Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Positief gesprek met spelers en trainers"

De 6-0 dreun die Racing Waregem kreeg op Oostkamp kwam zwaar aan. Tegen Zwevezele zal het anders moeten. “Op Oostkamp speelden wij aanvankelijk goed mee”, blikt voorzitter Ivan Vanovervelt terug. “Wij domineerden zelfs, maar de match kantelde na het eerste doelpunt van Oostkamp. Jammer genoeg is dat een terugkerend fenomeen: bij een achterstand laten we de armen te snel zakken. Uiteindelijk kregen wij er zes binnen en er was dus mentaal wat oplapwerk nodig. Wij hadden een positief gesprek met de trainers en de spelers en ik verwacht tegen Zwevezele een gedreven Racing waar iedereen knokt voor elke bal.”

Nieuws

Koop uw kerstboom in oktober en steun het goede doel

Wie nu al een kerstboom bestelt bij de regionale webshop www.mijnkerstboom.com, steunt het goede doel Boven de Wolken.

Nieuws

Bij politiezone Mira zijn ze er vroeg bij: jaar voor pensioen korpschef zoeken ze al een opvolger

Korpschef Jean-Pierre Coudenys (62) gaat op 1 oktober 2018 met pensioen. Op die dag heeft hij exact 47 jaar dienst. “Ik verlaat het korps bewust aan de vooravond van een nieuwe legislatuur.”

Politie en veiligheid

“Nu is er criminaliteit die we vroeger niet kenden”

Korpschef Jean-Pierre Coudenys (62) gaat op 1 oktober 2018 met pensioen. Op die dag heeft hij exact 47 jaar dienst. “Ik verlaat het korps bewust aan de vooravond van een nieuwe bestuursperiode.”

Nieuws

Brievenbus buiten dienst omdat Essevee aan de bak moet

In de brievenbus op de Markt in Waregem kon je donderdag geen brieven posten. Reden? De Europese match van Vitesse tegen Essevee. “Door die Europese matchen wordt de Markt afgesloten voor verkeer en is de brievenbus moeilijk bereikbaar”, zegt Barbara Van Speybroeck, woordvoerster bij BPost. “Zowel voor onze klanten als voor onze ophaaldiensten is het op zo'n dag moeilijk om die bus te bereiken, daarom hebben we besloten ze af te plakken.”

Nieuws

Hun tomaten rijpten mooi, dus waagden twee vrienden zich aan cannabis. Viel dat even tegen

Twee West-Vlaamse oud-werkmakkers hadden gehoopt met het telen van cannabis uit de financiële problemen raken. Als hobbytuinier had één van de twee wat ervaring met tomaten en andere groenten, maar cannabis bleek toch van een andere orde. Hun eerste oogsten mislukten zo goed als volledig. Het weinige dat ze overhielden, durfden ze eerst niet te verkopen en verbrandden ze maar. En tot overmaat van ramp mochten de twee het woensdag ook nog eens komen uitleggen bij de rechter.

Nieuws

Dagopbrengst gestolen bij Hobo's

Twee dieven hebben zondagnacht ingebroken in restaurant Hobo's. “Op de camerabeelden zien we hoe ze om 3.07 uur de deur forceren”, zegt zaakvoerder Frederiek Vandenberghe. Een van hen, die een lang gestalte heeft en zijn gezicht verstopt, merkt dat hij gefilmd wordt en draait de camera. Kort daarna wandelt hij met zijn kompaan het restaurant binnen. “De opbrengst van vrijdag, (het restaurant is in het weekend gesloten nvdr.), zat verstopt in een gesloten kast. Toch zijn ze erin geslaagd die kast te vinden en ze te openen.” Ze probeerden met een koevoet ook de kassa te openen en namen wat wisselgeld mee. Daarna zette het duo zijn strooptocht verder naar de privéruimte boven het restaurant. Maar dan ging het alarm af. “Bijna meteen daarna zetten ze het op een lopen, op camera's is te zien hoe ze omstreeks 3.40 uur het domein verlaten.”

Politie en veiligheid

“Opdoffer mentaal snel verwerken”

Na de derde opeenvolgende nederlaag staat Racing Waregem op de voorlaatste plaats. De 6-0-nederlaag in Oostkamp kwam ook heel hard aan.

Nieuws

“Fraaie zege in topper”

In derde nationale blijft MVC Aalter met het maximum van de punten de rangschikking aanvoeren. De leidersploeg won met 5-8 bij Kelderke Erwetegem dat als nummer drie in de klassering al acht punten minder dan de koploper telt.

Nieuws
Download