Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Werken duurder omdat aannemers geen interesse hebben

De werken in de Ieperstraat zullen hoogstwaarschijnlijk pas begin 2018 starten. Omdat aannemers aanvankelijk geen interesse toonden in het project kost alles nu plots bijna 100.000 euro meer.

Wegen en verkeer

Liefst duizend mensen dagen op voor afscheid van verongelukte Patrick (60): “Nooit meer zullen de dagen zijn zoals toen hij nog leefde”

Het Dorpsplein in Oostnieuwkerke werd gisterenmorgen overrompeld voor het afscheid van Patrick Hoflack (60). Maar liefst duizend kennissen kwamen afscheid nemen. De bestuurder van Horafrost en Homifreez verongelukte vorige week met de wagen.

Nieuws

Lekker griezelen tijdens eerste editie van Zombietrail

De eerste Zombietrail in Staden heeft zaterdag plaats. Het gaat om een wandel- en loopevenement in het teken van Halloween.

Nieuws

“We grossieren iets te veel in draws”

Staden krijg met WS Oudenburg een gewond dier op bezoek want het heeft een 0 op 9 achter de rug.

Nieuws

Patrick (61) verloor amper anderhalve maand geleden zijn vader, nu sterft hij zelf in horrorcrash

Amper een grote maand na het overlijden van de Stadense ondernemer Michel Hoflack (95) stierf dinsdagnacht ook zijn zoon Patrick (61). De zaakvoerder van Horafrost verongelukte vlak bij zijn bedrijf. Hij knalde op een uitzonderlijk transport.

Nieuws

Provincie weigert vergunning betwiste windmolens

De provincie weigert de vergunning voor twee geplande windmolens na een negatief advies van Zonnebeke en 579 bezwaarschriften van buurtbewoners.

Nieuws

Bestuurder sterft nadat hij met volle snelheid frontaal op uitzonderlijk transport knalt

Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen na een frontale botsing in Westrozebeke (Staden). De bestuurder knalde met volle snelheid op een uitzonderlijk transport dat een 40 ton zwaar onderdeel van een windmolen vervoerde.

Nieuws

“Kwaliteit genoeg maar constante ontbreekt”

Het venijn zat in de staart voor SK Oostnieuwkerke. Tegen titelkandidaat Zwevezele verloor men zondag op de valreep. In de toegevoegde tijd kon Zwevezele nog de volle buit pakken (2-1).

Nieuws

“Nood aan overwinning en meer ademruimte”

SK Staden ontmoet dit weekend Beernem. “Dat staat ook onderin maar telt twee punten meer dan ons”, aldus trainer Nicolas Somers. “We hebben nood aan een overwinning maar we zijn niet alleen. Ik volgde Beernem tegen Damme en zag veel positieve drive bij die ploeg. Voor ons wordt het weer puzzelen. Heethem viel zondag uit en ook Allijns is onbeschikbaar en we hadden al een fors lijstje. Het zou mooi zijn om te winnen en een paar plaatsen op te schuiven en wat meer ademruimte te krijgen. Twee keer winst brengt je voorin, maar het omgekeerde gebeurt ook. Bij winst kan je echter stappen voorwaarts zetten.”

Nieuws

“We hebben moeite om match dood te doen”

SK Oostnieuwkerke neemt het morgen op verplaatsing op tegen de gedoodverfde titelkandidaat Zwevezele.

Nieuws
Download