We vliegen erin vandaag!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Bronzen plak overtreft stoutste verwachtingen”

Ann-Sophie Duyck beheerste gisteren in een bloedheet Chimay het BK tijdrijden bij de dames-elite en pakte haar vierde Belgische titel op rij. Julie Van De Velde verraste in aangename zin door knap als derde op het podium te staan.

Nieuws

Verlossende mailtje drie jaar na online aankoop: “Uw schoenen zijn onderweg”

Een levering kan al eens wat op zich laten wachten. Maar bij het paar schoenen dat Conny uit Loppem kocht, lijkt het toch heel extreem te zijn. Zo'n drie jaar nadat ze die online had gekocht, kreeg ze een mail om te zeggen dat de levering onderweg is.

Nieuws

Drie jaar na online aankoop: “Uw schoenen zijn aangekomen”

Een levering kan al eens wat op zich laten wachten. Maar bij het paar schoenen dat Conny uit Loppem kocht, lijkt het toch heel extreem te zijn. Zo'n drie jaar nadat ze die online had gekocht, kreeg ze een mail om te zeggen dat de levering onderweg is.

Nieuws

VIDEO. Nieuwe school voor hulpdiensten geopend: “Elke agent of brandweerman zal hier moeten passeren”

In Zedelgem werd gisteren het Provinciaal Opleidingscentrum voor Veiligheidsdiensten officieel geopend door gouverneur Carl Decaluwé. “Iedereen die tot deze diensten toe wil treden, moet hier straks passeren.”

Politie en veiligheid

Overvaller wou wraak nemen: “Zijn ex-baas vernederde hem in bijzijn van vader”

Twee Gentenaars riskeren een zware celstraf voor overvallen op een frituur en een restaurant in Roeselare. Ze kraakten in Loppem ook een fruitautomaat en werden uiteindelijk geklist toen ze op weg waren om een Lidl- slagerij te overvallen.

Politie en veiligheid

Spi'riet vzw schenkt 500 euro aan De Sprinkel

De Torhoutse vereniging Spi'riet vzw heeft 500 euro geschonken aan het woonproject De Sprinkel in Zedelgem. Het geld gaat naar de aankoop van een nieuwe computer voor de bewoners.

Nieuws

Investeren in vastgoed? Koop eens een station

De NMBS zette onlangs het station in Zedelgem te koop, omdat de gemeente van de koop afziet, kunnen particulieren nu ook bieden. “We verwachten niet dat het lang te koop zal staan”, klinkt het.

Nieuws

Dodelijk ongeval bekende woordvoerder voor rechter: “Menselijke fout met vreselijke gevolgen”

In de rechtbank van Veurne werden maandag de pleidooien gehouden in het proces tegen vrachtwagenchauffeur René B. De man reed eind augustus vorig jaar Hans Vanhaelemeesch, toenmalig woordvoerder van touroperators Jetair en TUI België, van de baan. “Een menselijke fout, maar een met desastreuze gevolgen.”

Wegen en verkeer

“Geen drama en op naar volgend seizoen”

“Altijd onzalig als je er zo dicht bij bent maar we hebben er echt alles aan gedaan”, benadrukte Jelle Dudal. “Een 3-0 voorsprong uit handen geven, is altijd zuur, maar het was opvallend hoeveel van onze spelers in het laatste halfuur op hun tandvlees zaten. De kern was duidelijk te smal. Niet onverdiend voor Varsenare dat het met 3-2 doorgaat maar helaas konden we de 3-1 niet vermijden. Die kwam er te plots. Naar derby's toe wordt het sowieso aangenaam volgend seizoen. Van deze uitschakeling maken we geen drama, we mikken opnieuw op een mooi seizoen. Het werd een fijne competitie én we speelden bovendien een beslissende rol in het titeldebat.”

Nieuws
Download