Plaats je buurtactiviteiten in de kalender
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Twee jaar cel voor vader van drie die alimentatie niet betaalt, maar wel met luxewagens rondrijdt

Een 45-jarige man uit Zonnebeke werd gisteren in de Ieperse rechtbank bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van twee jaar en een boete. Hij weigert al twee jaar het onderhoudsgeld voor zijn drie kinderen te betalen.

Nieuws

Twee jaar cel voor vader die onderhoudsgeld voor drie kinderen niet betaalt, maar wel met luxewagens rijdt

Een 45-jarige Zonnebekenaar werd gisteren in de Ieperse rechtbank bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van twee jaar en een boete van 800 euro omdat hij weigerde onderhoudsgeld voor zijn kinderen te betalen.

Nieuws

“Als je vier keer scoort, moet je altijd winnen”

EVC Beselare haalde tegen concurrent Ingooigem zijn beste schoten boven en gaf de bezoekende doelman vier keer het nakijken. En toch moest de thuisploeg zich met een gelijkspel tevreden stellen. “Met een 4-4 werd het een doelpuntenkermis. Jammer dat er voor ons weinig reden tot vieren was”, zegt Pieter Houbaert. “Als je op eigen veld vier keer scoort, moet je altijd winnen. Achteraf mochten we nog niet eens klagen, want pas op de valreep konden we de gelijkmaker scoren. Ondanks onze penibele situatie is het geloof in een goede afloop nog aanwezig. Zondag krijgen we buur Dadizele over de vloer. Dat leeft hier. We zullen ons vel duur verkopen.”

Nieuws

Rino (55) werd tijdens het biljarten zomaar in elkaar geslagen: “Ze hebben zich van café vergist”

Een biljarter uit Beselare werd vrijdag het slachtoffer van zinloos geweld in Roeselare. In Taverne Melrose sloeg een trio hem het ziekenhuis in.

Vrije tijd en hobby

Biljarter slachtoffer van zinloos geweld op café

Een biljarter uit Beselare werd vrijdag slachtoffer van zinloos geweld in Roeselare. In Taverne Melrose sloeg een trio hem het ziekenhuis in.

Vrije tijd en hobby

Vol huis voor Slimste Mens van Beselare

De Slimste Mens van Beselare was een groot succes, met honderden toeschouwers tijdens twintig afleveringen in het lokale ontmoetingscentrum.

Nieuws

Provincie weigert vergunning betwiste windmolens

De provincie weigert de vergunning voor twee geplande windmolens na een negatief advies van Zonnebeke en 579 bezwaarschriften van buurtbewoners.

Nieuws

“Nog in kopgroep maar moeten ons herpakken”

In twee weken slikte SC Zonnebeke maar liefst negen goals. Dat zijn er meer dan in de voorgaande vijf matchen samen. Achtervolger Hooglede speelde slechts gelijk maar Zonnebeke is wel leider af. “Merkem was gewoon agressiever”, gaf Filip Degryse toe. “We hadden ook tegenslag dat onze keeper Gevorgyan rood kreeg. Een domme kaart, maar onze tweede keeper Kamiel Declercq moest dan koud het doel in en meteen proberen een penalty te pakken. Allemaal niet ideaal en zo slik je er natuurlijk makkelijk zes. We blijven in de kopgroep maar het is wel aangewezen dat we ons snel herpakken want dit mag niet blijven hangen.”

Nieuws
Download