Welcome in the neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Kato Moustie klaar voor de 400m horden

86 West-Vlamingen behaalden in 2017 op de Vlaamse jeugdkampioenschappen acht gouden, vijf zilveren en zes bronzen medailles. Nu doen 90 West-Vlaamse cadetten en scholieren mee. Zes van hen voeren een discipline aan.

News

Bezemrock heel groot succes mede dankzij kidsnamiddag

Het festival Bezemrock in Beselare werd dit jaar een heel groot succes. Naast de verscheidene optredens van enkele gekende groepen was er op zaterdagmiddag voor het eerst een kindermiddag. Die lokte meer dan 1.000 bezoekers naar het festivalterrein. Terwijl de kinderen zich 's middags amuseerden, zakten heel wat ouders 's avonds nog eens af naar het festivalterrein om te genieten van de optredens.

News

Frontale botsing met drie wagens na gefaald inhaalmanoeuvre: wagens rijp voor schroot, vijf gewonden

Bij een ongeval in Passendale zijn vijf gewonden gevallen na een inhaalmanoeuvre. De bestuurder van een Volkswagen Golf probeerde zijn voorganger in te halen. Op dat ogenblik komen twee andere wagens, een BMW, uit de tegengestelde richting aangereden. De Golf botste frontaal op de BMW, waarop een derde wagen inreed op de BMW.

Traffic

Vrouw wordt onwel in wagen en sterft naast haar dochter

Een zestigjarige vrouw uit Menen is gisterenochtend rond 5 uur overleden langs de Beselarestraat in Zonnebeke, de verbindingsweg tussen Zonnebeke en Beselare. Haar dochter alarmeerde nog de ambulance, maar dat was tevergeefs. Ze stierf een natuurlijk dood.

Traffic

Vrouw wordt onwel en bezwijkt op straat in Zonnebeke

De hulpdiensten zijn vrijdagochtend in alle vroegte opgeroepen naar de Beselarestraat in Zonnebeke. Een vrouw was daar onwel geworden.

Traffic

Chirokamp vroeger stopgezet door tientallen zieke kinderen

De Chiro van Beselare moest hun kamp in het Waalse Herbeumont vroegtijdig stopzetten door een bacterieel virus.

News

Chirokamp vroegtijdig stopgezet omdat er té veel zieke kinderen zijn: “Beslissing met pijn in het hart genomen”

Omdat er té veel kinderen ziek zijn geworden tijdens het jaarlijkse bivak van Chiro Beselare, heeft de leiding besloten om het kamp vroegtijdig stop te zetten. “Een beslissing die we met pijn in het hart hebben genomen”, laat de jeugdbeweging weten op zijn Facebook-pagina.

News

N-VA: “Verkoop eigendommen door Sioen getuigt van gebrek aan politieke ethiek”

Meerderheidspartij N-VA verspreidde flyers in het Zonnebeekse dorp Beselare, waarin de partij insinueert dat burgemeester Dirk Sioen (Inspraak) aan belangenvermenging doet.

Alert

Vicki (65) komt met haar familie overgevlogen uit Australië om mee te werken aan oorlogsmonument

De Australische Vicki Hunter (65) reisde met haar gezin vanuit Australië naar Zonnebeke om enkele dagen mee te werken aan de opbouw van het Brothers In Arms Memorial voor haar groot-ooms John en Jim Hunter, die in de Eerste Wereldoorlog sneuvelden in België.

News

Ontslagen OCMW-secretaris wordt waarnemend algemeen directeur

Philippe Awouters, de voormalige OCMW-secretaris van Kortrijk, legde in Zonnebeke de eed af als waarnemend algemeen directeur voor gemeente en OCMW.

News
Download