Jah, tijd voor een buurtfeest zeker?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kinderen aan de poort afzetten zal niet kunnen aan deze nieuwe school

In het voorjaar van volgend jaar wordt in Heestert gestart met de bouw van een nieuwe school. Er worden vlakbij de school geen parkeerplaatsen voorzien. Voor de veiligheid van de leerlingen.

Nieuws

Prominente rol bij N-VA voor schepenen en OCMW-voorzitter

Op de kieslijst van N-VA zijn de belangrijkste plaatsen ingevuld. Tijdens het ledenfeest werd bekendgemaakt dat de drie N-VA schepenen en de OCMW-voorzitter een prominente rol krijgen.

Nieuws

Man gekneld in autowrak langs Kanaalweg

Zondagmorgen omstreeks halfelf raakte de 82-jarige Willy V. gewond bij een ongeval in de Kanaalweg in Zwevegem. Toen hij met zijn grijze Volkswagen Golf de weg langs het kanaal wou oprijden moet hij de aanstormende Ford Galaxy niet gezien hebben. Die raakte hem vol op zijn achterkant en strandde zo'n honderd meter verder op de weg richting Zwevegem-Knokke. De drie Poolse inzittenden van de Ford kwamen er met de schrik van af.

Wegen en verkeer

Beweging.net dolblij met voltooiing Jaagpad

Vereniging Beweging.net kan jaren nadat ze om de doortrekking van het Jaagpad vroegen, eindelijk opgelucht ademhalen. De verbinding langs het kanaal Bossuit-Kortrijk wordt voltooid.

Nieuws

“Moeten eindelijk eens thuismatch winnen”

Zwevegem wil zo snel mogelijk weg van de voorlaatste plaats. “Dan moeten we eindelijk eens een thuiswedstrijd winnen”, reageert kapitein Kevin Vande Walle. Zwevegem verloor inderdaad zijn eerste drie thuiswedstrijden.

Nieuws

Bij politiezone Mira zijn ze er vroeg bij: jaar voor pensioen korpschef zoeken ze al een opvolger

Korpschef Jean-Pierre Coudenys (62) gaat op 1 oktober 2018 met pensioen. Op die dag heeft hij exact 47 jaar dienst. “Ik verlaat het korps bewust aan de vooravond van een nieuwe legislatuur.”

Politie en veiligheid

“Nu is er criminaliteit die we vroeger niet kenden”

Korpschef Jean-Pierre Coudenys (62) gaat op 1 oktober 2018 met pensioen. Op die dag heeft hij exact 47 jaar dienst. “Ik verlaat het korps bewust aan de vooravond van een nieuwe bestuursperiode.”

Nieuws

Bisschop grapt en grolt tijdens bezoek aan bedrijf waar veel moslims werken

“Dus jullie product zorgt ervoor dat wij goed kunnen slapen? Maar als ik wil slapen, kan ik gewoon een dutje doen tijdens de preek.” Het bezoek van de Brugse bisschop Lode Aerts aan textielbedrijf Maes Mattress Ticking zal niet snel vergeten worden.

Nieuws
Download