Do you already use our mobile application?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Inbreker kinderdagverblijf opnieuw gearresteerd

Een jongeman van 19 uit Vleteren die inbrak in kinderdagverblijf De Ster, aan het Vroonhof in het centrum van Poperinge, is opgepakt. Een medewerkster van het kinderdagverblijf had hem op heterdaad betrapt.

Alert

Vleteren, het veiligste stukje Vlaanderen: waar de agent nog nooit een inbreker zag

Af en toe een burenruzietje, een vreemdeling op de bus of een verdwaalde drugsdealer. En welgeteld één ramkraak in de recente geschiedenis. Het West-Vlaamse Vleteren – met Oostvleteren, Westvleteren en Woesten als deelgemeenten – geldt als veiligste plek van het land.

Alert

Meer dan honderd nieuwsgierigen, maar slechts handvol bieders

Meer dan honderd geïnteresseerden woonden woensdagnamiddag de eerste zitdag bij van de openbare verkoop van 't Convent in Lo-Reninge. Slechts een handvol bieders liet het voorlopig verkoopbedrag stranden op 476.000 euro.

News

Getraumatiseerde beren Uli en Mimi verhuizen van krappe kooi in Albanië naar ruim verblijf in West-Vlaams opvangcentrum

Na een juridische en administratieve lijdensweg van een jaar worden de getraumatiseerde bruine beren Uli en Mimi volgende week verhuisd van hun krappe betonnen kooi in een Albanees restaurant naar een ruim groen verblijf in De Zonnegloed in Vleteren.

News

Auto en lichte vrachtwagen botsen frontaal: zwaargewonde man moet bevrijd worden door brandweer

Bij een frontale botsing op de N 8 in Vleteren is een man zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde zaterdagvoormiddag.

Traffic

De Sceure krijgt moderne look met veel glas en wordt kloppend hart van Vleteren

Het gemeentebestuur heeft beslist om gemeentehuis en OCMW te integreren in ontmoetingscentrum De Sceure. Het gebouw krijgt een aanbouw en meer glas om meer licht binnen te laten.

News

Aanhangwagen met 15 ton aardappelen kantelt

Bij een ongeval in Pittem kwam maandag vijftien ton aardappelen van een loonwerker uit Vleteren op de rijweg terecht. De aanhangwagen kantelde op een rotonde.

News

Aanhangwagen met 15 ton aardappelen kantelt op rotonde

Maandagmorgen kantelde de aanhangwagen van een tractor op een rotonde. Vijftien ton aardappelen kwam op het fietspad terecht.

News

Camille maakt viergeslacht compleet

In Lo werd zondag een vrouwelijk viergeslacht gevierd. Trotse overgrootmoeder is Maria Peperstraete (76) uit Alveringem. Haar dochter Mia Verbrigghe (51) uit Westvleteren is de mama van Nele Capoen (26) uit Lo. De kleine Camille Ryckeboer (één maand) maakt het viergeslacht compleet.

News
Download