Totally for free!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

CWRM-beeldjes duiken op in nieuwe kerststal

Johnny Blanckaert (64) bouwt elk jaar een andere kerststal in de kerk van het Zonnebeekse dorpje Zandvoorde en liet zich nu inspireren door het einde van de oorlogsherdenking.

News

Vijftig uur lopen op café, 10.000 euro tegen kanker

Een honderdtal vrijwilligers liep afgelopen weekend vijftig uur lang honderden kilometers op twee loopbanden in café ’t Hoekske in Geluveld (Zonnebeke). “Ongelofelijk hoe vlot de nachtelijke uren ingevuld raakten.”

News

Bestuurder knalt tegen middenberm A19: man raakt gewond

Een bestuurder van een personenwagen is zondagochtend rond 10.30 uur tegen de middenberm van de A19 richting Kortrijk, net voor de afrit van Beselare, geknald. Zijn voertuig raakte ook nog een vrachtwagen.

News

Vlammetjes-actie van Chiro voor Warmste Week levert meer dan 100 keer meer op dan verwacht

De bedoeling was er een kleine 200 te verkopen. Het werden er uiteindelijk 23.000. De ‘vlammetjes’ die de Chiro van Zonnebeke verkocht voor De Warmste Week leverden dan ook heel wat meer geld op dan gehoopt. Zaterdag kwam Chiro Zonnezee dat bedrag bekendmaken in domein Puyenbroeck in Wachtebeke, samen met honderden andere Chiroleden uit heel Vlaanderen.

News

Na gigantisch succes van hun vlammetjes, wil Chiro nog een stapje verder gaan

Wat begon als een kleinschalige actie voor De Warmste Week is uitgedraaid op een gigantisch succes. Chiro Zonnezee uit Zonnebeke zette in enkele weken de kledij van duizenden jongeren in vuur en vlam en verkocht over heel Vlaanderen bijna 23.000 vlammetjes met hun Chiro For Life-embleem. Maar de Chiro wil nog een stap verder gaan. Ze nodigen nu alle Vlaamse Chiro's uit om vandaag, zaterdag, samen de gigantische opbrengst weg te schenken in Wachtebeke.

News

Actie voor Warmste Week van Chiro Zonnebeke wordt onverwacht groot succes: 23.000 vlammetjes verkocht

Duizenden acties, maar er zijn er altijd wel een paar die erbovenuit steken. Zo ook de actie van de Chiro van Zonnebeke voor Music for Life. Het verkopen van zelfontworpen Chiro-embleempjes werd een onverwacht groot succes. Zéér groot….

News

Nieuwe viptent voor Kasteelcross moet meer sponsors aantrekken

De gemeenteraad keurde maandag een toelage van 4.000 euro goed voor een nieuwe viptent bij het parcours van de Kasteelcross. De maatregel moet meer sponsors aantrekken.

News

91-jarige riskeert jaar cel voor verkrachting van poetsvrouw

Een 91-jarige man uit Zonnebeke riskeert in beroep een jaar cel voor de verkrachting van zijn 62 jaar jongere poetsvrouw.

News

Gratis genieten van panorama in kerktoren

Er wordt volop gewerkt om van de toren van de kerk in Zonnebeke een gratis uitkijkpunt te maken.

News

Geniet gratis van uniek panorama vanop 40 meter hoogte

Er wordt volop gewerkt om van de toren van de kerk in Zonnebeke een gratis uitkijkpunt te maken.

News
Download