Hoplr is constantly building new features for your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Dieven slaan ook toe in Tielt en Pittem

Niet alleen in Sint-Eloois-Winkel was er op Oudejaarsavond een inbrakenplaag. Ook in de omgeving van Tielt en Pittem probeerden inbrekers binnen te geraken in verschillende woningen. “Het gaat om vier feiten met waarschijnlijk telkens dezelfde dader(s)”, luidt het bij de politie. De inbrekers gebruikten telkens dezelfde techniek: het stukslaan van een raam achteraan een woning. In de Egemsestraat in Tielt gingen ze ervandoor met een groot aantal juwelen. Ook in de Kazandstraat en de Sint-Jozefsstraat in Pittem namen de inbrekers juwelen mee. In de woningen in Pittem werden ook wat geld en een laptop gestolen. Het is nog onduidelijk wat er precies gestolen werd in Ter Booye in Tielt. De politie startte een onderzoek op. De voorbije weken zijn inbrekers heel actief in de regio. Niet alleen in Sint-Eloois-Winkel en Tielt werd er al ingebroken, maar ook in Roeselare sloegen inbrekers al meermaals toe.

Alert

Gewezen goaltjesdief wil nu ook scoren met AD Delhaize

Het AD Delhaize-filiaal in de Ieperstraat in Tielt heeft sinds woensdag nieuwe uitbaters. Pittemnaar Tom Coghe, jarenlang gevierd topschutter bij voetbalclub KFC Izegem, gaf er zijn internationale job voor op en gaat met zus Eline de uitdaging aan.

News

“Wij willen de feestende jeugd in eigen stad houden”

Drie horecabazen hebben een missie: met hun Discover 2019 de Tieltse jeugd in eigen stad de overgang naar 2019 laten vieren. “Waarom naar de grootsteden trekken als ze hier stevig uit de bol kunnen gaan?”

News

Personeel Van Maele Weavers als koeien uit een stal geleid

Een jaar, honderden regioverhalen. Soms triest, dan weer hartverwarmend. Elke dag blikt een journalist terug op het verhaal dat het meeste indruk gemaakt heeft. Vandaag: Tom Vanhoutte.

News

Massa sportievelingen loopt kerstkilo's eraf

News

Inwoners van drie straten klinken op einde werken

News

Twee Bulgaren gewond bij klap tegen boom

Twee Bulgaren uit Gent raakten gisteren rond 8 uur gewond bij een ongeval langs de Ruiseleedsesteenweg in Tielt.

News

Wouter loopt 170 kilometer voor UltraWarmathon

Meer dan vier marathons in 24 uur, dat is wat Oostrozebekenaar Wouter Vanhee komend weekend wil verwezenlijken. Met de UltraWarmathon zamelt hij geld in voor Music for Life.

News

Zaakvoerder Tielts slachthuis voor rechter wegens dierenmishandeling

Thomas De Roover De Brauwer, CEO van het slachthuis in Tielt, moet zich net als de vennootschap achter het bedrijf voor de rechter verantwoorden voor inbreuken op de dierenwetgeving. De zaak vloeit voort uit de undercoverreportage van Animal Rights.

News

Slachthuis Tielt vervolgd voor wanpraktijken

Het Ieperse parket zal het Exportslachthuis in Tielt vervolgen voor inbreuken op het dierenwelzijn en de volksgezondheid. Het slachthuis kwam eerder in opspraak na een undercoverfilmpje van Animal Rights.

News
Download