Your data is safe and protected
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Prinsesseweg gestremd na aanrijding tussen twee auto's

GRONINGEN - Twee auto's zijn zondagavond frontaal met elkaar in aanrijding gekomen.

News

Drie woningen onbewoonbaar na brand

GRONINGEN - Aan de Meeuwerderweg in de stad zijn zondagmorgen meerdere panden verwoest door een forse brand.

News

Klup, de gezelligste app komt naar Groningen!

GRONINGEN - Een groep studenten van het University College Groningen (onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen) zijn bezig met een project. Het project heeft als doel een bijdrage te leveren bij het ondersteunen van 50-plussers met het verbreden van hun sociale kring. Dit wordt gedaan in samenwerking met de makers van Klup (een gezelligheids app).Gratis kennismakings evenement zal plaatsvinden: op 15 juni (14:00-16:00) in de Wolters-Noordhofzaal van het Groninger Forum (bibliotheek locatie) - Oude Boteringestraat 18 Groningen.

News

Maand van de Amateurkunst bij VRIJDAG

GRONINGEN - VRIJDAG organiseert in juni de tweede editie van de Maand van de Amateurkunst (MAK). Een maand lang staan activiteiten van amateurkunstenaars en -verenigingen uit Stad en provincie in de schijnwerpers. Kijk op www.bijvrijdag.nl/MAK voor meer informatie.

News

Sportcentrum Balili opnieuw beste fitnessclub van gemeente en provincie Groningen

GRONINGEN - Zondagavond 21 mei mocht Sportcentrum Balili voor het derde jaar op rij de titels ‘Beste fitnessclub van de gemeente Groningen’ en ‘Beste fitnessclub van de provincie Groningen’ in ontvangst nemen. Daarmee is Sportcentrum Balili al jarenlang de ongeslagen kampioen onder de fitnesscentra in het noorden.

News

Onze beveiligingscamera's van CCTVwinkel.nl

GRONINGEN - De meest betaalbare oplossing is een analoge beveiligingscamera. Afhankelijk van uw camera beveiliging wensen hebben we bijvoorbeeld dome camera's, bullet camera's, en andere modellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een zoomlens of vaste lens, infrarood of juist niet. Ga naar de productpagina om alle standaard beveiligingscamera's te bekijken.

News

Financieel steuntje in de rug voor initiatieven ouderenparticipatie

GRONINGEN - Cultuureducatie heeft voor plussers aantoonbare maatschappelijke meerwaarde. Actief bezig zijn met kunst en cultuur bevordert de gezondheid, het sociale leven en persoonlijk welzijn, biedt mentale uitdaging en geeft voldoening. Daarom is onlangs het Pronkjewail Fonds opgericht. Dit fonds wil initiatieven die ouderenparticipatie in Stad en provincie stimuleren financieel ondersteunen. Particulieren en organisaties kunnen daartoe tot 15 juni 2017 een subsidieaanvraag indienen.

News

Conservatoriumstudenten en Swingkids van VRIJDAG spelen met kleur

GRONINGEN - Het Swingkids Ensemble van VRIJDAG speelt aanstaande zaterdagmiddag samen met studenten van het Prins Claus Conservatorium (PCC). De samenwerking vindt plaats in het kader van het Hotch Potch Festival, een experimenteel festival met muziek, beeldende kunst en technologie.Het festival wordt georganiseerd door het PCC in samenwerking met het Frank Mohr Instituut van Academie Minerva. VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen.

News

Alle Leuke luitjes naar buiten

GRONINGEN - Lente! Jong en oud gaan weer naar buiten om te genieten van de zon, natuur en van de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan. Wie weet hebben we voor jou ook een buurtgenoot om mee te wandelen of te fietsen. Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

News

Fitnesscentrum in Haren krijgt huiselijke sfeer dankzij xComfort

GRONINGEN - Gebruiksgemak en een veilige woon- of werkomgeving zijn belangrijke redenen waarom particulieren en bedrijven kiezen voor het domoticasysteem xComfort. Geoffrey Müller, eigenaar van fitnesscentrum BodyFitHaren, heeft nog een andere reden: “Mijn fitnesscentrum moet huiselijkheid uitstralen, en een uitgebalanceerd lichtplan draagt daar aan bij. Doordat xComfort dit volledig geautomatiseerd aanstuurt, kan ik me op andere zaken richten.”

News
Download