Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Signalisatie overweg verplaatst door spoorloper

Drie overwegen in Wervik zijn sinds deze week dicht voor alle verkeer. Niet iedereen vindt dat blijkbaar oké. In de Kruisekestraat werd de omheining opengebroken.

Nieuws

Lingeriezaak zoekt bh’s voor wie het niet breed heeft

Elke draagbare bh, die je in Lingerie Marie binnenbrengt, krijgt een 2de leven bij wie zich geen bh kan aanschaffen.

Nieuws

VIDEO. Scootmobiel klaar? Actie. Bejaarde broers nemen clip op in woon-zorgcentrum

TWNS. Wie ze zijn, dat houden ze angstvallig geheim, wat ze doen schreeuwen ze van de daken. Het nieuwste project van Gaperstudio nam zijn eerste clip deels op in WZC Pardoen. In 2018 rijden de twee ‘senioren’ met de scooter door België voor het goede doel.

Nieuws

‘Senioren’ nemen clip op in woon-zorgcentrum en rijden door België voor het goede doel

TWNS. Wie ze zijn, dat houden ze angstvallig geheim. Wat ze doen, schreeuwen ze van de daken. Het nieuwste project van Gaperstudio nam zijn eerste clip deels op in woon-zorgcentrum Pardoen. In 2018 rijden de twee ‘senioren’ met de scooter door België voor het goede doel.

Nieuws

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

“Ex-trainer bewijzen dat we het nog kunnen”

Geluwe maakt vanavond de korte verplaatsing naar Dadizele dat net tot een trainerswissel overging. “Natuurlijk gaan die gasten zich willen bewijzen tegenover hun nieuwe trainer”, weet Evert Dejans. “Maar ook bij ons zijn er jongens die bij Lauwe nog getraind hebben onder Mestdagh. Jonas Roose, Arne Quartier en ikzelf droegen ooit de geel-zwarte kleuren. We willen onze ex-trainer bewijzen dat we het voetballen niet verleerd zijn. Waarom we beter voor de dag komen op verplaatsing dan thuis? De schuld van de kalender. Op eigen veld kregen we met Heestert en Deerlijk de betere ploegen voorgeschoteld.”

Nieuws

“Het behoud stond en staat voor mij nog steeds voorop”

Wervik pakte zes op zes in zijn jongste twee wedstrijden, is opgerukt naar een verdienstelijke vijfde plaats. Met de komst van het bescheiden Wolvertem Merchtem zit een derde zege op rij aan te komen. “Laat ons hout vast houden”, zegt Maxim Vandamme.

Nieuws

Bestuurder belandt met wagen in gracht in Wervik

In de Beselarestraat in Wervik is vrijdagochtend een bestuurder met zijn wagen in de gracht belandt.

Nieuws

Vermiste autistische tiener terug thuis na wandeling van 35 uur

De 17-jarige Steven ­Jacaton uit het West-Vlaamse Wervik is gisteravond gezond en wel thuis in de armen van zijn huilende vader gevallen. De tiener, die met autisme kampt, was sinds dinsdagochtend vermist. Hij miste zijn schoolbus en besloot daarop te voet naar zijn school in Kortrijk te wandelen. De politie stuurde diezelfde dag nog een opsporingsbericht uit.

Politie en veiligheid
Download