Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Sjoemelende schooldirectrice moet niet naar de cel

De directrice die sjoemelde met schoolgelden moet niet naar de gevangenis. Pascale R. uit Harelbeke kreeg een werkstraf en moet 15.000 euro terugbetalen aan de school.

Nieuws

Minister Jambon is boos over onwettige facturen en stuurt inspecteur naar hulpverleningszone

Na klachten over onwettige facturen stuurt minister Jambon een inspecteur naar Fluvia. De hulpverleningszone rekent 300 euro aan voor het inzetten van een ladderwagen bij medische hulp, terwijl dat volgens de wet gratis moet zijn.

Nieuws

Verdachte ‘vrijgezel’ die aannemer neersloeg geïdentificeerd

De politie heeft de man die Luc Victoor tijdens een vrijgezellenfeest het ziekenhuis in sloeg geïdentificeerd. Het gaat om een 41-jarige uit Wielsbeke. Hij kon mede dankzij de camerabeelden in de Brugse binnenstad gevat worden.

Politie en veiligheid

Verdachte ‘vrijgezel’ die aannemer neersloeg, blijkt Wielsbekenaar

De politie heeft de man die iemand tijdens een vrijgezellenfeest het ziekenhuis in sloeg, geïdentificeerd. Het gaat om een 41-jarige man uit Wielsbeke. Hij kon mede dankzij de camerabeelden in de Brugse binnenstad gevat worden.

Politie en veiligheid

“Ik zie mijn prestatie als een bevestiging”

Mats Vanluchene flitste zondag in Moorslede op korte afstand van David Geldhof naar de dichtste ereplaats. “Ik ben tevreden met mijn resultaat”, vertelt de Wielsbekenaar. “Ik reed lang in de aanval. Mijn prestatie zie ik als een bevestiging. Het gaat steeds beter. Vorig jaar stond ik door een operatie gedurende een hele periode langs de kant, maar ik bleef knokken. Zoals ik me nu voel, zit er waarschijnlijk zelfs een overwinning in. Ik ben altijd goed in de zomerperiode. Doordat ik scherp sta, kan ik de warmte goed aan. Ik wist dat ik dicht kon eindigen in Moorslede. Aan de interclub in Geluwe hield ik een goed gevoel over.”

Nieuws

Kruispunt krijgt verkeerslichten

De werken aan het kruispunt van de Expresweg met de Verbindigsstraat starten op maandag 3 juli. Het doel is er het overzicht terug te brengen, wat veiliger is voor iedereen.

Nieuws

Scheepvaart ligt urenlang stil door grote olievlek op Leie

Het scheepvaartverkeer tussen Harelbeke en Sint-Baafs-Vijve lag gisteren urenlang stil door een grote olievlek aan het sluizencomplex in Sint-Baafs-Vijve.

Nieuws

Doodrijder van Sander (17) reed te snel, maar vraagt toch vrijspraak

De jongeman die op 1 november vorig jaar Sander Prat (17) aanreed toen die met zijn fiets de Kanaalweg wilde oversteken, vraagt de vrijspraak voor onopzettelijke doding.

Nieuws

Hoverboard ontploft vlakbij 10-jarige jongen

In Sint-Baafs-Vijve is woensdagavond een hoverboard ontploft toen een 10-jarige jongen het wilde opladen. Zijn moeder kon het brandende toestel op tijd uit de garage slepen.

Nieuws
Download