Invite your partner, roommates or neighbours to Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Column Piet Poell: Business

ROERMOND - Datingsites, waag het gokje eens om je daar aan te melden. Elke vijf minuten krijg je een nieuwe vrouw op je bord, minnaressen aan de lopende band. Het hele land vol geile wijven. Twaalf per uur, 288 per dag, in één week meer dan tweeduizend neukgegadigden. Rust op uw lauweren en laat de zaligheid over u komen, gij fokstieren!

News

Wetenschap: Jezus heeft niet bestaan

ROERMOND - Het feit dat Jezus heeft bestaan als heilig en historisch figuur, is nog maar zelden betwist. Of het nu gaat over Christelijke, Joodse of Romeinse teksten, Jezus komt er overal wel in vol. Maar de wetenschap weerlegt nu dit feit door te zeggen dat Jezus eigenlijk niet eens heeft bestaan.

News

Column Piet Poell: Klusje

ROERMOND - Als terrorist leef je in onze westerse wereld in een paradijs! Ik bedoel niet die halfwassen pubers zoals in Londen laatst; een camionetje huren omdat ze geen degelijke vrachtwagen konden krijgen, wat een afgang! Nee, ik bedoel het professionele werk. Wat te zeggen van Venetië, Rome, Barcelona, Amsterdam? Hebt u die foto’s van het San Marcoplein gezien? Drommen, werkelijk opeengepakte drommen toeristen die het plein komen bezichtigen. Bezichtigen! Ze zien er geen klap van. Ze zien alleen die dociele druiloren die er door het reisbureau op uit gestuurd zijn om Venetië te bevolken en nu geen kant meer uit kunnen, bijeengedreven op een van de beroemdste pleinen ter wereld en maar selfies maken, want wat blijft je anders op een van de beroemdste pleinen ter wereld? En het thuisfront is verrukt. “O wat enig! Wat schattig! En hadden jullie een goed hotel of was alles vol?”

News

Muzikaal Jaarafsluiting KRM

ROERMOND - Op zondag 9 juli a.s. om 17.00 uur sluit het Koninklijk Roermonds Mannenkoor traditioneel het koorjaar af bij Mijnheerkens in Roermond. In een kort optreden zal een Limburgs repertoire worden gezongen bij de gedenkplaat en de Millenniumboom die het KRM daar in 2000 heeft geplaatst.

News

Column Piet Poell: Drugs

ROERMOND - Lachgas is geen geneesmiddel, maar een drug. Dus mag het vrijelijk verkocht worden. Marihuana is geen geneesmiddel, maar een drug, dus mag het vrijelijk verkocht worden. Zoek de verschillen.

News

De St. Josephrun: terug van weggeweest

ROERMOND - Twee jaar lang hebben de cliënten van Daelzicht uit Heel, hun lievelingsevenement moeten missen. Toen in 2013 de motorrun-organisatie in andere handen viel, viel het jaar daarna, na 26 mooie jaren, het doek voor de St. Josephrun. Maar gelukkig niet definitief! Het jaar 2017 bracht weer goede hoop! Op veler verzoek heeft Daelzicht de motorrunorganisatie van het eerste uur benaderd om dit mooie evenement opnieuw op te pakken, zodat de cliënten weer konden genieten van een geweldige toertocht door Midden Limburg in een zijspan.

News

‘Maandelijkse Fietstocht’, nieuwe activiteit Service Gilde Roermond

ROERMOND - Service Gilde Roermond organiseert op donderdag 15 juni een fietstocht van 2,5 uur. De fietstocht heeft als thema: ‘Huizen, hoeven en kastelen’. Deelname is gratis.

Leisure and hobby

Wachtlijsten gespecialiseerde ggz treffen vooral volwassenen met autisme

ROERMOND - Zorgaanbieders en zorgverzekeraars moeten actie ondernemen om de wachtlijsten voor volwassenen met autisme in de gespecialiseerde ggz terug te dringen. Verwijzers zoals huisartsen en bedrijfsartsen moeten hun deskundigheid op het gebied van autisme vergroten.

News

Column Piet Poell: Gerechtigd

ROERMOND - In België moet je eerst betalen voordat je een uitkering krijgt. Je moet namelijk lid zijn van een vakbond en die beheert jouw centen. Dat kost je maandelijks lidmaatschapsgeld. Een regeling die in deze tijd natuurlijk van de zotte is, maar daar maalt niemand om in België, want ze stamt nog uit de jaren ’50 toen de vakbonden successen behaalden voor “de werkmens”. Toen was het een zekerheidsstelling, nu lijkt het meer een onverzettelijke voet tussen de deur van de democratie. Toen de socialisten de verkiezingen verloren, hielden ze nog altijd een dikke vinger in de pap dankzij het ABVV, de socialistische vakbond die natuurlijk nooit verkiezingen verliest, maar zwaar zijn stempel op de gemeenschap blijft drukken.

News

Column Piet Poell: Neuken

ROERMOND - Seks heeft niets met liefde te maken. Natuurlijk neuk je je lief van tijd tot tijd, maar anderen neuk je ook en als je dat niet doet, dan ben je een uitzondering. Waarin vinden de hoeren anders hun bestaan? Die meiden zouden geen leven hebben als seks pure liefde was.

News
Download