Enkel buren kunnen lid worden op basis van adresverificatie
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Koetshuis al volledig volzet in 2018

Het Koetshuis in het park Baron Casier is tot 2019 volgeboekt. Zo'n 34 kunstenaars of verenigingen stellen er volgend jaar tentoon. Wie nog een plek wil, moet lang wachten of goed zoeken.

Nieuws

“Hoop dat Mehdi Radaj en snel weer bij is”

G&H Oudenaarde staat op de twaalfde plaats. De geel-blauwen trekken vanavond voor een vooruitgeschoven wedstrijd naar SV Waregem en hopen er hun derde competitiezege te behalen. “We willen zo snel mogelijk uit de gevarenzone weg”, aldus secretaris Geert De Naeyer. “We kregen dit seizoen al met heel wat blessures af te rekenen waardoor we voortdurend aan de ploeg moesten sleutelen. Ik hoop dat Mehdi Radaj op korte termijn zijn wederoptreden kan vieren. Hij blijft een belangrijke pion voor ons. We hebben veel oudere spelers in onze kern en nood aan vers bloed. Geen simpel gegeven want het veldvoetbal is een serieuze concurrent.”

Nieuws

Nieuwe knie voor burgemeester

Burgemeester Kurt Vanryckeghem (CD&V) is gisterenochtend geopereerd aan zijn linkerknie. In het Lourdesziekenhuis werd een knieprothese geplaatst. “Ik heb vroeger veel gesport en heb daarbij letsels opgelopen aan mijn menisci en heb ook mijn kruisbanden gescheurd. Daar draag ik nu de gevolgen van”, zegt de burgemeester die de goede zorgen van het ziekenhuis looft. “Ik word verzorgd door een topdokter en super goede verplegers. Wat prijzen we ons gelukkig dat we in Waregem over zo'n goed ziekenhuis beschikken.”

Nieuws

IJspiste zakt in elkaar voor ogen van kinderen

De ijspiste op de Markt in Waregem is gisteren kort na de middag ingestort. De tent begaf het onder de sneeuw. Vlak daarvoor was beslist dat er niet meer mocht worden geschaatst. Een drama werd voorkomen.

Nieuws

Dak schaatspiste stort in voor ogen van wachtende schoolkinderen

In Waregem zijn ze mogelijk aan een drama ontsnapt. Het dak van de schaatspiste op de markt in Waregem begaf het maandagmiddag onder druk van de sneeuw. Op dat moment stonden tientallen schoolkinderen klaar om zich op het gladde ijs te wagen.

Nieuws

Hele klas herdenkt papa van Stella (11) met ballonnen

Een herdenkingsactie voor de overleden rallypiloot Mathias Viaene heeft mensen tot uit Nederland bereikt. De witte ballonnen die Stella (11), de dochter van Mathias, en haar klasgenoten lieten vliegen, bereikten mensen tot tegen de Duitse grens.

Nieuws

136 jongeren kunnen voortaan ook na schooltijd… naar school

De basisschool in Wielsbeke wordt vanaf 1 september volgend jaar een filiaal van de Waregemse Kunstacademie. Dat is vooral goed nieuws voor de 136 jonge Wielsbekenaren die vandaag wekelijks naar Waregem trekken voor lessen muziek, woord en beeld.

Nieuws

Kinderen willen veiliger speelplein

Leerlingen van basisschool De Biest hadden zich hun terugkeer na de zomer anders voorgesteld. Op 19 juni stuurden ze een brief naar het stadsbestuur met de vraag om het speelplein vlakbij hun school te vernieuwen, maar er veranderde nog niets.

Nieuws

Een topmatch bijwonen op Zulte Waregem? Daarvoor moet je de juiste mensen kennen

Wie op 17 december de wedstrijd Zulte Waregem - Antwerp wil bijwonen en geen abonnement heeft, kan enkel kaartjes kopen via een abonnee. Die maatregel komt er omdat tijdens de jongste bekerwedstrijd Club Brugge-supporters in Zulte Waregem-tribunes zaten.

Nieuws

Koppel schort stuntverkoop van huis op na bedreigingen

Het koppel uit Waregem dat hun huis verlootte voor de Warmste Week heeft de actie moeten opschorten na bedreigingen. Wie een ticket van 50 euro kocht kon hun huis winnen. De meeropbrengst was bedoeld voor Kom Op Tegen Kanker.

Nieuws
Download