Carpe diem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man onder invloed veroorzaakt zware botsing

Een man uit Ruiselede die te diep in het glas had gekeken, knalde op Allerheiligen op een tegenligger langs de Steenovenstraat in Meulebeke.

News

Ruiseleedse brandweer en technische dienst delen nieuw onderkomen

Binnenkort duidt de gemeente Ruiselede een aannemer aan voor de bouw van een brandweerkazerne in de Eekhoutstraat. Het wordt een gebouw waar ook de technische dienst een onderkomen krijgt. De spuitgasten hopen er voorjaar 2020 hun intrek te nemen.

Alert

Inbrekers stelen geld, sigaretten en flessen porto uit café en kantine

Café Sint-Jan in Wingene en de voetbalkantine van FC Doomkerke kregen zondagnacht ongewenst bezoek over de vloer. De inbrekers kwamen voor geld, maar namen ook sigaretten, snoep, chocolade en flessen porto mee.

Alert

Veganisten houden wake voor varkens bij slachthuis

Voor de tweede keer in een maand tijd kreeg een slachthuis in onze regio bezoek van actievoerders. Dinsdagmorgen hielden 25 veganisten bij Exportslachthuis De Coster in Ruiselede een wake voor de varkens.

News

Zingende verpleger Glen Van Parys wil met eerste single taboe rond dementie doorbreken

De Ruiseleedse verpleger/zanger Glen Van Parys (28) wil met zijn eerste single Morgen het taboe doorbreken dat nog altijd rond dementie hangt.

News

Ilse Volcke vervangt Chris Dewinter als schepen

De verkiezingsuitslag in Ruiselede kost Chris Dewinter van RKD zijn schepenambt. Hij haalt minder stemmen dan Ilse Volcke, die zijn zitje krijgt.

News

Telers leveren frietaardappelen rechtstreeks aan Colruyt

Tegenvallende oogst of niet, drie aardappelkwekers uit Tielt en Ruiselede leveren rechtstreeks frietaardappelen aan Colruyt. “Het garandeert ons een stabiele prijs”, zegt het trio.

News

ANALYSE. Greet De Roo blijft burgemeester in Ruiselede

In Ruiselede heeft meerderheidspartij RKD van Greet De Roo de verkiezingen met 9 zetels tegen 8 voor Respect nipt overleefd. Zo kan De Roo ook de volgende zes jaar burgemeester blijven, maar dat heeft dus geen haar gescheeld.

News

LIVE WEST-VLAANDEREN. Tommelein claimt initiatief in Oostende, Landuyt kondigt afscheid aan in Brugge

Hoe verloopt de stemming voor de gemeenteraadsverkiezingen in uw gemeente, gebeurden er opmerkelijke zaken in de stemhokjes, en wat zijn de resultaten? Volg al het nieuws over de verkiezingen in de provincie West-Vlaanderen hier op de voet!

News

Trucker wordt onwel door eigen lading

Een vrachtwagenchauffeur uit Luik en een medewerker van takelbedrijf Verheye raakten vrijdag bevangen door giftige dampen op de terreinen van de onderneming in de Eekhoutstraat in Ruiselede. De lading was behandeld met een product dat irriterende dampen verspreidde.

News
Download