Welcome home!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Martine van Bemmel lijsttrekker D66 Almere

ALMERE - De leden van de Almeerse D66-afdeling hebben Martine van Bemmel gekozen als lijsttrekker. Op 21 maart 2018 zal zij bij de gemeenteraadsverkiezingen in Almere de lijst van D66 aanvoeren.

News

Bijeenkomst voor jongeren met NAH uit Flevoland

ALMERE - Zaterdag 1 juli van 13.00 tot 15.00 uur.Bijeenkomst voor jongeren met NAH uit Flevoland. NAH Ontmoetingspunt Almere wil jongeren de kans geven om elkaar te ontmoeten.Iedereen tot en met 40 jaar is van harte welkom.

News

Syntus-Keolis zoekt stewards en stewardessen

ALMERE - Syntus-Keolis, 100% dochter van de internationaal opererende mobiliteitsaanbieder Keolis, wil deze zomer nog ruim 120 stewards en stewardessen aannemen. De mobiliteitsaanbieder start op 10 december als de nieuwe vervoerder in de gemeente Almere en op de spoorlijnen Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen. Voor beide vervoersgebieden zoekt de mobiliteitsaanbieder medewerkers Service & Veiligheid. Emile Broersma (adjunct directeur Syntus-Keolis): ‘Wij zoeken stewards en stewardessen voor onze treinen en bussen. Mensen die servicegericht en gastvrij zijn. Maar ook oog hebben voor de situatie. Kortom het profiel van onze medewerkers Service & Veiligheid. Wanneer mensen geen BOA-opleiding hebben is dat geen punt, wij bieden hen een opleiding aan’. Solliciteren kan op www.syntus.nl/kennismaken. Sy

Traffic

Kinderen doorbreken taboe rondom hoortoestel

ALMERE - Slechthorendheid is wereldwijd de meest voorkomende beperking onder 50-plussers . Toch heerst er nog steeds een groot taboe: gemiddeld wachten mensen 7 jaar met de aanschaf van een hoortoestel . Zonde, want een verminderd gehoor kan grote maatschappelijke gevolgen met zich mee brengen zoals eenzaamheid, depressie en frustratie. Met de video ‘Blijf erbij horen’ wil Specsavers Almere een lans breken voor het taboe rondom gehoorverlies en hoortoestellen. In de video houden kinderen Nederlanders een spiegel voor: ‘als je slechte oren hebt, hoef je toch niet thuis te blijven?”

News

Caroline in't Veld en Madhat Qattaf voor Inspiratie Inc op Catchting Cultures Orchestra Festival

ALMERE - Het Orchestre Partout heeft een bijzonder gebaar van vriendschap gemaakt naar Inspiratie Inc in Almere. Tijdens het Catching Cultures Orchestra Festival in Tivoli Vredenburg voert het orkest twee nummers met de Almeerse kleinkunstenaar Caroline in't Veld en Syrier Madhat Qattaf uit.

News

60% Nederlanders wil dat overheid smartphone-fabrikanten dwingt in te grijpen bij gebruik tijdens autorijden

ALMERE - Vanaf vandaag is het platform Zelfsturing.IT online. In opdracht van dit platform deed Maurice de Hond onderzoek onder 1500 Nederlanders naar zelfsturing in Nederland. Hieruit bleek dat 6 op 10 mensen de trend herkent en meer zelfsturing ervaart dan vroeger. Trendwatcher Vincent Everts voorziet dat dit aantal de komende jaren nog wel verder kan stijgen. “Mijn doel is om Nederland voor te laten lopen op het gebied van zelfsturing.” Hij vond samen met zijn team vijf partners in KPN, CM, de Volksbank, Connecting Mobility samenwerkingsprogramma van Rijkswaterstaat) en Betaalvereniging Nederland (iDIN) en nam het initiatief tot de oprichting van het platform Zelfsturing.IT

News

Modderrun Almere loopt Storm

ALMERE - Voor de gezinsrun op 2 juli zijn al meer dan 1000 kaartjes verkocht. Hiermee is de zondag voor jonge gezinnen bijna uitverkocht. Het is pas de 4e keer dat dit evenement wordt georganiseerd, maar de groei is er blijkbaar nog niet uit, gezien ook de andere uitbreidingen op vrijdag en zaterdag voor volwassenen en bedrijven.

News

Start 2* Duikopleiding (Advanced Open Water) bij Duikteam Almere

ALMERE - Op woensdag 21 juni start bij Duikteam Almere weer een N.O.B. 2* duikopleiding, wereldwijd ook wel bekend als Advanced Open Water. Ben je in het bezit van een PADI, SSI of een andere erkend duikbrevet en wil je de 2* N.O.B.-opleiding volgen? Dat kan! Bij Duikteam Almere kun je gewoon verder met de volgende opleiding of specialisatie. Let op! Inschrijven is mogelijk tot woensdag 7 juni 2017 a.s.

News

Spitsbuslijnen 153 en 155 dreigen te vervallen

ALMERE - Als Syntus in december het busvervoer overneemt van Connexxion dreigen de drukgebruikte spitsbuslijnen 153 en 155 naar Amsterdam Zuidoost te vervallen. Busreizigers moeten dan tot 3x overstappen op dezelfde route of uitwijken naar de auto of de volgepakte treinen.

News
Download