Oost west, thuis best
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Slecht nieuws voor Maurits Lauwersplein: provincie weigert bouwvergunning

De provincie weigerde de bouwvergunning voor de heraanleg van het Maurits Lauwersplein in Wevelgem. De start van de werken is nu voorzien voor begin 2018.

Nieuws

André Ntambue: “Ik leef van doelpunten”

Bij Gullegem is alles peis en vree. De rood-witten staan mooi op een gedeelde zesde plaats en , trekken vol vertrouwen naar Olsa Brakel. André Ntambue ligt erop gebrand om zijn doelpuntensaldo op te krikken. “Mijn beste conditie komt eraan.”

Nieuws

Tot jaar cel voor tiental winkeldiefstallen

Voor een tiental winkeldiefstallen zijn vier leden van een Georgische dievenbende veroordeeld tot een jaar cel. Drie van de vier dieven daagden niet op voor hun proces en worden nu internationaal geseind.

Politie en veiligheid

“Slecht spelen, winnen en toch nog bovenaan”

Bij rode lantaarn Walhain won Marke-Webis zonder setverlies maar een vlotte 0-3 werd het allerminst.

Nieuws

“Slaan er ons met deze groep wel doorheen”

Vier matchen gespeeld, nul zeges, nul sets gewonnen en nul punten. Een nul over de ganse lijn voor Marke-Webis B. Het team van trainer-coach Dieter Vandenbroucke had zich het debuut in de hoogste divisie allicht anders voorgesteld.

Nieuws

87-jarige vrouw is juweel van overleden man kwijt na brutale gauwdiefstal

Met geweld de kostbaarste juwelen van dames van boven de tachtig jaar stelen en dat op klaarlichte dag. Dat was telkens de modus operandi van twee Franse beklaagden. Ze staan terecht voor negen gauwdiefstallen.

Nieuws

“Elke minuut bewijzen dat ik mijn plaats in ploeg verdien”

FC Gullegem won niet zonder moeite van provinciegenoot Torhout (1-0). Slechts in het slot van de wedstrijd kon Nawel Amini op voorzet van de ingevallen Jonathan Stael scoren. “Leuk om zo in te vallen”, lacht Stael.

Nieuws

Gullegem duwt Torhout nog wat dieper

Het streekduel tussen FC Gullegem en KM Torhout scheerde geen hoge toppen, maar dat zal de thuisploeg worst wezen. Met een late winning goal reageerden de rood-witten gepast na de onverwachte nederlaag op Pepingen-Halle. Torhout blijft onderaan bengelen.

Nieuws

“Spelen tegen een ploeg als Torhout is geen cadeau”

FC Gullegem heeft na de nederlaag op het voorlaatste Pepingen-Halle iets goed te maken. De komst van KM Torhout leent zich daar uitstekend voor. “Toch maar oppassen. Spelen tegen ploegen die punten nodig hebben, is geen cadeau”, weet T2 Glenn Labie.

Nieuws
Download