rode Kruis wil afdeling Bergen op trakteert Fort Smakelijk. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

News
Download