Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Zomerbar brengt strand naar Waregem

Langs de Krakeelhoek is op de terreinen van het uitgebrande café A Coté zomerbar geopend. Dankzij Bar à Coté - Beach Club heeft Waregem tot midden september een eigen strandbar. “Vergeet in de file staan naar zee, wij brengen de zee naar Waregem.”

Nieuws

Wereldtoppers tekenen present in Waregem

Het stadscentrum van Waregem vormt morgen het decor van de derde Wereldbekermanche Mountainbike Cross-Country Eliminator. “Het is mooi dat we standhouden tussen al die grote steden”, zegt organisator Kristof Bruyneel.

Nieuws

Stijn (41) is wereldkampioen ligfietsen: “Ik fiets terwijl een ander tv kijkt”

Waregemnaar Stijn Van De Maele is in het Duitse Mannheim tot drie maal toe wereldkampioen ligfietsen geworden. Zonder een storm en een lekke band, had hij zelfs vijf gouden medailles gehaald.

Nieuws

Meer zwembaden verbieden smartphones

Meer en meer zwembaden verbieden het gebruik van smartphones. In Menen staat het in het reglement, maar gaan ze er los mee om. In Waregem zijn ze iets strenger. In Kortrijk daarentegen is iedereen vrij om zijn mobiele telefoon mee te nemen.

Nieuws

Startevent verhuist door waterschaarste

Waregem zet de zomer in met Précongé: een 4-dagen durend feest met zeven evenementen dat morgen start. De programmatie en de locatie van een van de startevenementen wordt door de aanhoudende droogte wel gewijzigd.

Nieuws

Amper zeven maanden eigenaar en al drie keer inbrekers over de vloer

Voor de derde keer in een half jaar tijd is er ingebroken in frituur Fauve in de Koekoekstraat. Kersvers uitbaatster Fauve Willems is het beu. “Ik bekijk of ik nog meer camerabewaking kan installeren.”

Politie en veiligheid

Twee ruiterroutes weer up-to-date

In de stad van het paard zijn afgelopen zondag twee vernieuwde ruiterroutes geopend. De HIPPO.WAR ruiterroute en de Bouvelo menroute zijn onder handen genomen en volledig up-to-date gemaakt.

Nieuws

“Mijn gezondheid dwong me om te stoppen met mijn favoriete sport”

Eén brok energie en levensvreugde, ook al is ze aan haar rolstoel gekluisterd. Dat An verplicht moet stoppen met haar favoriete sport e-hockey, deed pijn maar ondertussen heeft ze al een nieuwe uitdaging gevonden. “Ik word coach van het nationale team.”

Nieuws

Zuidboulevard wordt nog groter

De pas geopende Zuidboulevard wordt nog groter. In oktober start de bouw van een extra gebouw met 24 appartementen en 6 commerciële ruimtes. “Eén daarvan wordt ingericht als horecazaak, in de hoop dat er één komt.”

Nieuws
Download