Secondje, even iets halen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Zijn gelanceerd voor topper bij WS Lauwe”

Na een moeilijke eerste helft maakte Wielsbeke tegen Westkapelle het verschil na de rust (3-1). “Westkapelle toonde zich tijdens de eerste helft een stugge tegenstander”, stelt Renzo Delporte. “Wij versierden amper een kans, maar na de pauze liep het vlotter. Onze voorsprong werd teniet gedaan na een onterechte strafschop, maar wij bleven er voor gaan. Toen wij weer de leiding namen, moest Westkapelle komen. Daardoor kregen wij heel wat ruimte en scoorden nog een derde keer. Wij begonnen aan de terugronde met twee overwinningen en ik denk dat wij gelanceerd zijn voor de topper op WS Lauwe, dat in een minder periode zit.”

Nieuws

Afval in loods vat vuur, personeel voorkomt erger

Bij Callens Reiniging in de Breestraat in Wielsbeke brak gistermorgen rond 8.15 uur brand uit in een loods.

Nieuws

Politiezone Midow treft maatregelen na uitlekken snelheidscontroles

De Facebookpagina PolCon – Politiecontrole betreurt de reactie van de politiezone Midow op enkele gelekte snelheidscontroles. “Heel wat politiezones geven die controles door, net om de verkeersveiligheid te verbeteren”, klinkt het.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Uitgelekte snelheidscontroles belanden op populaire Facebook-pagina Polcon, politie grijpt in

De geplande snelheidscontroles voor de maand januari van de politiezone Midow werden op internet te grabbel gegooid. Er lekte namelijk een foto van een intern document uit. Die belandde op een populaire Facebook-pagina. “Wij kunnen hier uiteraard niet mee lachen”, klinkt het.

Wegen en verkeer
Politie en veiligheid
Nieuws

Rare jongens die Vlamingen: zwemmende honden erkend als Vlaams erfgoed

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open VLD) heeft de Hondenzwemming in Sint-Baafs-Vijve erkend als Vlaams Immaterieel Cultureel Erfgoed. Een werkgroep heeft hemel en aarde bewogen voor de erkenning is dan ook euforisch.

Nieuws

167 jaar en populair: Hondenzwemming is cultureel erfgoed

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz heeft de Hondenzwemming in Sint-Baafs-Vijve erkend als Vlaams Immaterieel Cultureel Erfgoed. Een werkgroep bewoog hemel en aarde hiertoe en reageert euforisch nu de ministeriële handtekening onder de erkenning staat.

Nieuws

“Kwaliteit genoeg voor plaats in de top vijf”

Op Rumbeke ging Wielsbeke duidelijk door op zijn elan van voor de winterstop. Het won met 0-3 en bleef zo voor de tiende match op rij ongeslagen. Gabrio Rogiers kwam na zijn enkeloperatie voor het eerst aan de aftrap.

Nieuws

Zestiger neemt job als drugskoerier over van zoon

Een zestiger uit Wielsbeke heeft zich in de Kortrijkse rechtbank moeten verantwoorden voor het leveren van kilo's speed. Hij nam de job als drugskoerier over van zijn drugsverslaafde zoon.

Nieuws

Buurtbewoners dienen klacht in voor geluidsoverlast winterbar: “Moeten zelfs in een andere kamer slapen”

De pop-upwinterbar Bar D’hiver in Wielsbeke zorgt voor verdeelde meningen in de buurt. Een dertigtal bewoners diende klacht in bij het gemeentebestuur wegens geluidsoverlast. Volgens anderen is de kritiek niet volledig terecht.

Nieuws

Twaalf oproepen voor stormschade in regio Roeselare

Terwijl woensdagavond aan de kust een ramp gebeurde door het stormweer, bleef onze regio grotendeels gespaard. Toch kreeg de brandweer een twaalftal oproepen voor schade binnen.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download