Jah, tijd voor een buurtfeest zeker?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Erop of eronder in derby bij Aarsele”

Dosko Kanegem won vorige speeldag met 4-1 van Lowingen. Het werd een 4-1 zege. Nu moet het naar Aarsele voor dé derby van het jaar.

Nieuws

“Flinke stap naar behoud zetten”

Bij Tielt vervangt oud-speler Tuur Duchi trainer-coach Wouter Leroy, die om beroepsverplichtingen moet afhaken. Kapitein Wouter Billiet vertrekt volgende week voor een jaar op wereldreis maar hoopt afscheid te nemen met een zege in Loppem. “Een belangrijke match. Wij hebben nog een krappe marge van drie punten op staartploegen Diksmuide en Loppem”, weet Billiet. “Mits winst zetten we een flinke stap richting behoud. Niet te veel stressen en iets rapen is de boodschap. We verloren wel de heenmatch thuis met 2-3 maar gaven toen een 2-1 en 21-17 voorsprong nog uit handen. Zoiets moeten we in Loppem zeker zien te vermijden.”

Nieuws

“Het is van moeten voor beide ploegen”

Rode lantaarn VC Loppem krijgt morgenavond het bezoek van het nummer tien Tielt voor een heus degradatieduel. “Het is van moeten voor beide ploegen, maar zeker voor ons”, beseft de Loppemse kapitein en opposite Dieter De Dobbelaere. “Dat maakt het stresserend en moeilijker. We wonnen dan wel met 2-3 in Tielt in de heenronde, maar dat is intussen al bijna vier maanden geleden en dus geen referentie. De drie punten thuis houden zou heel mooi zijn en ons misschien van die laatste plaats verlossen. We wonnen dit seizoen al drie keer maar nog geen enkele keer thuis. Hoog tijd dat we daar iets aan doen. Liefst tegen Loppem al.”

Nieuws

Jeugdateljee bedankt sponsors en ouders

Jeugdateljee Tielt is een jeugdbeweging voor kinderen van vijf tot vijftien jaar met nood aan extra ondersteuning en is een onderdeel van VOC Opstap. Zij kregen de afgelopen weken steun van enkele verenigingen zoals Kiwanis, Sint-Jozef, Team pastorale en 't Dolfijntje. Het Jeugdateljee bedankte zijn sponsors en de ouders van de kinderen met een gezellige namiddag.

Nieuws

Organisatoren pakken voor het eerst uit met muzikale animatie op 12-urenloop tegen kanker

De joggingclub AV Molenland organiseert voor de tiende keer de 12-urenloop tegen kanker op de atletiekpiste van Tielt.

Nieuws

“Weer een stap vooruit zetten, dat primeert”

Floris De Tier reed zondag in Almeria zijn eerste koers van zijn vierde profjaar en trekt de lijn dezer dagen door in de Ruta del Sol. “Het komt er voor mij hier vooral op aan om wat conditionele achterstand weg te werken.”

Nieuws

Man krijgt in beroep twee jaar gevangenis voor stalking ex-lief

Een man uit het Oost-Vlaamse Sint-Martens-Leerne is in beroep veroordeeld voor de stalking van zijn ex uit Tielt. Hij werd wel vrijgesproken voor brandstichting.

Nieuws

Tielt gaat opnieuw de strijd aan met toenemend zwerfvuil

De milieuraad van Tielt houdt op zaterdag 10 maart opnieuw een grote opruimactie van zwerfvuil. De stad doet een oproep aan vrijwilligers om de stad het hele jaar proper te houden.

Nieuws
Download