Wat een weertje zeg!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Auto 87-jarige vat vuur bij supermarkt

Drie auto's raakten donderdagmorgen beschadigd toen een ervan vuur vatte op de parking van AD Delhaize in Tielt. De 87-jarige bestuurder van de brandende wagen bleef ongedeerd.

Nieuws

Hoe word je 105? “Blijven proberen.”

105 is Margriet Verlinde geworden. Hoewel ze in de Amphora in Wingene verblijft, mag ze zichzelf toch de oudste Tieltenaar noemen. Hoe ze zo oud geworden is? “Blijven proberen.”

Nieuws

Arne Dierckens op dreef in WK

Arne Dierckens en zijn Franse bakkenist Luc Rostingt versierden zondag een knappe vijfde plaats in de Grote Prijs zijspannen in Lommel. “We dromen ervan om ooit wereldkampioen te worden.”

Nieuws

91-jarige bestuurder naar ziekenhuis na zware aanrijding

Toen een bestuurder gisteren de Deinzesteenweg wilde kruisen, besloot hij plots op zijn passen terug te keren. Een aankomende vrachtwagen kon een aanrijding niet meer vermijden. Het bejaard koppel uit de auto werd naar het ziekenhuis gebracht.

Nieuws

Sociale woonwijk Zwartegevel-Dierdonk krijgt deze zomer aangepaste kinderopvang

Wijkwerking Zoef en speelpleinwerking Babbeloe slaan deze zomer voor het eerst de handen in elkaar voor de zomeropvang in de wijk Zwartegevel-Dierdonk

Nieuws

91-jarige man naar ziekenhuis na aanrijding

Toen een 91-jarige bestuurder gisteren de Deinzesteenweg wilde kruisen in Aarsele, besliste hij plots op zijn passen terug te keren. Een aankomende vrachtwagen kon een aanrijding niet meer vermijden. Het bejaard koppel uit de auto werd naar het ziekenhuis gebracht.

Nieuws

“Al vijf jaar vernieuwd wegdek, maar afwerking is nog steeds niet in orde”

Vijf jaar na de vernieuwing van de Dorpsstraat in Tielt, zadelt de uitblijvende afwerking van de weg de bewoners nog steeds op met een hoop ellende. De eindlaag in een soort van asfalt en afgewerkt met fijn grind komt los door de warmte en besmeurt de vloeren.

Wegen en verkeer

Topeditie Europafeesten lokt 7.000 bezoekers

De Tieltse Europafeesten trokken dit jaar heel veel volk. Volgens de burgemeester was het desondanks een van de rustigste edities sinds lange tijd.

Nieuws

Spooroverwegen tussen Aarsele en Tielt verdwijnen

Naast de eerder aangekondigde spooroverwegen die sluiten,wil Infrabel ook alle overwegen tussen Tielt en Aarsele afschaffen. Het gaat voornamelijk om overwegen op landelijke wegen. Een ondertunneling van de overweg aan het station komt er niet meteen

Nieuws

Vriendengroep blaast leven in de dreef

Op de Tieltse Europafeesten zal er dit weekend dan toch muziek te horen zijn in de Patersdreef. Vijf vrienden willen met ‘Dreef’ een frisse wind door de Europafeesten doen waaien. Met heel wat randanimatie.

Nieuws
Download