Nodig je partner, huisgenoten of buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Mindere match, maar verdiend gewonnen”

Leider Zwevezele won met het kleinste verschil bij rode lantaarn SK Eernegem (0-1). “Het was een erg moeilijke match”, verduidelijkt keeper Jonas Cool. “Op een heel slecht veld brachten we niet wat er van ons verlangd wordt. Maar we moeten de hand in eigen boezem durven steken. We hebben niet onze beste match gespeeld. Door een mindere match toch te winnen, word je kampioen natuurlijk. Pas op, we hebben wel verdiend gewonnen want wij gaven geen enkele kans weg. Onze score kon hoger geweest zijn, want we werden twee penalty's onthouden en er werd nog een goal afgekeurd.”

Nieuws

“We doen goede zaak met dat ene puntje”

VC Wingene speelde in de topper tegen Wetteren 0-0. Met dat ene puntje wipt het in de rangschikking over Lebbeke naar de vierde stek.

Nieuws

Christoph Vanderpoorten: “We kunnen over Bissegem naar de leiding wippen”

SKV Zwevezele B staat voor een kapitale wedstrijd. Het ontvangt namelijk leider Bissegem en de inzet is niks minder dan de leidersplaats. Een absolute topper dus en Zwevezele is er klaar voor. Vorig weekend werd buur Ardooie nog netjes opzijgezet met 0-2.

Nieuws

“Graag tot vier punten uitlopen op Wetteren”

VC Wingene is de belangrijke maand januari gestart met 3-2-verlies in de topper tegen Eppegem. Nu ontvangt de fusieclub FC Wetteren. Opnieuw een toptreffen met de vijfde plaats in de rangschikking als inzet.

Nieuws

“Een felle strijd voor het podium”

Michael Vanthourenhout mikt zondag op een medaille tijdens het BK in Koksijde. De crosser van Marlux-Bingoal kan er zijn wisselvallig seizoen alsnog wat kleur geven. “Het zal een felle strijd worden voor het podium.”

Nieuws

Eerste jongensploeg volleybal Elckerlyc Zwevezele in halve finalebeker.

Par- Ky Menen kwam de kwartfinale spelen in de volleybalbeker tegen de jongens van Elckerlyc Zwevezele U13 provinciale.

Nieuws

Tweede ‘kerstboomparty’ voor basisschool Wildenburg

Al voor de tweede keer op rij houdt de basisschool Wildenburg een kerstboomparty in plaats van een kerstboomverbranding. Zo zamelt de school geld in voor een uitstap.

Nieuws

“Dadizele in halve finale straffere kost”

Zwevezele kende zoals verwacht geen problemen met tweedeprovincialer en staartploeg Middelkerke. Elckerlyc en won er vlot met 0-3. “Slechts in de derde set, toen wij even nonchalant gingen spelen, kon de thuisploeg even dreigen”, aldus Elise Desmet. “Maar zodra wij het tempo optrokken, moest Middelkerke passen. In de halve finale wordt Dadizele straffere kost. Dadizele weet niet meer wat verliezen is en won vorig seizoen al de bekerfinale. Ook in de reguliere competitie doen we het met een voorlopige tweede plaats niet onaardig. Weliswaar volgen we op zes punten achterstand van leider Vlamertinge.”

Nieuws

“Altijd leuk om eerste match na de winterstop te winnen”

SKV Zwevezele liet tegen SVD Kortemark geen steek vallen. Het won met 3-1 en blijft op die manier de fiere leider in eerste provinciale.

Nieuws

Muzikaal optreden van Herbert Verhaeghe, geschonken door schrijver Chris Ardyn

Op 12 mei 2017 rolde het allereerste boek 'De kracht van liefde' van de persrol. De auteur is Chris Ardyn. Naar de toekomst toe heeft hij een doel om drie goede werd uit te voeren. Het eerste goede werk werd een succes.

Nieuws
Download