Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Ik blijf veel belang aan regelmaat hechten”

Angelo Vandaele is een typische zomercoureur en dat liet de 29-jarige Ruiseledenaar afgelopen weekend ook in Gullegem graag zien. “In een geanimeerde race raakte ik samen met Kim Borry, Giel Bruyneel en Thomas Vanbesien voorop”, vertelt de renner van Wielerteam Decock. “We moesten knokken voor elke seconde, maar we bleven voorop. In de spurt kon ik de klus afmaken. Uiteraard ben ik heel blij met deze overwinning. De zomer is mijn periode en dat blijft zo. De voorbije weken deed ik overal mee voor de prijzen. Ik kon mee koers maken en dat is voor mij het belangrijkste. Ik blijf veel belang hechten aan een straffe regelmaat.”

Nieuws

Veel belangstelling voor eerste geitenkeuring op kermis

Het hele weekend was het kermis in Ruiselede en ook vandaag nog staan paardenkoersen op het programma en woensdag is er koers. Een hoogtepunt was alvast de eerste geitenkeuring.

Vrije tijd en hobby

Curando 100ste partner Trefpunt Zorg

Onlangs mocht Trefpunt Zorg haar honderdste partner verwelkomen. Curando vzw heeft zorgaanbod in vijf woonzorgzones. Dat is een compleet ouderenzorgtraject, van ondersteuning via thuisverpleging, lokale dienstencentra, dagverzorging, kortverblijf en herstelverblijf. Trefpunt Zorg is het netwerkplatform voor de zorg en aanverwante sectoren. Zij initieert projecten en brengt actoren in contact.

Nieuws

Peter Gyselbrecht geflitst op dag dat hij slecht nieuws hoort over Kasteelmoord: “Hij was over zijn toeren”

Peter Gyselbrecht (37) kreeg vrijdagochtend een boete en een rijverbod voor een snelheidsovertreding op de N37 in Pittem. Hij reed 136 kilometer per uur waar slechts 90 was toegelaten. “Hij had net te horen gekregen dat het parket hem wilde laten doorverwijzen naar de correctionele rechtbank voor zijn aandeel in de Kasteelmoord”, zegt zijn advocaat. “Dat had hij niet verwacht en hij was wat over zijn toeren.”

Wegen en verkeer

Daarom paraderen deze geiten dit weekend over de catwalk

Carlos Lanckriet is gek van geiten en organiseert de eerste schoonheidswedstrijd voor geiten ooit in Ruiselede. Op kermiszondag worden een honderdtal geiten van zes rassen op hun specifieke kenmerken gekeurd.

Nieuws

Volksbal luidt zomerkermis in

De zomerkermis start met een ouderwets dansfeest, een initiatief van de cultuurraad en twaalf verenigingen.

Nieuws

Personeel in gevangenis van Ruiselede hervat het werk

Het personeel van de gevangenis in het West-Vlaamse Ruiselede hervat donderdag om 22 uur het werk. Dat zegt Kathleen Van De Vijver, woordvoerster van het Gevangeniswezen.

Nieuws

“Ik beloofde haar dat ze niet zou verdrinken”

Dankzij het heldhaftig optreden van een 13-jarig meisje kon de brandweer gisteren een 86-jarige vrouw redden uit een waterput in Doomkerke. “Alleen haar hoofd stak nog boven water. Ik hield haar vast en beloofde dat het zou goedkomen”, zegt Yuma.

Politie en veiligheid

Personeel in gevangenis van Ruiselede legt werk neer

Het personeel van de gevangenis in het West-Vlaamse Ruiselede heeft woensdagavond omstreeks 18 uur het werk neergelegd, en dat nog tot donderdagavond 22 uur. Dat schrijft deredactie.be en het nieuws wordt bevestigd door vakbondsafgevaardigde van ACOD Robbie De Kaey.

Nieuws

Koelbloedig meisje (13) redt buurvrouw uit waterput: “Ik beloofde haar dat ze niet zou verdrinken”

Dankzij het heldhaftig optreden van een 13-jarig meisje kon de brandweer gisteren een 86-jarige vrouw redden uit een waterput in Doomkerke. “Alleen haar hoofd stak nog boven water. Ik hield haar vast en beloofde dat het zou goedkomen”, zegt Yuma.

Politie en veiligheid
Download