Do you know any nice places?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Paardenfans Carlo en Carolien gaan verhuizen en krijgen hulp van Sieg De Doncker op Vitaya

Carolien Vanneste (54) en Carlo Arickx (46) maken volgende dinsdag hun opwachting in het Vitaya-programma ‘Een Frisse Start met vtwonen’, waarin Sieg De Doncker Vlamingen helpt verhuizing.

News

Man riskeert celstraf voor uitbuiting van 100 Roemeense werkkrachten

Een man uit Ruiselede riskeert 24 maanden cel en een boete van ruim vier miljoen euro voor uitbuiting van bijna honderd Roemeense werkkrachten in zijn voormalige bouwbedrijf. “Dit is een voorbeelddossier van sociale dumping.”

News

Vlaamse trucker filmt waanzinnig inhaalmanoeuvre van BMW: “Zowel hij als ik kon geen kant meer op”

De bestuurder van een zwarte BMW had gistermorgen wel heel veel geluk langs de N37 in Ruiselede. Bij het inhalen maakte hij een serieuze inschattingsfout, waardoor hij een aankomende vrachtwagen maar nipt kon vermijden. De wagen moest daarvoor in de grasberm rijden en ontsnapte zo aan een frontale botsing. Zelf iets gefilmd op de weg? Mail je video naar verkeer@nieuwsblad.be.

News

Herstructurering van de baan bij scholengroep Molenland

De veelbesproken hervormingsplannen van het katholiek secundair onderwijs in de regio Tielt wordt niet meer dan een modernisering. In enkele scholen wordt het studieaanbod uitgebreid.

News

Fietspad van Ruiselede naar Wingene krijgt vorm

Afgelopen weekend openden de provincie West-Vlaanderen en de gemeente Ruiselede het nieuwe fietspad langs de Bruggesteenweg-Wingenesteenweg in Ruiselede. Het tracé loopt over een afstand van 3,2 kilometer en moet mee zorgen voor een veilige fietsverbinding tussen Ruiselede en Wingene.

News

Te koop voor goed doel: (ooit) dure merkkleding

News

Tweedehandsbeurs voor ‘Warmste Week’ verkoopt 8.000 kledingstukken, ook van merken als Versace en Essentiel

De oud-leiding van Chiro Ruiselede organiseert zaterdag Tenue, een verkoop van ‘jonge’ tweedehandskleding ten voordele van De Warmste Week. De aanbieders van de kleding mogen kiezen hoeveel geld er naar het goede doel gaat.

News

Lolleke, de bosduif die graantje voor graantje werd grootgebracht en nu mee aan tafel zit bij Ann en Maurice

Ze is geen alledaagse huisgenoot, maar een tamme bosduif zit bij Maurice Bral en Ann Christiaens in Ruiselede gewoon mee aan tafel. “Lolleke wil niet meer bij ons weg sinds we haar als jong duifje graantje per graantje voederden”, vertelt het koppel.

News

Renovatie interieur kerk kost bijna twee miljoen euro

De restauratie van het interieur van de Onze-Lieve-Vrouw ten Hemelopnemingkerk in Ruiselede zal om en bij de twee miljoen euro kosten. Daarvan moet de gemeente minstens een kwart bijdragen.

News

Dan toch geen uitkijktoren: gemeentebestuur haakt af

Het ziet ernaar uit dat er in Doomkerke, deelgemeente van Ruiselede, dan toch geen nieuwe uitkijktoren op het Disveld komt.

News
Download