Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Rock Petrol bundelt passies van vijf vrienden: oldtimers en rockmuziek

Vijf vrienden met twee gemeenschappelijke passies: oldtimers en metalmuziek. Meer was er niet nodig om het festival Rock Petrol te organiseren. Het evenement vindt 30 juli plaats in het Parochiaal Centrum van Wingene.

Nieuws

“Zien wat voor vlees we in de kuip hebben”

VC Wingene promoveerde via de titel in eerste provinciale naar de derde amateurklasse. Enkele jaren geleden maakte de club al eens die overstap, maar het werd een ticketje heen en terug. Nu wil trainer Angelo Paravizinni beter doen.

Nieuws

K3 lokt 6.000 bezoekers naar Wingene Feest

Naar schatting 6.000 ouders en kindjes hebben zaterdagavond op Wingene Feest genoten van het optreden van de dames van K3.

Nieuws

Hoe word je 105? “Blijven proberen.”

105 is Margriet Verlinde geworden. Hoewel ze in de Amphora in Wingene verblijft, mag ze zichzelf toch de oudste Tieltenaar noemen. Hoe ze zo oud geworden is? “Blijven proberen.”

Nieuws

Chauffeur van Crevits weer held van de snelweg

Een paard ging gistermorgen op wandel op de E40 in Beernem. Het dier kon gestopt worden door enkele truckers die hem klem reden, een ervaren jongedame en de Zwevezeelse chauffeur van minister Crevits.

Nieuws

Veel volk verwacht voor optreden K3

De populaire meidengroep K3 komt zaterdag optreden tijdens Wingene Feest. Helemaal gratis. De gemeente verwacht een volkstoeloop van 8.000 bezoekers of meer, dus wijken ze dit jaar uit naar het sportpark. Voor extra veiligheidsmaatregelen schakelden ze het Wingense bedrijf DLC in.

Nieuws

Sint-Jan krijgt in 2018 nieuwe dorpskern met meer groen

Het dorp Sint-Jan bij Wingene ondergaat volgend jaar een grondige facelift. Er komt meer groen rond de kerk. Het bewonersplatform is blij, maar hoopt dat er niet te veel parkeerplaatsen sneuvelen.

Vrije tijd en hobby

Alles om fusie met Tielt te vermijden: Wingene, Pittem en Meulebeke kiezen voor elkaar

De burgemeesters van Wingene, Pittem en Meulebeke willen nauwer samenwerken. “Let wel: we zijn geen vragende partij voor een fusie, maar als die wordt opgelegd, willen we onze voorkeurspartners duidelijk stellen”, klinkt het. Alles om een samengaan met Tielt te vermijden, dus.

Nieuws

Onze regio in Vlaamse top dankzij buurtwinkels

Wie zijn woonplaats kiest, heeft ook graag voldoende winkels dichtbij. We bekeken het aantal slagers, bakkers, apotheken, kledingwinkels en andere buurtwinkels per duizend inwoners en rangschikten de gemeentes op basis daarvan. En onze regio blijkt het opvallend goed te doen, zelfs op Vlaams niveau.

Nieuws

Molenland FM wordt Radio Oost West en wil uitzenden van Aalter tot Waregem

Molenland FM wordt eind dit jaar zo goed als zeker omgedoopt tot Radio Oost West. De radiozender uit Wingene diende een aanvraag in bij de minister om behalve in de regio Tielt ook in Wielsbeke/Waregem bereik te krijgen.

Nieuws
Download