Mis niets meer uit je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wielsbeke, Oostrozebeke en Dentergem samen in (zwem)bad

Na een rondje handtekeningen plaatsen is het nu definitief: de gemeenten Wielsbeke, Dentergem en Oostrozebeke gaan samen een nieuw zwembad bouwen. Aanvankelijk ging ook Zulte mee in bad, maar die gemeente haakte onderweg af.

Nieuws

“Een gemiste kans om mee te schuiven met het peloton”

Wielsbeke leek vastbesloten om punten te pakken tegen Oostkamp. Het kreeg een goeie kans op de openingstreffer, maar met een doelpunt vlak voor de rust en twee meteen daarna was hun lot bezegeld (0-3).

Nieuws

Tweeduizend toeschouwers voor 167e Hondenzwemming

De Hondenzwemming in Sint-Baafs-Vijve lokte opnieuw veel volk naar de oevers van de Leie. Er namen 55 honden deel, iets minder dan vorig jaar.

Nieuws

FOTO. Hondenzwemming opnieuw succes

Met 55 deelnemende honden en een tweeduizend toeschouwers is de 167e Hondenzwemming in Sint-Baafs-Vijve opnieuw een succes geworden. Het evenement verliep zonder problemen en wist er, ondanks de werkzaamheden op de site, een mooie editie van te maken.

Nieuws

Solliciteren bij dit bedrijf gebeurt voortaan in virtuele realiteit

Wie een job ambieert bij Unilin, kan voortaan tijdens de sollicitatie zijn toekomstige werkplek al ontdekken met een virtual reality bril.

Nieuws

’t Brouwerijtje: “Het resultaat hangt al uit”

De klanten van café 't Brouwerijtje kunnen vandaag een gratis vat verwachten. “Ik had het beloofd. Als we het Beste Café van Wielsbeke zouden worden.”

Nieuws

“Oostkampse spitsen aan banden leggen”

Met 1-5 winst tegen Poperinge nam SC Wielsbeke een prima aanloop naar de match tegen Oostkamp. “Op Poperinge begonnen wij zowel aan de eerste als aan de tweede helft met een doelpunt”, blikt Jurriën Beeuwsaert terug. “Onze tweede helft was echter stukken beter dan de eerste en daarin maakten wij gemakkelijk het verschil. Na een scheurtje in de ligamenten van de enkel stond ik voor het eerst aan de aftrap en het was tof dat ik mijn doelpunt kon meepikken. Met Oostkamp ontvangen wij zondag één van de sterkste ploegen van de reeks. Hun gevaarlijkste wapen zijn hun aanvallers Canoot en Bonny, maar de trainer zal wel een plannetje klaar hebben.”

Nieuws

Werken niet klaar, maar hondenzwemming gaat door

Het wordt zondag een ietwat modderige toegangsweg als er nog regen valt, maar de organisatie van de hondenzwemming is klaar voor de 167ste editie. “Langs de Leie is gelukkig alles wel in orde”, klinkt het.

Nieuws

“We zijn zeker in staat om kampioen te worden”

BS Waregem bleef afgelopen weekend ongeslagen door in eigen huis met 90-80 te winnen van Gistel Oostende . “We blijven match per match bekijken, maar we zijn volgens mij zeker in staat om kampioen te spelen”, stelt Waregem-speler Lars De Lepeleire.

Nieuws

“Onze behoorlijke start een verlengstuk geven”

Na een lastige eerste helft nam Wielsbeke nog vrij gemakkelijk met 1-5 de maat van Poperinge. Met acht op vijftien is Wielsbeke goed mee in het peloton.

Nieuws
Download